Beraber Anne Olma Yolunda

Alya ve beril diyorum hala :) ikinci icin 2 yasini doldurmak istiyorum. Rahim iyice toparlasin kendini malum benim hamilelikler sıkıntı :KK43: Alper iyi şükür ilk dişi patlatti 1 hafta önce :) şükür cok sıkıntı yapmadi dişi
Oyy dişini severim ben onun.ne tatlıdır şimdi o halleri:) bakalım biz dogunca ne yapcaz:) ben daha kardeşi dusunemiyorum.allah nasip etsin insallah ama biraz büyüyüp kendi islerini halletmeye başlayınca bende isterim:) malum yaş ilerledi artikin:) sonradan neden tek çocukta kaldım diye pişman olmak istemem

Oyy dişini severim ben onun.ne tatlıdır şimdi o halleri:) bakalım biz dogunca ne yapcaz:) ben daha kardeşi dusunemiyorum.allah nasip etsin insallah ama biraz büyüyüp kendi islerini halletmeye başlayınca bende isterim:) malum yaş ilerledi artikin:) sonradan neden tek çocukta kaldım diye pişman olmak istemem
Eline galeta verdim kemiriyor şu an :) ah o yaş az yerinde dursa olmuyordu zaten. Bir tane de olsa kardesi olsub isterim ben de. Isim konusuna gelince etrafta veya sulalde olanolan isim koyulmasini bende sevmiyorum ki kendi ismimin konulmasini da istemezdim. Kv mesela yusuf koyun dedi e dedim halasinin oglu esimin hani neden koyayin o baskaymis bu baskaymis.

Acep hamile misin ki :KK57: ama benim de senin kadarken bir iki damla gelip arkasi gelmemişti :KK11:
Yaaa bak bunu duyduğum iyi oldu:KK50: bende test alsam mı diye düşünüyordum gerçi imkanı yok öyle bişeyin ama işte dedim ya paranoyak oluyor insan:KK53:

Kızlar ayrıntılı ultrason yapanlar kaçıncı haftada yaptınız benim yarim olucak bide ne kadar ödediniz bizim 220 TL istediler cokmu sizce haftasında erken gibime geldi

Kızlar ayrıntılı ultrason yapanlar kaçıncı haftada yaptınız benim yarim olucak bide ne kadar ödediniz bizim 220 TL istediler cokmu sizce haftasında erken gibime geldi
Ben 21 de yaptırdım Can'ım ve 210 tl idi...ayrıntılı genel olarak pahalı oluyor zaten...haftası da normal bildiğim kadarıyla

20-24 hafta arası yapılıyor ayrıntılı canım. Ben 20.haftada yaptirmistim.Bende 150 tlye yaptirdim

Hmm ben beğensem eşim beğenmiyor.o da anlamlı bişiy olsun diye hocaya falan soruyor.ay çok zormuş deli etti beni eşim de.bişiy beğendiremedik.dogunca bakiciz artik:) senin nasıl gidiyor hamileligin canım. Ufak bi resim at bakalım paşayi merak ettim,ne kadar olmus:)
Hmm ben beğensem eşim beğenmiyor.o da anlamlı bişiy olsun diye hocaya falan soruyor.ay çok zormuş deli etti beni eşim de.bişiy beğendiremedik.dogunca bakiciz artik:) senin nasıl gidiyor hamileligin canım. Ufak bi resim at bakalım paşayi merak ettim,ne kadar olmus:)

Bugün doktor randevum vardı malesef iyi haberler yok.Bebegin başı çok aşagıda dedi.Rahim boyunu ölçtü 25.6 çıktı.2 hafta önce ölçtügünde 31.7 idi normal demişti.Bugünkü 25.6 çıkınca ya evde yatıp dinleneceksin yada hastaneye sevk yazcam orda yatarsın dedi.Bu haftalarda doğarsa erken doğum olur dedi. Ağırlık falanmı kaldırdın dedi kendini yormayacaksın sürekli yat dinlen şu iki haftayı atlanman gerekiyor en azından dedi.Hiç böyle bişey beklemiyodum şok oldum

Kızlar ayrıntılı ultrasyonmu yaptık çok sükur herşey yolunda ayak ayak ustune atmıştı paşam uzun uğraşlar sonunda pipiyi de gösterdi:)
Ama tansyonum yüksek çıktı normalde hep düşük olurdu bugün ilk kez yüksek çıktı: (

Bugün doktor randevum vardı malesef iyi haberler yok.Bebegin başı çok aşagıda dedi.Rahim boyunu ölçtü 25.6 çıktı.2 hafta önce ölçtügünde 31.7 idi normal demişti.Bugünkü 25.6 çıkınca ya evde yatıp dinleneceksin yada hastaneye sevk yazcam orda yatarsın dedi.Bu haftalarda doğarsa erken doğum olur dedi. Ağırlık falanmı kaldırdın dedi kendini yormayacaksın sürekli yat dinlen şu iki haftayı atlanman gerekiyor en azından dedi.Hiç böyle bişey beklemiyodum şok oldum
Çok geçmiş olsun canm gerçekten ağır birşey mi yaptın aman dikkat bir kaç hafta kalmış ,aten doğuma bol bol dinlen inşallah düzelir: (

Geçmiş olsun canım...4 hafta yatsan yeter zaten...erken gelmesin minik paşa...yorma kendini

Çok geçmiş olsun canm gerçekten ağır birşey mi yaptın aman dikkat bir kaç hafta kalmış ,aten doğuma bol bol dinlen inşallah düzelir: (
Kuzum oh oh yatsın öyle keyifli keyifli minnoş seni... Tansiyona çok dikkat et Can'ım teyzem bu tansiyon illeti yüzenden ( ki normalde tansiyonu olan biri değil) 30 da doğum yaptı çok şükür paşamız yaşıyor ama 45 gün küvezde kaldı...sen düzenli ölçtür tuzu da azalt kuzum

X