Beraber Anne Olma Yolunda

Evet canim hamilelik süresince kullanmam lazım. Hamilelikten sonra değerler normale dönerse sıkıntı olmayacak.hamilelikte çıktı bu tiroid denen illet.6 aylık iğneler falan varmış Koruyucu ama emzirme doneminde kullanılmadığını bilmiyordum.spiral falan diyorlardı da bende onu istemem bu yaşta. Bi garip geldi:/
İğne kullanılmıyor diye biliyorum kuzum...spiral bende taktırmam :KK12: tiroid umarım lohusalıkta düzelir canım

:)) bir hamiş bayan da burdaymissss.hayırlı olsun canimm.8.haftana gelmisin bile.fındığın abisi ne durumda?kardeşini seviyor mu bol bol:) o da istiyordu galiba bi kardes yanlış mi hatırlıyorum. Nasıl gidiyor hamilelik bu arada

O çok mutlu canım ama şimdiden söylemekle hata mı ettim bilmiyorum kardeşi doğmuyor diye üzülüyor şimdi de :KK70: bir an önce doğsun istiyor :) hamilelik iyi gidiyor reflü ve uyku dışında sorunumuz yok çok şükür. Uyku yavaş yavaş azalıyor ama reflü yeni başladı ne kadar sürer bilmiyorum.

Kızlar ben yaklaşık 3,5 ay sonunda adet oldum az evvel:confused:

Ben de oglanda senin gibi olmuştum ama şimdiden söyleyeyim başlangıçta çok düzenli regl olmayı bekleme ilk zamanlar düzensizlik oluyor ben çok test yapmıştım düzene girene kadar hamile miyim acaba diye :)))

Kuzum bebekler zaten emince genel olarak rahatlar ben sanmıyorum ki o kadar sık acıksın sen emzik versene ona bakalım o zaman Nasıl davranacak
emzik veriyorum canim pek sevmiyo isteksiz aliyo ama yinede onu alinca ben biraz nefes aliyorum.. memeyi emmeside uzun surmuyo dort bes dakika emiyo birakiyo o yuzden acikiyo herhalde canim

O çok mutlu canım ama şimdiden söylemekle hata mı ettim bilmiyorum kardeşi doğmuyor diye üzülüyor şimdi de :KK70: bir an önce doğsun istiyor :) hamilelik iyi gidiyor reflü ve uyku dışında sorunumuz yok çok şükür. Uyku yavaş yavaş azalıyor ama reflü yeni başladı ne kadar sürer bilmiyorum.

Ben de oglanda senin gibi olmuştum ama şimdiden söyleyeyim başlangıçta çok düzenli regl olmayı bekleme ilk zamanlar düzensizlik oluyor ben çok test yapmıştım düzene girene kadar hamile miyim acaba diye :)))
Evet düzensizlik oluyormuş bakalım Nasıl olacak...birde regl olmak sütünü azaltmış mıydı canım...reflü için Allah kolaylık versin ben 6-13 arası çekmiştim hayattan soğutmuştu beni

O reflü ne fena bişiy.bende de vardı ama allahtan hamilelikte çok zorlamadı.bundan sonra da olmaz insallah.bayılıyorum böyle çocuklara.ne güzel kardeşine sahip çıkıyor. Kurban olurum yaa.allah nazardan saklasin:) güzel bi hamilelik geçirirsin insallah

Alya,Beril, meva,asel,hayal,lina (line) hangisi kulağa hoş geliyor:/ artık bi isim koymak lazım ama dimi Mogami Mogami hanfendi25 hanfendi25 hyb77 hyb77 bebeem bebeem yardımıma koşun a dostlar. Cildiriciiiimmm:KK43::rolleyes:bizim isim bulmamız memleket meselesi kadar zor bi hal aldi:KK34:
Ben o işten zor yırttım cnm.Eşim babasının ismini koymayı teklif etti bende kırmadım notmalde dede ismi istemiyodum ama aileden koyan olmamış bizde en son evlenen oldugmuz için bari biz koyalım onlar utansın dedi kabulettim bende.Ama yer gök isimleri koymak iyi degilmiş anlamına göre karar ver cnm.

emzik veriyorum canim pek sevmiyo isteksiz aliyo ama yinede onu alinca ben biraz nefes aliyorum.. memeyi emmeside uzun surmuyo dort bes dakika emiyo birakiyo o yuzden acikiyo herhalde canim
Kıyamam yaa Berke memeyle aşk yaşıyor desene...birde bu 2 yıl oral dönem canım bebekler kendilerini ağız yoluyla ifade eder o yüzden tatmin olmaları lazım emme konusunda

Evet düzensizlik oluyormuş bakalım Nasıl olacak...birde regl olmak sütünü azaltmış mıydı canım...reflü için Allah kolaylık versin ben 6-13 arası çekmiştim hayattan soğutmuştu beni

Evet hatırlıyorum senin reflüden çektiklerini. Benim şuan bezdirecek kadar değil bir öğünü hafif geçirsem rahatlıyorum umarım şiddetlenmez. Sütüm azalmış mıydı hatırlamıyorum canım ama mantıkla cevap verirsem azalmamıştır çünkü 6 ay sadece anne sütüyle sıkıntısız bir şekilde tamamladık. Azalsa takviye yapmam gerekirdi çünkü öyle bol bol sütüm olmamıştı hiç.

O reflü ne fena bişiy.bende de vardı ama allahtan hamilelikte çok zorlamadı.bundan sonra da olmaz insallah.bayılıyorum böyle çocuklara.ne güzel kardeşine sahip çıkıyor. Kurban olurum yaa.allah nazardan saklasin:) güzel bi hamilelik geçirirsin insallah

Amin canım. Hele bir doğsun fıstığın da sonra kardeş heyecanlarını da yaşarsınız inşallah..

Maşallah defne prensese zaman ne çabuk geçiyor bizimde temmuzda senemiz dolacak nasıl geçti zaman hiç anladm :))
Canm peki açılman kaç santimkem igne vuruldun kaç saatte uyuşması geçti :))bir kaç saate geçer demi
canım 4 cm di acılma iğne vuruldm sonra doguma bi saat varken ikinci doz verıldı gecıyo uyusma zaten hisseticek kdr uyusmuyosun evet zaman hemecık gecıyo maşallah kocaman oldunz siz:)

Ayy çok heyecanlandım ekle ekle :KK68::KK68::KK68:

Amin canım teşekkür ederim. Rabbim hepimizin yavrusunu annesine babasına bağışlasın inşallah. Minik melekler de sağ salim gelip yuvamızı şenlendirsinler:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Oh maşallah kuzulara hepsi birbirinden sevimli birbirinden güzel:nazar::nazar::nazar::nazar: Sağlıklı, mutlu, huzurlu bir yaşamları olsun inşallah
amin canım inşallah:)

İyi oldu valla çünkü duyuyordum adet olmayı beklerken hamile kalanları...bize sordu doktorum ne ile korunacağımızı bende prezervatif dedim...hormon içeren bişey kullanamıyorsun zaten kuzum hap iğne olmuyor yani emzirme bitene kadar...tiroid için hap kullanıyorsun dimi

Bende 3 ay sonra olmustum ve düzenli 4 aydır adet oluyorum geçen kondom almış eşim bende rahatım Afedersin bıraksın nasıl olsa korunuyoruz demez mi bu yırtılmis :KK43::KK43::KK43: aboo diğer ay doğru dr a spiral e:-)

Bende 3 ay sonra olmustum ve düzenli 4 aydır adet oluyorum geçen kondom almış eşim bende rahatım Afedersin bıraksın nasıl olsa korunuyoruz demez mi bu yırtılmis :KK43::KK43::KK43: aboo diğer ay doğru dr a spiral e:-)

Spiral en kolayı ve güvenlisi gibi geliyor bana da. İlk doğumdan sonra eşimi ikna edemedim spirale ama bu sefer taktırıcam doğumdan sonra onu dinlemiycem sürekli tedirgin oluyorum her ay yoksa:))

Aman kaygılım ikinci gelmesin birde:KK53: bakalım benim düzen ne olacak şuanlık çok az geldi:110:

Alya,Beril, meva,asel,hayal,lina (line) hangisi kulağa hoş geliyor:/ artık bi isim koymak lazım ama dimi Mogami Mogami hanfendi25 hanfendi25 hyb77 hyb77 bebeem bebeem yardımıma koşun a dostlar. Cildiriciiiimmm:KK43::rolleyes:bizim isim bulmamız memleket meselesi kadar zor bi hal aldi:KK34:
Ah canm kararsızlık ne zormus o_O
İlk iki isim kulağıma çok hoş geldi alya beril sen hangi isme meyillisin tamamen kafan karışmış durumda mi yoksa bir fikrin varmı hiç önceden planlandığın bir isim yok muydu ben yeni evlendiğinde bir kız bir oğlan ismine karar kıldık hatta birer tanede yedeğe koyduk:KK48:

Alya: yükseklik,gök, sema anlamında. Beril ise arınmış,aklanmis ve Mücevher anlamindaymis.poff isim dert oldu vala:) ikinciyi ne zaman yapıosun canim:) ilkiyle başa çıkabiliyor musun,napiyor paşa? bebeem bebeem
Alya ve beril diyorum hala :) ikinci icin 2 yasini doldurmak istiyorum. Rahim iyice toparlasin kendini malum benim hamilelikler sıkıntı :KK43: Alper iyi şükür ilk dişi patlatti 1 hafta önce :) şükür cok sıkıntı yapmadi dişi

Ben o işten zor yırttım cnm.Eşim babasının ismini koymayı teklif etti bende kırmadım notmalde dede ismi istemiyodum ama aileden koyan olmamış bizde en son evlenen oldugmuz için bari biz koyalım onlar utansın dedi kabulettim bende.Ama yer gök isimleri koymak iyi degilmiş anlamına göre karar ver cnm.
Hmm ben beğensem eşim beğenmiyor.o da anlamlı bişiy olsun diye hocaya falan soruyor.ay çok zormuş deli etti beni eşim de.bişiy beğendiremedik.dogunca bakiciz artik:) senin nasıl gidiyor hamileligin canım. Ufak bi resim at bakalım paşayi merak ettim,ne kadar olmus:)

Ah canm kararsızlık ne zormus o_O
İlk iki isim kulağıma çok hoş geldi alya beril sen hangi isme meyillisin tamamen kafan karışmış durumda mi yoksa bir fikrin varmı hiç önceden planlandığın bir isim yok muydu ben yeni evlendiğinde bir kız bir oğlan ismine karar kıldık hatta birer tanede yedeğe koyduk:KK48:
Ben evlenmeden önce kız olursa hira koyarım diyordum.ama benim evlendiğim dönemde bu isimi her yerde duyar oldum.5 bebekten birinin adı hira:) bende pek sevmem öyle şeyleri. Şimdi de Beril alya hayal benim de içime siniyor ama eşimin içine sinmiyor.deli etti beni:) sülalede ki bütün isimleri koyasi var adamın. Hangi ismi söylese o benim kuzenim,akrabamin adı demekten bezdim:))) sülale kalabalık olunca bütün isimleri almisiz:)) erkek olursa ismi hazırdı ama kız hiç dusunmemistim:/

X