- 30 Haziran 2014
- 1.280
- 1.432
cok tesekkur ederizzzz :)masallah subhanallah iyiki doğdun perenses nice mutlu yıllara inşallah Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin çooook tatlısınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok tesekkur ederizzzz :)masallah subhanallah iyiki doğdun perenses nice mutlu yıllara inşallah Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin çooook tatlısınız
Bi iki senem var benim en az :) dusuklerim oldu ya benim ilk gebelik sonrasi ne zaman 2 sene doldu alper o zaman tutundu. O yüzden korkuyorum ben. Ama birbirlerine arkadas olmalarina da bayiliyorum iste :))bebeem m sendende bekliyoruz ikinci bebişi tavsiye ederim :))
2 bucuk aylik canim yogurtla verilecekmis daha cok kucuk o yuzden vermedim zaten ishalide gecti artikBen oglanda çabuk kurtuldum 6 ay içinde kilonun tamamı kendiliğinden gitti. Karnın sikilasmasi biraz daha uzun sürdü ama ne kadar tam bilmiyorum.
Valla tam bir durulma bekleme sen ama 2 yaşından sonra bir nebze olsun rahatliyorsun. Aklı zarara ermeye başlıyor az da olsa.
Şu bingildak da tam bir sorun. Bizimki de geç kapanmıştı. Sağlıkla büyüsün inşallah Mete paşa
Geçmiş olsun canım maflor tek kullanımda ishali kesiyor tüm paketi kullanmıyorsun bebis kaç aylık bilmiyorum ama ishali çok yoğunsa kullan bence.
Maşallah prensese. Nice mutlu yaş günleri olsun inşallah. .
Valla ne güzel oldu senin için ikisi biranda büyüyecek çocuk derdinde kalmayacak...Mete iyi Can'ım 3 ayı bitti büyüyor işteZaman su gibi akıp gidiyor ayy bi Bakmışsın ız doğurmusum ben hiç anlamadm nasıl geçti zaman kızımla ilgilenmekten hamile olduğumu unuttuyorusen nasılsın mogişim mete paşa nasillar bakım:)
Maşallah ya 3 aylık mi oldu canm ya daha dün gibi sanki koca liste paylaşımların okurlara umutsuz bekleyişlerimiz bugünse çok sükur çoğumuz anne olduk olmayanlarda en kısa zaman kalır inşallah uğurlu topiğimiz onlarada uğur getirecekValla ne güzel oldu senin için ikisi biranda büyüyecek çocuk derdinde kalmayacak...Mete iyi Can'ım 3 ayı bitti büyüyor işte
Kaygilim paşam şimdi nasıl sen hiç foto attin mi merak ettim :) bizimde bir tur dolandı canım ama normal doğumu o yüzden çok istesemde, yapmicam sanırım keşke acsa ama .. Sizin 36 da mı 3 kere dolandı bak sen yaramaza alanı daralmış ama yapacağını yapmış
bebeem m sendende bekliyoruz ikinci bebişi tavsiye ederim :))
Valla sıkıntı yaa ama sanırım d vitamininden oldu onu da kestim...sağol canım
Sağol Can'ım benim bugün doktor kontrolümüz vardı...kafada Konak oldu ona şampuan verdi doktorumuz gerçi ben bebeyağı sürüp yıkıyorum sonra tarıyorum ama azar azar düzeliyordu şimdi hemencik bitecek...zaten tek başıma yıkamayada başladım iki seferde biter gider... Rotayı da yaptırdık...ama benim kuzum az kilo almış doktor gaviskon verdi kusmasını önlemek için bir ay deneyeceğiz...boyu 5 cm uzamış ama demekki yediği boya gitmiş sıpanın... Burnumuzda da sümük var çeksemde yine oluyor onun içinde coldmix alıcaz...hani reklamlarda varya yastığa damlatıyorsun...kalçayı tekrar çektirdik normale dönmüş...bıngıldağımız erken kapanma eğilimindeymiş onu da takip edecek doktorumuz.... Ay anacım şu sıpalar bir yaşını bitireydi rahatlardık azcık...sende durumlar ne...bak her doktor muayenesinde her yerine baktır bebişin..
Yaa çok takıyor gelip gidip aynaya bakıyorum karnimi içime çekiyorum söyle olacak diyorum. Düzenli bazı karın hareketleri var onları yapıyorum gidecek inşallah. Peki senin ilk dogumunda ne kadar sürede toparladı karnin
Aldım cnm bugün bir takım daha hastane çıkışı aldım ekstra çıtçıtlı badiler aldım banyo havlu seti,bakım seti biberon emzik gögüs pedi çoraplar burun mendili beşiginide spariş verdik bugün içinin yorganı yastığıyla tam takım bir haftaya kadar gelicek inşaallah.Birkaç tanede battaniye alcam pamuk olanlardan.duş küveti seti kaldı bide emzirme sütyeni ve atleti alıcam.Burda öyle terleten sıcak göremezsin cnm zaten doğru düzgün yaz bile olmuyor.Kurban bayramında izne gidecegiz o zamanda Türkiye serinlemiş olur.Çarşı 5 dakka uzaklıkta metroyla C&A H&M ve Zara da aynı sokakta büyüdükçe ihtiyaç doğdukça alırız diyoruz çünkü genelde çıtçıtlı badiler 5li,4lü paketlerde satılıyo tekliler pahalı.Bebeklerde hızlı büyüyo giymeden kalanlar olmasın diye yıgmak istemiyorum.Başigimiz bu 4 farklı şekilde kullanılıyo ve en son koltuk olarak bebegin odasında kalıyo.Mogami canim kaç kilo olmuş mete az aldıysa da geçen ay iyi almıştı di mi? Emiyo mu tombik görünüyor minnoş bu ay alır kapatır arayı, binfildak işi ni ben de sorcam perşembe 4 ay kontrolümuz var , büyüdükçe sipalar sorular artıyor:) kusuyo mu çok mete reflu mu var acaba benim yeğen de vardı ama zararsızdı kilo alımına engel olmuyordu bi de kilo aldırmayan cinsi varmış..
rahis hayırlı yaşları olsun tppigimizin ilk bebeği miydi senin fıstık?
hanfendi25 kocaman olmuş karnındaki minik maşallah canim
blummmm canim sen uzun değil misin çok uzun görünuyosun defne gezmelere başlamış ha yerler yaa
@mgul nerdesin canim alışveriş devam mı çok az kaldı
hyb77 bayılıyorum Avrupa nin doğum anlayışına ne güzel bi hazırlık gezdirmeler falan hastaneyi hayırlı doğumun olsun canım almaya devam çok lazım oluyo bak yaz olacak bi de senin terleyip terleyip değiştircen :)
Sağol bir tanem evet ikincisi kazayla oldu ikinciyi çok uzatmam hemen yaparım diyordum da bu kadar erkenden değil tabi Rabbimin mucizesi vardır bundada bir hayır sen nasılsın canm minik paşa nasillar bakimHanfendi rabbim tamamına erdirsin sağlıkla inşallah ikinci bebisimiz kaza ile mi oldu
Canım beşiğine bayıldım hayirli ugurlu olsun saglikla gelsin paşan fiyatı nedir beşiğinAldım cnm bugün bir takım daha hastane çıkışı aldım ekstra çıtçıtlı badiler aldım banyo havlu seti,bakım seti biberon emzik gögüs pedi çoraplar burun mendili beşiginide spariş verdik bugün içinin yorganı yastığıyla tam takım bir haftaya kadar gelicek inşaallah.Birkaç tanede battaniye alcam pamuk olanlardan.duş küveti seti kaldı bide emzirme sütyeni ve atleti alıcam.Burda öyle terleten sıcak göremezsin cnm zaten doğru düzgün yaz bile olmuyor.Kurban bayramında izne gidecegiz o zamanda Türkiye serinlemiş olur.Çarşı 5 dakka uzaklıkta metroyla C&A H&M ve Zara da aynı sokakta büyüdükçe ihtiyaç doğdukça alırız diyoruz çünkü genelde çıtçıtlı badiler 5li,4lü paketlerde satılıyo tekliler pahalı.Bebeklerde hızlı büyüyo giymeden kalanlar olmasın diye yıgmak istemiyorum.Başigimiz bu 4 farklı şekilde kullanılıyo ve en son koltuk olarak bebegin odasında kalıyo.Eki Görüntüle 1811389
Sağol canm benim kızımı büyüttüm sıra oğluşta dicemde kızım emeklemeyi falan başladı zorlaniyorum baya ama tatlı bir zorluk alkış yapıyo bay bay yapıyo arkamdan bagiriyo del dellll diye EE bunları duyunca yorgunluk uçup gidiyor:))Mogami canim kaç kilo olmuş mete az aldıysa da geçen ay iyi almıştı di mi? Emiyo mu tombik görünüyor minnoş bu ay alır kapatır arayı, binfildak işi ni ben de sorcam perşembe 4 ay kontrolümuz var , büyüdükçe sipalar sorular artıyor:) kusuyo mu çok mete reflu mu var acaba benim yeğen de vardı ama zararsızdı kilo alımına engel olmuyordu bi de kilo aldırmayan cinsi varmış..
blummmm canim sen uzun değil misin çok uzun görünuyosun defne gezmelere başlamış ha yerler yaa
hyb77 bayılıyorum Avrupa nin doğum anlayışına ne güzel bi hazırlık gezdirmeler falan hastaneyi hayırlı doğumun olsun canım almaya devam çok lazım oluyo bak yaz olacak bi de senin terleyip terleyip değiştircen :)
Teşekkürler cnm İçinin parçalarıyla 175 euro ya maloldu.Canım beşiğine bayıldım hayirli ugurlu olsun saglikla gelsin paşan fiyatı nedir beşiğin
Hakkaten dün gibi...şimdi bat listesi yapmıyorum sadece cinsiyet listem kaldı ama bir zamanlar ne uzundu o bat listesi yahu çok şükür pek azımız kaldı onlardanda güzel haberler gelecek inşMaşallah ya 3 aylık mi oldu canm ya daha dün gibi sanki koca liste paylaşımların okurlara umutsuz bekleyişlerimiz bugünse çok sükur çoğumuz anne olduk olmayanlarda en kısa zaman kalır inşallah uğurlu topiğimiz onlarada uğur getirecek
Canım emiyor evet geçen ay 1500 gr alan çocuk bu ay 300 gr aldı ama ne yerse kusuyor doktorumuzda reflü olasılığı yüzünden gaviskon başladı kusmalar çok çok azaldı...şuan 6100 gr... Bıngıldak önemli erken kapanırsa ameliyat olması gerekiyormuş bebişlerin...bizimki azcık hızlı kapanma eğilimindeymiş ama o durum eminim d vit. alakalı...kestim vermiyorum...yazda geldi hergün 15 dk güneş yetiyormuş...ABD de böyle d vit verme uygulaması yokmuş bile...annemde dedi ben sana vermedim ne diye boşa ilaç veriyorlar ki dedi...velhasıl öyle işte...can sıpası da Kocaman olmuş maaşallah ona...yerime kokla annesiMogami canim kaç kilo olmuş mete az aldıysa da geçen ay iyi almıştı di mi? Emiyo mu tombik görünüyor minnoş bu ay alır kapatır arayı, binfildak işi ni ben de sorcam perşembe 4 ay kontrolümuz var , büyüdükçe sipalar sorular artıyor:) kusuyo mu çok mete reflu mu var acaba benim yeğen de vardı ama zararsızdı kilo alımına engel olmuyordu bi de kilo aldırmayan cinsi varmış..