• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

823 çıktı kızlar rabbime şükürler olsun. ßu 2 gün kendimide sizide üzdüm hakkınızı helal edin. Allah hepinizden razı olsun. Cuma günü yine güzel bi değerle gelicem Allahın izniyle.
Rabbime şükürler olsun canım senin için çok dua ettim Rabbim kabul etti dualarımızı artk kendinde miniğinede rahat bir nefes aldr çok sevindim senin adına canm benim yaa

823 çıktı kızlar rabbime şükürler olsun. ßu 2 gün kendimide sizide üzdüm hakkınızı helal edin. Allah hepinizden razı olsun. Cuma günü yine güzel bi değerle gelicem Allahın izniyle.
Ben uzulmedim Allah biliyor ya :) hatta degeri cok iyiymis ikiz oluyomus diye de gecti icimden :) hadi gözümüz aydin :)

Rabbime şükürler olsun canım senin için çok dua ettim Rabbim kabul etti dualarımızı artk kendinde miniğinede rahat bir nefes aldr çok sevindim senin adına canm benim yaa
hanfendi25 hanfendi25 Allah razı olsun canım. Çok mutluyum. 2 gündür çok üzüldüm. Her şey yolunda gider insallah hem senin icin hem benim icin hem de tüm hamileler için.

Bak vallah maşallah benden iyi benim bat 1 ocak senin benden sonrası senin değerler süper bence benimkidene göre artık hamileliğin tadını çıkart eşine naz yap biraz hamile olduğunu hissettir :anneadayı:
Ikimizinde iyi insallah. Ben günde 2 progestan 1 coraspin 1 folbiol içmeye devam ediyorum hanfendi25 hanfendi25

Biz sana dedik ama dinlemiyosunki ısrarla kötü şey aklına getirip duruyosun.bak bu defa 2 ye katlanmış artık güzel şeyler aklına getir cnm.

Ahh bebeem bebeem ahh şu 2 günü zehir ettim kendime sonucu 823 gòrünce şok oldum. Hıç beklemiyomuşum meğer.. sagol canım hep destek oldunuz.
Insan bi olumsuzlukla karsilasinca hep oyle olacak saniyor da ondan. Ama mevlam büyük iste ummadik zamanda güldürüyor insanin yüzünü :) Allah daha güzel haberler nasip etsin :)

Dediniz canım ama işte durmuyoki içim. Sagol hyb77 hyb77 bu sürede yazdıklarınızla desteğinizle rahat olmaya çalıştım
İçime kötü bişey doğmuyor senin için ilk günden beri hep iyi şeyler geliyo inşaallah keseyi kalp atışını ve hatırlısıyla kucagına aldıgın günleride duyacagız senden inşaallah.

Insan bi olumsuzlukla karsilasinca hep oyle olacak saniyor da ondan. Ama mevlam büyük iste ummadik zamanda güldürüyor insanin yüzünü :) Allah daha güzel haberler nasip etsin :)
Evet canım o kadar kötüye odaklaniyosunki òncekiler gibi sonuçlanacak diyosun. Sığıncak dal arıyosun. Rabbim büyük. İnşallah daha iyi haberlerle gelicem.

İçime kötü bişey doğmuyor senin için ilk günden beri hep iyi şeyler geliyo inşaallah keseyi kalp atışını ve hatırlısıyla kucagına aldıgın günleride duyacagız senden inşaallah.
Insallah canım. O günleri rabbim sana da bana da her isteyene yaşatsın. Şükür bugünümüze bin şükür.

Normal canım, bende de olurdu. Kizin çıkış yollarını yokluyor demekki :) ne diyor doktor canım doğum için?
Canım geçen hafta gittiğimde ters pozisyonda dedi böyle giderse sezeryan dedi bakalım dönmesini bekliyorum hanfendinin

Back