- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Ayy insallah hayal gibi rabbim gerçek kılsın insallahÇok yakınz canm desene aynı ayda doğuracaz
Sağol canm benim herşeyin hayrlısı ya benimde kafam karşı bu konuda doktor öyle dedi ama için hiç rahat değil bir arkadaşmda emdirme düşük yaparsn diyo emdirmicem galibaÇok sevindim senin adına canım takip ettim bufum kan değerin de güzel inşallah bizim ikinciler de böyle bekletmeden gelirler :) süt verme konusunda doktoruna katılmıyorum eğer süt e devam edersen kızın surekli ishal olacakçok yakın bi arkadaşım senin gibi hamile kaldı süte devam etti ve kızı ishalden kurtulmadi altı ay emiş zaten yeter benve devam.devamediyo. kızını riske atma derim ben büyüklere de danis daha iyi bilirler
İnşallah canm ilkte beraber kalalm diyoduk ikinciye nasip olduAyy insallah hayal gibi rabbim gerçek kılsın insallah
Insallah kucagimiza saglikla alalımİnşallah canm ilkte beraber kalalm diyoduk ikinciye nasip oldu
Waww Süpef oldu bu cnm.Maaşallah ikiz gibi büyürler ben ve kızkardeşim gibi aynı sınıfta okurlar ben 10. ay doğmuşum küçügümde diger yılın 12. Ayı dogmuş ikimizin doğuşu arasında 14 ay var.Kızlar kan sonucum çıkmış 97,7 yanı hamile olduğum kesinleşti rabbim bana kolaylık versin
Canım benim kendine biraz zaman ver, bi anda korkularını atamaman normal. Kendini yavaş yavaş telkin edeceksin inanıyorum. Simdi bebeğine haksızlık ettiğini düşünüyorsun oysa ona bi oyun arkadaşı, hayatta dayanacak bi dost doguracaksin. Uykusuz geceler, hamilelik sureci düşünüyorsun ama Allah seni güçlü kılacak guckeneceksin. Evimiz hep neşeli olacak. Evinde hep pudra kokusu, oyuncaklar olacak sıcacık olacak yuvan. Kendine aynada bakıp, 2cocuk annesi olup onlara yetmenin mutluluğunu yasayacaksin. Harika deneyimlerin olacak :)Kızlar çok gerildim şu an ya ben nasl alışacam bu duruma ya Rabbim sen yardm et sana sığındım allahm
Ne güzel özetlemissin canm çok hsklısn ama zaman lazm bana bu duruma Alışman için birden aklıma gelince ne yaptm ben diyorum sonra senin söylediklerini düşünüyorum ve çok şükür diyorum ya Rabbim sen bana güç ver diyorum sadeceCanım benim kendine biraz zaman ver, bi anda korkularını atamaman normal. Kendini yavaş yavaş telkin edeceksin inanıyorum. Simdi bebeğine haksızlık ettiğini düşünüyorsun oysa ona bi oyun arkadaşı, hayatta dayanacak bi dost doguracaksin. Uykusuz geceler, hamilelik sureci düşünüyorsun ama Allah seni güçlü kılacak guckeneceksin. Evimiz hep neşeli olacak. Evinde hep pudra kokusu, oyuncaklar olacak sıcacık olacak yuvan. Kendine aynada bakıp, 2cocuk annesi olup onlara yetmenin mutluluğunu yasayacaksin. Harika deneyimlerin olacak :)
Eminimki annen çok zorlanmıştır ya içim daralıyo biliyomusunWaww Süpef oldu bu cnm.Maaşallah ikiz gibi büyürler ben ve kızkardeşim gibi aynı sınıfta okurlar ben 10. ay doğmuşum küçügümde diger yılın 12. Ayı dogmuş ikimizin doğuşu arasında 14 ay var.
İçini daraltma cnm yüce rabbim layık görmüş sana o minik canı hediye etmiş ki o kudreti sende görmüş.Her şeyde bir hayır vardır de şükret rabbime inşaallah kolayca büyütürsün yavrularını.Böylesi hayırlıymış demekkiEminimki annen çok zorlanmıştır ya içim daralıyo biliyomusun
Ay vallah sizde olmadan nasıl atlatacam nasıl moral bulacam hepinize çok teşekkür ederim rabbime çok şükür bana nasip etti ikinci kez çok zor olacak ama deicek birşey mi çok şükür Rabbim sen bana güç verİçini daraltma cnm yüce rabbim layık görmüş sana o minik canı hediye etmiş ki o kudreti sende görmüş.Her şeyde bir hayır vardır de şükret rabbime inşaallah kolayca büyütürsün yavrularını.Böylesi hayırlıymış demekki
Canim ikiz ucuz anneleri var onlar netsin :) hayirli olsun bebisin sabah inan sen kadar sasirdim da sevindim de cizgiye. Önümüzde koskoca 8 ay var hem yarin dogurmayacaksin ki. Allah büyük o dayanikliligi verecek sana bak gor :)Ay vallah sizde olmadan nasıl atlatacam nasıl moral bulacam hepinize çok teşekkür ederim rabbime çok şükür bana nasip etti ikinci kez çok zor olacak ama deicek birşey mi çok şükür Rabbim sen bana güç ver
İnşallah canm ama doğum çok zor oda gözümü korkutuyo eşim olmazsa sezeryan olursun diyo Rabbim yardm etsin kızım abla oluyo hep artılarını düşünmeye çalışıyorum dualarınızı eksik etmeyinCanim ikiz ucuz anneleri var onlar netsin :) hayirli olsun bebisin sabah inan sen kadar sasirdim da sevindim de cizgiye. Önümüzde koskoca 8 ay var hem yarin dogurmayacaksin ki. Allah büyük o dayanikliligi verecek sana bak gor :)
Ikinci dogumlar kolay oluyormus korkma hem senin sanssizligin ilk gittigin hastane olmustu. Ama ille de korkarsan olur sezeryan oturursun :) bende ruh halime göre karar veririm o an sanirim. Benim doğum sonrasi zor gecti biraz cünkü. Dua ederiz etmez miyiz hic hem ferah tut icini :)İnşallah canm ama doğum çok zor oda gözümü korkutuyo eşim olmazsa sezeryan olursun diyo Rabbim yardm etsin kızım abla oluyo hep artılarını düşünmeye çalışıyorum dualarınızı eksik etmeyin
Bebem benim doğumum ayrı zordu sonrası ayrı zordu ya bunda muhtemel sezeryan isterim çünkü o sancıları beklemek istemiyorum kızımdan ayrı bekleyemem benceIkinci dogumlar kolay oluyormus korkma hem senin sanssizligin ilk gittigin hastane olmustu. Ama ille de korkarsan olur sezeryan oturursun :) bende ruh halime göre karar veririm o an sanirim. Benim doğum sonrasi zor gecti biraz cünkü. Dua ederiz etmez miyiz hic hem ferah tut icini :)
Canim nasil istiyorsan oyle yap tabi ki. Vücudun beynin neye yoneltirse kendini ona göre hareket et. Ama daha 8 ay var koskoca 8 ay. Düşünme uzerine. Ben kardesim doğduğunda 9 yasindaydim anneme hic birakmadim ben annelik yaptim ona neredeyse yani küçük anne oldum :) ama senin bebisler tam kardes olacak Allah in izniyle :) ben bile heveslendim aslinda ne yalan soyleyeyim :)Bebem benim doğumum ayrı zordu sonrası ayrı zordu ya bunda muhtemel sezeryan isterim çünkü o sancıları beklemek istemiyorum kızımdan ayrı bekleyemem benceRabbim sen kolaylık ver bana ve yavrularıma yardm et bebek doğunca benim kızım da 15 aylk olur yinede çok küçük değilmi allahm sen güç ver
Bebem benim doğumum ayrı zordu sonrası ayrı zordu ya bunda muhtemel sezeryan isterim çünkü o sancıları beklemek istemiyorum kızımdan ayrı bekleyemem benceRabbim sen kolaylık ver bana ve yavrularıma yardm et bebek doğunca benim kızım da 15 aylk olur yinede çok küçük değilmi allahm sen güç ver
Canım hsklısn ilerde bu durum avantaja dönüşecek ama dönüşene kadar çok yorucu günler beni bekliyor ya iyiyim oturuyorum birden sıkıntı basıyo için daralıyo sanki boğuluyo gibi oluyorum ve sonra ağlama krizine gidiyorum resmen ailem eşim çok destekliyor ama galiba biraz zor kabullenecem bu durumuCanim nasil istiyorsan oyle yap tabi ki. Vücudun beynin neye yoneltirse kendini ona göre hareket et. Ama daha 8 ay var koskoca 8 ay. Düşünme uzerine. Ben kardesim doğduğunda 9 yasindaydim anneme hic birakmadim ben annelik yaptim ona neredeyse yani küçük anne oldum :) ama senin bebisler tam kardes olacak Allah in izniyle :) ben bile heveslendim aslinda ne yalan soyleyeyim :)
canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama bu bir avantaj aslında. her çocuk annenin sosyal hayatından 5 yıl çalıyor. çocuk 5 yaşına gelmeden (hatta daha bile fazla) arkadaşına bile gitsen rahat oturamıyorsun. ben 32 olucam yakında oğlum 3 yaşında. keşke öyle bir kaza beni bulsaydı zamanında ne güzel beraber büyüyüp giderlerdi. kızına haksızlık gibi düşünüyorsun çok normal. çünkü bebek doğunca onunla istediğin kadar ilgilenemeyeceksin. ama emin ol çok daha güzel artıları olacak yaşlarının yakın olmasının. asla arkadaş ihtiyacı duymayacak, birbirlerinin arkadaşı olacaklar. ve eminim kızınla tüm gün ilgilenemesen bile ona ayırdığın zamanları iyi bir şekilde değerlendirebilecek ve hep birlikte daha da mutlu olacaksınız. kendine biraz zaman tanı. daha dün öğrendin hamile olduğunu. zamanla alışacaksın bu duruma.[/
Alışacam zor olucak ama alışacam daha 23 yaşındayken 2 çocuk annesi olmak o sorumluluğu yüklenmek hiç mi hiç kolay olmicak artılarını düşünüyorum ama eksileride var onuda atlayamıyorum ailem eşim hatta eşimin ailesi çok destekliyorlar yardm ederiz sana falan diyolarda ben onların yardımlarına göre hazırlamıyorum kendimi dünyanın bin bir turlu hali var bügün yanındayız derler yarn olmazlar ben sadece kendimi hazırlıyorum tekim tek büyütecem güçlü olmalıyım diyorum inşallah Rabbim o gücü verecek bana desteklerinizle ve dualarınzla
Canım hsklısn ilerde bu durum avantaja dönüşecek ama dönüşene kadar çok yorucu günler beni bekliyor ya iyiyim oturuyorum birden sıkıntı basıyo için daralıyo sanki boğuluyo gibi oluyorum ve sonra ağlama krizine gidiyorum resmen ailem eşim çok destekliyor ama galiba biraz zor kabullenecem bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?