Beraber Anne Olma Yolunda

hanfendi25 sana lazım olan tek şey zaman. ne güzel aileler de destek olacaklarını söylemişler. arada bunalırsan bırakırsın çocukları birisine çıkar kafanı dağıtırsın. bu çok güzel bir avantaj inan bana.ben çalışıyorum oğlum kreşte. anneanne babaanne farklı şehirlerde. kuaföre bile gidecek vaktim yok. arkadaşlarla çık gez fikri bir o kadar uzak bana. ama bugünler geçecek oğlum büyüyecek biliyorum. sen de bu zor günlerin geçip rahata ereceğini düşün. yaşın da çok gençmiş ne güzel. çocuklarınla arkadaş gibi olacaksın. bu şahane bir şey inan bana. ben oğlumu 28de doğurdum ikinci çocuk kimbilir ne zaman olacak da büyüyecek... 40 yaşımdan önce rahata eremem yani... demem o ki tüm olumsuzlukları sil at kafandan. sadece olumlu yönlerini görmeye çalış. ve asla ben kötü bir anneyim diye düşünme. eminim harika bir annesin ki şimdiden olaya her boyutundan bakmaya çalışıyorsun. ve inan bana bebeğin doğduktan sonra da her şeyi kolaylıkla halledeceksin. Rabbim kimseyi altından kalkamayacağı şeylerle sınamaz. uzun lafın kısası alışmak için kendine zaman tanı.

bebeem cnntrm kızlar çok sağolun ilginiz için sizlerde olmasanz kime dökerim içimi şu an bana lazm olan şey zaman zamana bırakacam herşeyi arada bunaldğım zamanlar elbetteki olucak bu akşam çok kötüydüm mesela ağlama krizine girdim resmen şeytan vesvese veriyo eşime bebeği aldrcaz dedim nasl dedim bilmiyorum kavga ettik eşim annemi aramş annem baya sakinleştiridi beni sonra tövbe ettim eşimle baya konuştuk eşim ben kızıma bakarm sen yeterku üzülme dedi şimdilik sakinlestim ama evde hiç tek kalmamam lazm kaldğm an saçma sapan düşüncelere kapılıyorum Rabbimin gücüne gitmesin sürekli komşulara kaynanama aileme gidecem daha kolay atmak adına e bide siz varsnz destekleriniz var Rabbim yardmcm olsun

Canim baya hassassin sakin boyle düşündün diye kendini kahretme. Insaniz biz tabi yaniliriz yanlis seyler yapabilir dusunebiliriz süper kahraman degiliz ki sonucta bizde. Sadece biz degil bak esin ailen de yaninda. Mevlam bir kez daha tatmani istemis demek bu guzelligi. Mukemmel olacak hersey cok kolay olacak demiyorum arada zorlanacaksin tabi ama en azindan bunaldiginda yaninda destekcilerin de olacak unutma emi.

çok sağol birtanem benimrabbim elbet bi kapı acar düşünüyorum da kızımda neler yapyoduk hamile kalmak için olmuyordu bundada kazayla oldu Rabbim demek nasip edecekmiş ben istediğim kadar korunim yazılmış o kaderime elhamdullilah inançlı biriyim ama dediğin gibi hepimiz hata yapabiliriz şeytan vesvese veriyo ama atlatacam inşallah bu durumu salı günü kesemizi görmeye gidecek birazda güzel şeylerden bahsedeyim belkide bir daha anne olmak nasip olmicak neden tadını çıkartamıyorum demi ama ohh be kendime geldim azya bide oğlum oliyomus süper olur daha da kesin çocuk doğurmamtabi evvela hayırlı olsun

hah şöyleee tabi arada yüreğin darlanacak ama ne olursa olsun rahminde bir mucize taşıyorsun bunu unutma üstelik bir mucize de kucağında duruyor. bundan daha güzel mutluluk olur mu

canim ya bir iki ay sonra gorurum ben seni kalp atisi cinsiyet heyecani sarsin da hele icinde buyuyen bir melek daha var gozlerini kocaman acip seni dunyanin en güzel varligi gibi hissettirecek minik bi can. İlki rabbimim hediyesiydi bu minik de mucizesi

F friendly canım değerinin artmış olarak donmeni bekliyoruz. Ara ara bakicam inşallah çooook güzel haberler ver.

Canm naslsn kan sonucunu çok merak ediyorum inşallah güzel sonuçlarla dönersin ve senden 2016 eylül anneleri sayfasını acmanı bekliyorum
Canım iyiyim çok şükür bu aksam 8 -9 gibi çıkar sonucum diye düşünüyorum. Heyecanımı yenmek istiyorum. 2016 eylül annelerinde 9 ay 10 gün birlikte yazışalım inşallah hanfendi25

Ben de kasık bel ağrısı yok bu da endişelendiriyo. Sadece göğüs acısı ve iştahsızlık var.
Canim endişelenme.bende de hiç bi belirti yoktu senin haftalarinda.8. Yada 9.hafta gibi sadece mide bulantısı başladı.3.ayin sonunda bitti.kasık ağrısı da hiç olmadı.sadece arada adet ağrısına benzer agri çektim o kadar.herkeste butun belirtiler olmuyor.panik yapma canim:)

Insallah her sey yolundadır S susslich . Cok heyecanlıyım akşam için. Allahım sağlığıyla kucağımıza almak nasip etsin insallah.

Canım iyiyim çok şükür bu aksam 8 -9 gibi çıkar sonucum diye düşünüyorum. Heyecanımı yenmek istiyorum. 2016 eylül annelerinde 9 ay 10 gün birlikte yazışalım inşallah hanfendi25
Canm ilk hamilelikte belirtileri daha geç fark etmen gayet normal ben kızımda bi doktora gittim 8 haftalk hamileyim hiç anlamıstm ama bunda daha 4 5 hastalıktır midem çok fenaydı sabah endişelenmektedir ilk olduğu içindir evet ca nasip te senle aynı ayın annesi olmakta varmş bol bol yazışırz insallah

Çok erken değil mi ki:/ sıpa erkenden başladı demek ki kendini göstermeye :) ilkinde çubuk ise yaradıysa onu dene canim
Bence iki coçuk ta daha erken hissedilir kızdada mide bulantm çok fazlaydı hiç birşey yiyemiyordum inşallah bu çok yoğun geçmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…