Benim için daha çok erken.hele bi cinsiyeti belli olsun da o zaman başlarım hayirlisiyla:) sizin de deneyimleriniz sayesinde bol bol soru sorar ona göre alacaklarıma karar veririm.asıl heyecanı alışverişte yaşayacağım gibi.herseyi almak isteyeceğim buna eminim :) kilo kontrolü içinde çok fazla hamurisi,tatlı, aşırı tuzlu şeyler yememeye çalışıyorum. Bu aralar ayarı kaçırdım biraz.ama bundan sonra dur artık dicem kendime insallahyooo yine de çok yüksek bi kiloda değil başlangıç kilon... ilk zamanlarda kilo alımın az olursa dengelersin kuzum çünkü sonlarda gerçekten alıyorsun fazlaca... canın ne çekiyorsa ye ama azar azar ye hem nefsin körelir hem kilo kontrolün olur...çok sıkma kendini doğumdan sonra gidecek o kilolar ben şimdiden yasaklılar listemi hazırladım eşimle başlayacağız diyete doğum sonrası... bacım bana çabuk geçti gibi gelmedi valla...Gün sayıyorum hayırlısıyla tamamlamak içinbezdim hamilelikten sizinde doğum zamanları gelecek hazırlıklar falan oyyy çok tatlı oluyor bir o kadar da yorucu...ben 2. ayda başladım almaya 37 de anca bitti
Canm son adet tarihim 1 aralk seninHayirli olsun canim rabbim nasibini vermistir. Allahim ne büyük. Son adet tarihin ne zamandihanfendi25
Buyuk ikramiye size vurdu deseneSorma canm büyük sürpriz hatta yıl başı piyangosuda deyebilirim o derece büyük bi sürpriz oldu alşmaya çalışıyor duruma hayallar kuruyorum zorluklarını ve güzelliklerinii bir hayalimde kavga eden hiç anlaşamayan iki kardeşbir hayalimdede birlikte güzel vakitler geçiren beraber ödevlerini yapan iki kardeş bakalm hangisi bekliyor bizi aynen canm bu gidişle daha çok muhabbetimiz olacak galiba ben topiğin ilk ikinci bebeğini bekleyen annesiyim
bende bende böyle istiyorum zaten eşim bugün bebek planını yaptı kendi kendine...ben şimdi 29 yaşındayım ilk bebek 29 da, ikinci bebek 32 de, üçüncüde 35 teKizlar bende 2. Surpriz gelsin istiyorum boyle bizi sok etsin :) alla alla korunduk ama nasil oldu ki diyelim :) ama olmaz sanmiyorm cunku geri cekilme yontemiyle 2.5 sene korunduk hic olmadi o yuzden olmaz diyorm
Ayyy öylemi dersin iyi olucak inşallah en azından kıskanma falan olmicak diye düşünüyorum emziriyorum ama kızm öyle meme ye düşkün bir bebek değil hatta zorla veriyorum desem yeridir doktorumuz aradm hemen sütten kesme alıştıra alıştıra bir iki ay içinde kes dedi süt koruyo mevzusunada pek inanmıyorum wBuyuk ikramiye size vurdu deseneÇok güzel olacak kesinlikle çocuklar için emin ol, ben ilkokul da rehber öğretmenim bak güven bana.. Ama senin için illa olacak zorluğu da güzelliği de.. bebiş kaç aylik peki, sütten kestin mi .. Emzirmek korunma etkisi yapmıyor demek
Az kaldı kuzum evet inşallah hayırla sağlıkla alırım minnoşumu kucağımaAyyy 8 ocak mı çok az kalmş mogişim dualarm senin le canm benim
canım ilk dozu kaçıncı haftada oldun... ve evet arada 4 hafta olmalı... sen 4 haftaya göre ayarla öyle git... ben hep mayısta bi bebişim olsun istedim ama kısmet ocağa vurdu belki ikinci mayıs olurÇooook haklisin mogiş benim niye erken o zaman hakkaten aşı içinbende okudum 4 hafta olmaliymis arada mayıs enerjisi o bizdeki neşeli anneleriz heyecan durumu nasıl bakım az kalıyor sana
Gözün aydın olsun balım benim kalp atışını duyunca cinsiyet listesine ekliyim seni ne güzel oldu bu yaaaa yeniden hamilesinKızlar kan sonucum çıkmış 97,7 yanı hamile olduğum kesinleşti rabbim bana kolaylık versin
minik minik zıbınlar çoraplar şapkalar tulumlar oyyyy ne şirin oluyor alışverişleri bileBenim için daha çok erken.hele bi cinsiyeti belli olsun da o zaman başlarım hayirlisiyla:) sizin de deneyimleriniz sayesinde bol bol soru sorar ona göre alacaklarıma karar veririm.asıl heyecanı alışverişte yaşayacağım gibi.herseyi almak isteyeceğim buna eminim :) kilo kontrolü içinde çok fazla hamurisi,tatlı, aşırı tuzlu şeyler yememeye çalışıyorum. Bu aralar ayarı kaçırdım biraz.ama bundan sonra dur artık dicem kendime insallahson aylar hiç geçmezmis zaten. Geliyor minigin biraz daha dayann:))
Tamam canim insallah rahat bi hamilelik gecirirsin hadi bakalim kalp atisini duymaya artik :) 2 gun sonra tekrarlicak misin testi?Ayy bi bakmşsn seninde ard arda olmuş hayırlısı ben bi yaşıyayim bakım nasl zormu kolaymı tecrübelerini paylaşım ona göre sizde gelirsiniz arkamdan
Oooo seninki 3. Yu bile istiyo bende isterim ama zor olur 3 cocuk 2 yeterli :) insallah kuzucum bizimkilerde surpriz yapar :)bende bende böyle istiyorum zaten eşim bugün bebek planını yaptı kendi kendine...ben şimdi 29 yaşındayım ilk bebek 29 da, ikinci bebek 32 de, üçüncüde 35 te2 tamam ama 3. o zamanki şartlara bağlı bakarsın senin 2. de sürpriz yapar istediğin gibi
ayyy cok uzuldm ya bide tup bebekle kavusmus minnakina nasil icer bende hamilelikte sigara icenleri anlayamiyorm ve sinir oluyormSinirlerim bozuk kızlar... bugün teyzemler bendeydi... teyzemin biri hamile 29 haftalık... 41 yaşında tüp bebekle hamile kaldı ilk bebeği daha... ama gelin görün ki hala sigara içiyor...bu akşamm bi baktım benim küçük odamda annemle birlikte camı açmışlar annemin sigarasından otlanıyor... üstelik odada benim miniğimin arabası ana kucağı falan var üstlerine sinecek diyede düşünmemişler... kızdım ikisine de çıkın odadan dedim anneme de içeceksen mutfakta iç dedim...teyzeme yazık günah o karnındakine hiç mi üzülmüyorsun dedim gülerek geçiştirdi beni... O minicik yavruyu düşünüp sinirden ağlamak istiyorum Allahım yardımcısı olsun... Kendi anneme de ilk gördüğüm yerde zılgıtı çekicem.... oof offffffff nasıl bi anne karnındaki bebeği bile isteye zehirler ben anlamıyorum
ya gerçekten oturup ağlamak istiyorum ama kendi miniğimi üzmeyeyim diye tutuyorum kendimi... Allah ıslah etsin bunu evladına yapan herkesi bu ister teyzem olsun ister canım ciğerim olsun o yavrucakların hakkını yiyorlar bu resmen kul hakkı sen o canlının yaşam hakkına zarar veriyorsun... Allah görsün
Cok haklisin bendde senin gii dusunuyorm sigara konusundaya gerçekten oturup ağlamak istiyorum ama kendi miniğimi üzmeyeyim diye tutuyorum kendimi... Allah ıslah etsin bunu evladına yapan herkesi bu ister teyzem olsun ister canım ciğerim olsun o yavrucakların hakkını yiyorlar bu resmen kul hakkı sen o canlının yaşam hakkına zarar veriyorsun... Allah görsün
3. bebekben tek çocuğum ya o yüzden sanırım çok uzak değilim bu fikre... ama 3. yü düşünebilmem için hem sağlığım hem paramın yeterli olması lazım yoksa layıkıyla bakamayacaksam hiç o potaya girmem... Allah gönlümüze göre versin inşallah hatun... 2. leri de burdan duyurmak nasip olsun
Çok hsklısn canm koy tepkini yazk tabi o yavruya nasıl kıyıyolar anlamıyorumSinirlerim bozuk kızlar... bugün teyzemler bendeydi... teyzemin biri hamile 29 haftalık... 41 yaşında tüp bebekle hamile kaldı ilk bebeği daha... ama gelin görün ki hala sigara içiyor...bu akşamm bi baktım benim küçük odamda annemle birlikte camı açmışlar annemin sigarasından otlanıyor... üstelik odada benim miniğimin arabası ana kucağı falan var üstlerine sinecek diyede düşünmemişler... kızdım ikisine de çıkın odadan dedim anneme de içeceksen mutfakta iç dedim...teyzeme yazık günah o karnındakine hiç mi üzülmüyorsun dedim gülerek geçiştirdi beni... O minicik yavruyu düşünüp sinirden ağlamak istiyorum Allahım yardımcısı olsun... Kendi anneme de ilk gördüğüm yerde zılgıtı çekicem.... oof offffffff nasıl bi anne karnındaki bebeği bile isteye zehirler ben anlamıyorum
Sağol mogişim evet kalp atıştan sonra listeye ekle ama beni farklı ekle çünkü bu topik annelerinden ikinci bebeğini de sevincini sizlerle yaşayan ilk anneyim ona göre mogişimGözün aydın olsun balım benim kalp atışını duyunca cinsiyet listesine ekliyim seni ne güzel oldu bu yaaaa yeniden hamilesin
Benim de 6 aralik canimCanm son adet tarihim 1 aralk senin
Anladım canim amin amin .. teyzen e de şaşırdım o yaşta allah nasip etmiş hem de tüp bebek kıymetli bebek ama p dumanı içine çekebiliyo kiyamam o yavruya..Kuzum ben özelde doğum yapacağım ya o yüzden bu işlemi yapıyorlarmıdır bilmiyorum bi sormam lazım gerçi kök hücre muhabbetini sorduğumda doktorum bu senin dediğin mevzudan bahsetmemişti yapıyor olsalar bahsederdi... keşke yapsalar birine bi hayrımız dokunur... sen iyi yapmışsın betim Allahım yine de kimseyi muhtaç etmesin sağlık sıhhat versin
Büyüdü teyzesi 3 kg olmuş paşam bakalım doğum kilosu kaç olacak
Çok sevindim senin adına canım takip ettim bufum kan değerin de güzel inşallah bizim ikinciler de böyle bekletmeden gelirler :) süt verme konusunda doktoruna katılmıyorum eğer süt e devam edersen kızın surekli ishal olacakçok yakın bi arkadaşım senin gibi hamile kaldı süte devam etti ve kızı ishalden kurtulmadi altı ay emiş zaten yeter benve devam.devamediyo. kızını riske atma derim ben büyüklere de danis daha iyi bilirlerSağol mogişim evet kalp atıştan sonra listeye ekle ama beni farklı ekle çünkü bu topik annelerinden ikinci bebeğini de sevincini sizlerle yaşayan ilk anneyim ona göre mogişim
Çok yakınz canm desene aynı ayda doğuracazBenim de 6 aralik canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?