KIZLAAAAR BEN GELDİM
Doğum şeklim belli oldu...8 ocakta spinal sezeryan ile kavuşuyorum inşallah oğluma... Çatı muayenemden anlaşıldı zaten...doktorumu görseniz adam parmaklarını ittiriyor ki içeriye girsin benim vajen dar zaten yokladı yokladı sonra yok sen bu çatıyla normal doğum asla yapamazsın dedi zaten suratından belliydi ıııııgghhhh diye var gücüyle aralamaya çalıştı ama ne yazık
peki dedim genel anestezi olayım onu da istemedi en güzeli spinalmiş daha çabuk adapte oluyormuş anne ve süt daha çabuk geliyormuş... Velhasıl haftaya son kontrol ve gerekn testler tahliller falan yapılacak 8 ocak cuma da minnakım geliyor... kilomuzda 3 olmuş şükür...
ayse4255 hatun senin randevunu da merak eder oldum şimdi... bu arada
blummmm ayse4255 canlar yenidoğana yapılan bir test var ben betiye de bahsetmiştim sizinde aklınızda olsun nabız oksimetre testi...doğumdan sonra ilk 24 saat içinde yapılmalıymış kalp hastalığı var mı yok mu bunun için yapılıyor çoğu yerde isteğe bağlı olduğundan anne adaylarının haberi olmuyormuş ben de fox ana haberde izlemiştim bugün çocuk doktoruna sordum doğum yapacağım hastanede o da yapıyoruz zaten içiniz rahat olsun dedi...
S susslich canım kontrolün nasıldı?