• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Ayy insallah bugun is cıkışı alicaz esimle süt fındık badem alalim dedik yanina bide muzu ekledim tamam:) sen de folbiol 5mg mı aliyodun? Ben sabah 7.30da geliyorum ise aksam 6da cikiyorum 10saat sandalyedeyim:KK43: bakalim kalp atisinida duyarsam 1 hafta falan rapor alayim hep yatayim diyorum.

Bakalim canim test cok silik @betiboop benimde oyleydi 8.gun ogrendim dedide bana iyi geldi hepiniz sagolun
Canim cok sevindim hayırlı olsun. Kan testi yaptirdin mi peki. Inşallah onda da güzel bir değer çıkar

Ayy insallah bugun is cıkışı alicaz esimle süt fındık badem alalim dedik yanina bide muzu ekledim tamam:) sen de folbiol 5mg mı aliyodun? Ben sabah 7.30da geliyorum ise aksam 6da cikiyorum 10saat sandalyedeyim:KK43: bakalim kalp atisinida duyarsam 1 hafta falan rapor alayim hep yatayim diyorum.

Bakalim canim test cok silik @betiboop benimde oyleydi 8.gun ogrendim dedide bana iyi geldi hepiniz sagolun
Eed bende onu kullandım snrm ne diycem izin alabiliyosan al evet kendini yorma kalp atışımızı duyana kadar sinlenmeni tavsiye ederim tatlım üşütme karda kışta dikkat et canım inşallah sağlıkla kucağına alacaksın :)))

blummmm blummmm cnm yavrunla çok tatlı çıkmışsınız çok güzelsiniz masallahhh subhanallahh :nazar::nazar::nazar::anneadayı:

Rabbim seni de bir avazda kurtarsın inş istediğin gibi rahat bir doğum şeklin olur seninde :KK39:
tesekkur ederim canim Allah rai olsun :)

Çok haklisin hatta dün yemekli agirladim ama akşam her yanim ağrıyordu :KK43:

Geçmiş olsun bu arada blummmm
Yorma kuzum kendini rahatina bak tesekkkur ederim sende kendine dikkat et hasta olma
Ahh canim insallah vardir ve insallah sagliklidir kötü zerre şüphem yok rabbim bana bi rahatlik verdi ne kadar şükretsem azdır. Ben folikasiti sabah ictim aksamda coraspini icicem 1 tane degil mi günde?
yupppppppi bu ne guzel haber hep hayirli habrlerini alalim cigdemcim :) klomenin etkisi 2.3 ay suruyomus

Anladım canım Cidden gorunurde bisey yok gibi bende de boy 161 kilo oldu 69 :oops: günaydın güzellikler:KK68:
Anaaam top gibi göbüş maaşallah paşamıza:KK200::nazar::nazar::nazar:

Kızlar oncelikle hepinizi cok ozledim

Sizden 1 ay uzak kaldim insallah hamile olarak dönmüşümdür ne dersiniz?Eki Görüntüle 1729736
Hamilesin kuzuuuuu gözün aydın biraz daha vakit geçirirsen kanda da değer yüksek çıkar... kafadan atmak her daim işe yarıyor :KK9::KK9::KK9::KK9:
ayyyy ben burda kimleri buldum kızlar sızı kaybetmıstım mogamıı nasılsın bebıs gelıyo az kalmıs cınsıyetı ne sızı arıyordum bende :KK70:
üzüüüüm balım iyiki buldun bizi özlettin kendini topiğin ilk hamişi... benim doğum 8 inde olacak Mete bey geliyor... senin sıpa nasıl koca adam olmuştur o şimdi:KK200::KK200::nazar:

KIZLAAAAR BEN GELDİM

Doğum şeklim belli oldu...8 ocakta spinal sezeryan ile kavuşuyorum inşallah oğluma... Çatı muayenemden anlaşıldı zaten...doktorumu görseniz adam parmaklarını ittiriyor ki içeriye girsin benim vajen dar zaten yokladı yokladı sonra yok sen bu çatıyla normal doğum asla yapamazsın dedi zaten suratından belliydi ıııııgghhhh diye var gücüyle aralamaya çalıştı ama ne yazık:-):-):-):-):-) peki dedim genel anestezi olayım onu da istemedi en güzeli spinalmiş daha çabuk adapte oluyormuş anne ve süt daha çabuk geliyormuş... Velhasıl haftaya son kontrol ve gerekn testler tahliller falan yapılacak 8 ocak cuma da minnakım geliyor... kilomuzda 3 olmuş şükür... ayse4255 ayse4255 hatun senin randevunu da merak eder oldum şimdi... bu arada blummmm blummmm ayse4255 ayse4255 canlar yenidoğana yapılan bir test var ben betiye de bahsetmiştim sizinde aklınızda olsun nabız oksimetre testi...doğumdan sonra ilk 24 saat içinde yapılmalıymış kalp hastalığı var mı yok mu bunun için yapılıyor çoğu yerde isteğe bağlı olduğundan anne adaylarının haberi olmuyormuş ben de fox ana haberde izlemiştim bugün çocuk doktoruna sordum doğum yapacağım hastanede o da yapıyoruz zaten içiniz rahat olsun dedi... S susslich canım kontrolün nasıldı?

P
Ve asıl sormak istedigim 1 aydir folik asiti birakmistim ona baslayimmi tekrar? Progestan ve coraspin vermisti daha once gittigim dr bunlari kullanmalimiyim kullanirsam zarari olur mu?

Persembe ya da cuma kan vericem dr ada 13 ocak gibi gideyim diyorum sizce ne yapayim? Tabi cok silik ve bata 1 hafta oldugundan hala teste inanamiyorum. Hamilemiyim bilmiyorum..
Progestanı bırakma cnm rahmi hamilelikte destekliyo o ve gereksiz rahim kasılmalarını önlüyo ayrıca bencede pembe bir çizgi var o testte inşaallah koyulaşır

KIZLAAAAR BEN GELDİM

Doğum şeklim belli oldu...8 ocakta spinal sezeryan ile kavuşuyorum inşallah oğluma... Çatı muayenemden anlaşıldı zaten...doktorumu görseniz adam parmaklarını ittiriyor ki içeriye girsin benim vajen dar zaten yokladı yokladı sonra yok sen bu çatıyla normal doğum asla yapamazsın dedi zaten suratından belliydi ıııııgghhhh diye var gücüyle aralamaya çalıştı ama ne yazık:-):-):-):-):-) peki dedim genel anestezi olayım onu da istemedi en güzeli spinalmiş daha çabuk adapte oluyormuş anne ve süt daha çabuk geliyormuş... Velhasıl haftaya son kontrol ve gerekn testler tahliller falan yapılacak 8 ocak cuma da minnakım geliyor... kilomuzda 3 olmuş şükür... ayse4255 ayse4255 hatun senin randevunu da merak eder oldum şimdi... bu arada blummmm blummmm ayse4255 ayse4255 canlar yenidoğana yapılan bir test var ben betiye de bahsetmiştim sizinde aklınızda olsun nabız oksimetre testi...doğumdan sonra ilk 24 saat içinde yapılmalıymış kalp hastalığı var mı yok mu bunun için yapılıyor çoğu yerde isteğe bağlı olduğundan anne adaylarının haberi olmuyormuş ben de fox ana haberde izlemiştim bugün çocuk doktoruna sordum doğum yapacağım hastanede o da yapıyoruz zaten içiniz rahat olsun dedi... S susslich canım kontrolün nasıldı?
Ayyy mogisss nasıl heyecanlı gün sayacaz artık ne kaldı ki maşallah kilosu da iyi. Çatı baya darmis desene :KK22:sen kesin ilk ilişkide de zorlanmissindir o zaman. Aman gelsin artik topik kurucusu mete bey :21::KK48: çok merak ettim beyefendiyi:KK52:

Anaaam top gibi göbüş maaşallah paşamıza:KK200::nazar::nazar::nazar:

Hamilesin kuzuuuuu gözün aydın biraz daha vakit geçirirsen kanda da değer yüksek çıkar... kafadan atmak her daim işe yarıyor :KK9::KK9::KK9::KK9:

üzüüüüm balım iyiki buldun bizi özlettin kendini topiğin ilk hamişi... benim doğum 8 inde olacak Mete bey geliyor... senin sıpa nasıl koca adam olmuştur o şimdi:KK200::KK200::nazar:
:KK31:zorluyo göbüşü çınar bey mont kapatamaz oldum öne genisledik:anneadayı: sende çatlak oldu mu hiç kullandin mi bisey ve kaç kilo aldık bakalım çok merak ettim :KK39:

Kız ne dalı yarma gibiyim yan profilim zayıf çıkmış vallaEki Görüntüle 1728951
Hahhh buldum buldum :anneadayı: annesi bebişle büyüyecek mecbur göbüş dert etmeyelim sonra arkadasim bebek peşinden kosturmaktan dal gibi olmuş darısı bize diyelim inşallah:KK54::KK19: ama hakkaten yandan bisey yok sende önden var sporla incelirsin bence :KK39:

Ayyy mogisss nasıl heyecanlı gün sayacaz artık ne kaldı ki maşallah kilosu da iyi. Çatı baya darmis desene :KK22:sen kesin ilk ilişkide de zorlanmissindir o zaman. Aman gelsin artik topik kurucusu mete bey :21::KK48: çok merak ettim beyefendiyi:KK52:
Valla ben hala idrak edemedim durumu :KK48: ilk ilişki faciası :KK53::KK53: kızlık zarım o kadar kalın ve etliymiş ki onu bile operasyonla aldırdım ben sonrası kolay oldu ama:KK53::KK53: Çatı muayenesi de korkulacak bişey değilmiş en azından onu anladım o kadar dar olmasına rağmen çokta canım yanmadı... Kıpırdağımın içerdeki günleri sayılı artık teyzesi darısı başına:KK36::KK36::KK36:

:KK31:zorluyo göbüşü çınar bey mont kapatamaz oldum öne genisledik:anneadayı: sende çatlak oldu mu hiç kullandin mi bisey ve kaç kilo aldık bakalım çok merak ettim :KK39:
Benim göbek çok aşırı çıkmadığından çatlamada olmadı kuzum... özel bişey kullanmadım sadece banyo sonraları ya da aklıma geldikçe normal vücut nemlendiricisi kullandım neutrogena nın... kiloyu bugün kontrol etmedi doktorum unuttu sanırım doğuma girecekti çünkü bende tartılmadım ama yarın bi tartıya çıkarım

Mogami Mogami ay ne kadar az kaldı doğumuna yaa.çok heyecan yaptim.saglikla al kucağına minigini inşallah. Benim testim tertemiz çıktı. Çok sevindim tabi:) icime su serpildi canim vala.endokrin testleri de iyi çıktı.sadece memnun oldugum doktorumu degistirmek zorunda kalıyorum. O beni üzdü biraz.riskli gebelik uzmanıydi doktorum.risk kalkınca normal kadın doğuma gitmen daha dogru dedi.şimdi rahat olabileceğim bi doktor ariyorum:/

Mogami Mogami ay ne kadar az kaldı doğumuna yaa.çok heyecan yaptim.saglikla al kucağına minigini inşallah. Benim testim tertemiz çıktı. Çok sevindim tabi:) icime su serpildi canim vala.endokrin testleri de iyi çıktı.sadece memnun oldugum doktorumu degistirmek zorunda kalıyorum. O beni üzdü biraz.riskli gebelik uzmanıydi doktorum.risk kalkınca normal kadın doğuma gitmen daha dogru dedi.şimdi rahat olabileceğim bi doktor ariyorum:/
Canım sağolasın evet tarihimiz belli gün sayıyoruz artık...Senin de gözün aydın inşallah hep böyle güzel haberler alırsın sonra bi bakmışsın doğum vaktin gelmiş miniğini almışsın kollarına... bu arada cinsiyet tahmini yapmadı mı

KIZLAAAAR BEN GELDİM

Gelsin artık paşamız. Sezeryandan sonra göBüŞ kaldı Bende. Sinir oldum.

Gelsin artık paşamız. Sezeryandan sonra göBüŞ kaldı Bende. Sinir oldum.
canım sağolasın inşallah az kaldı... sen korse kullanmadın mı? aslında sezeryandan sonra göbek kalma durumu bizim yanlış bildiğimiz bi durummuş geçen okudum da... sen yine de sıkı şeyler giy ve birazda sporla halledersin

Back