Sabaha düşer canm bu sağlık ocakları böle işteKizlar ya tum.sonuxlar aciklandi beta aciklanmadi daha once yaptirdigimda beta ile ferittin ayni anda aciklanmisti ama bu defa sadece ferittin aciklandi dr kagida betayi elle yazmisti bunlar bakmayimi unuttu acaba aglamak istiyorum ya
Sabaha düşer canm bu sağlık ocakları böle işte
elisa__ canım bende sonucunu yazdın mı diye girip girip bakıyorum halen çıkmamış sanırım
Hic deme canim duygularimla oynadilar yaHain domdomlar en onemlisini mi sona bıraktılar :)
Sabahtan beri ara ara girip elisa nın degeri kaç aceba diye bakıp daha çıkmadıgını görünce saglık ocagına saydırdım içimden hep :) hala da aynıyım yahu diğer tarafta 1saate çıkan sonuç saat olmuş 19.00 hala nasıl çıkmaz. Ya da çıktı da sisteme mi girmediler aceba canım. Vallahi atarlandım ben bir saglık ocagına :)) neyse geç olsun güç olmasın biz bekleriz nasıl olsa alışkınız beklemelere dimi canım.
Yaaa ne kadar guzel bir tablo ya masallah )CİNSİYET TABLOMUZ
DOĞAN MELEKLER
Yarenim 99 --------> Kız---------Zeynep Yüsra
Ysmn1096 ---------> Kız--------- Sümeyye Nur
Bebeem ------------> Erkek------ Alper
Kaygılı -------------> Erkek------- Demir
Lovely35 -----------> Kız---------- Ela
Zzzzynpppp-------> Erkek------- Abdullah Emir
Okosale ------------> Kız---------- Bahar
Maysu--------------> Kız---------- Asya Nil
BEKLENEN MELEKLER
Sweet42 -------------> Kız------ Nisa
Maleficent_bs ------> Erkek------ Bora
Betiboop -------------> Erkek------ Can
Lulus_k --------------> Erkek------ Kaan
Mogami --------------> Erkek------ Mete
Ayse4255 ------------> Erkek------ Ömer Berke
Blummm ------------> Kız------ Defne
Burculu --------------> Kız----- Doğa
Se_ra -----------------> Kız----- Zehra
Mgul ------------------> Erkek------ Mehmet Çınar
Hanife55 -------------> Erkek------ ?????
Lillyyy ---------------->
Hyb77 ----------------->
Gullbike -------------->
Susslich -------------->
Nerisbebek ----------->
Yok canm benm aksine soyledikleriniz cok iyu geldi bana anmeme anlattim durumu kirginligimi esim de duydu iki gundur daha iyiyim daha ilgililer gunu planlayamiyorum cunku oglumun hic gunduz uykusu yok ve yapisik ikiz gibiyiz gece o uyuduktan sonra da makine vs calistiramiyorum ancak ortalik toparlama falan yapiyorum ama gin boyu zaten yoruluyorum gece de bunlari yapmam 2den once uyumamak demek yine de yapmak zorunda kaliyorum cunku surekli gelenimiz oluyo .hepsini gectim artik sosyal hayat yok esimle bi saat basbasa oturup konusamiyoruz bile cunku o eeken kalkiyorum diye onda yatip uyuyo ben ilgazi oniki de ancak uyutabiliyorum iyice bunaldim ama bugunlerde gececek bazen bole patlasam da sabretmeye calisiyorum sagolun iyiki varsiniz canlarim..canım merhaba yazdıklarını okudum da üzüldüm keşke elimden bir şey gelseydi. doğum sonrası daha da hassas olabilirsin. hem hormonlar hem fiziksel olarak yaşadıkların seni güçsüz kılmış. ama şunu unutma sende her anne gibi çok güçlüsün. bence etrafından bişey bekleme sonra sana hayal kırıklığı olarak dönüyor çünkü. gününü planlamaya çalış ilk başta zor gelir ama sonra alışırsın herkes de şaşırır. eğer ev işlerine yetişemiyorsan durumunuz iyiyse eşine söyle bir temizlikçi gelsin ayda bir bile gelse çok rahat edersin inan bana. bu kadar stres yapıp hem kendini hem bebeğini yorma canım. onlara ulaşmak için ne yollardan geçiyoruz. Allah bana nasip etse inan herşeyi kendim hallederim bence içinde bu güç var. Ablayla kardeş arasında ayrım olur mu tabi ki olmaz. hele anneler yavrularını asla ayırmaz. anneni de anlamaya çalış belli ki o da yetişemiyor heryere. bu süreçte yanlış yapıyor olabilir durumu güzelce anlat ona bazen ihtiyacın olduğunu günde bir saat gelse bile kendini iyi hissedeceğini anlat. umarım dediklerimi yanlış anlamazsın.
Sagol canm valla yeni gordum daha hayirli olsun bebisin sag salim kavusun insallah cok sevindim :)Canım benım gecmıs olsun uzme kendını oglunu dusun Allah acıl sıfalar versın hemen ıyılesırsın ınsallah sutun bol olsun mutlu gunlerın olsun sen guclusun bunlarda gececek
Canim masalah Asya prenses kocaman olmuş kırkı gelmiş yerim yaa. .
Aaaa betim ne zamn blli olu sezeryan olcagin bn kacirmisimCanim masalah Asya prenses kocaman olmuş kırkı gelmiş yerim yaa. .
Benim sezeryan olacak canımhaftaya çarşamba, o arafa kendiliginden doğum olmazsa tabi :) gir tabi kahve molalarinda bırakma bizleri :) nasıl geçiyo anlat bakalım doğumunu da anlat epidural mi oldunbenim daha belli değil
Canım çıkmadımı sonuçBakilmistir ama dimi canim sabahda raziyim ciksinda tekrar kan vermek istemiyorum
Sagol canm valla yeni gordum daha hayirli olsun bebisin sag salim kavusun insallah cok sevindim :)
Canım çıkmadımı sonuç
sen de iyi ki varsın canım. azcık büyüsün bebeğin hepsi geçecek. tek gülüşü yeter herşeye. kolay gelsin kuzum çok yıpratma kendiniYok canm benm aksine soyledikleriniz cok iyu geldi bana anmeme anlattim durumu kirginligimi esim de duydu iki gundur daha iyiyim daha ilgililer gunu planlayamiyorum cunku oglumun hic gunduz uykusu yok ve yapisik ikiz gibiyiz gece o uyuduktan sonra da makine vs calistiramiyorum ancak ortalik toparlama falan yapiyorum ama gin boyu zaten yoruluyorum gece de bunlari yapmam 2den once uyumamak demek yine de yapmak zorunda kaliyorum cunku surekli gelenimiz oluyo .hepsini gectim artik sosyal hayat yok esimle bi saat basbasa oturup konusamiyoruz bile cunku o eeken kalkiyorum diye onda yatip uyuyo ben ilgazi oniki de ancak uyutabiliyorum iyice bunaldim ama bugunlerde gececek bazen bole patlasam da sabretmeye calisiyorum sagolun iyiki varsiniz canlarim..
Ilki kaçtı canım acikcaksi ben oranın ölçümüne güvenenedim bekletti ler kani o kadar nasıl doğru çıkacak kiKızlar beta degerım cıkmıs 219.42 az artmamısmı
Paylasmamistim burda fistigim salı günü belli oldu bakıcaz artık :)Aaaa betim ne zamn blli olu sezeryan olcagin bn kacirmisim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?