• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Kizlar ya tum.sonuxlar aciklandi beta aciklanmadi daha once yaptirdigimda beta ile ferittin ayni anda aciklanmisti ama bu defa sadece ferittin aciklandi dr kagida betayi elle yazmisti bunlar bakmayimi unuttu acaba aglamak istiyorum ya :KK61::KK61::KK61:
Sabaha düşer canm bu sağlık ocakları böle işte

Sabahtan beri ara ara girip elisa nın degeri kaç aceba diye bakıp daha çıkmadıgını görünce saglık ocagına saydırdım içimden hep :) hala da aynıyım yahu diğer tarafta 1saate çıkan sonuç saat olmuş 19.00 hala nasıl çıkmaz. Ya da çıktı da sisteme mi girmediler aceba canım. Vallahi atarlandım ben bir saglık ocagına :)) neyse geç olsun güç olmasın biz bekleriz nasıl olsa alışkınız beklemelere dimi canım.

Evet tatlim ya bir sonuc cikamadi saatlerdir uzuldum ben ne heyecanla umutla beklemistim oysaki

Kizlar nasilsinizz ?? Herkesi özledim valla :) bizim minik hanim pek firsat vermiyor bana.34 günlük olduk.ne hemen zaman gecti anlamiyorum :) @betiboop neyaptin canim dogum nezaman normal mi sezeryan mi ?? Mogami Mogami mmm seninde az kaldi :) hepinizi cokkk öpüyorum.insallah bundan sonra daha sık girerim

CİNSİYET TABLOMUZ

DOĞAN MELEKLER :KK200:

Yarenim 99 --------> Kız :nazar: ---------Zeynep Yüsra :KK46:
Ysmn1096 ---------> Kız :nazar: --------- Sümeyye Nur :KK46:

Bebeem ------------> Erkek :nazar: ------ Alper:KK46:
Kaygılı -------------> Erkek
:nazar:------- Demir:KK46:
Lovely35 -----------> Kız:nazar: ---------- Ela:KK46:
Zzzzynpppp-------> Erkek :nazar: ------- Abdullah Emir:KK46:
Okosale ------------> Kız
:nazar: ---------- Bahar:KK46:
Maysu--------------> Kız :nazar: ---------- Asya Nil :KK46:

BEKLENEN MELEKLER:KK200:
Sweet42 -------------> Kız:nazar: ------ Nisa
Maleficent_bs ------> Erkek:nazar: ------ Bora
Betiboop -------------> Erkek:nazar: ------ Can
Lulus_k --------------> Erkek:nazar: ------ Kaan
Mogami --------------> Erkek:nazar: ------ Mete
Ayse4255 ------------> Erkek:nazar: ------ Ömer Berke

Blummm ------------> Kız:nazar: ------ Defne
Burculu --------------> Kız:nazar: ----- Doğa
Se_ra -----------------> Kız:nazar: ----- Zehra

Mgul ------------------> Erkek :nazar: ------ Mehmet Çınar
Hanife55 -------------> Erkek :nazar: ------ ?????

Lillyyy ----------------> :nazar:
Hyb77 -----------------> :nazar:
Gullbike --------------> :nazar:
Susslich --------------> :nazar:
Nerisbebek -----------> :nazar:
Yaaa ne kadar guzel bir tablo ya masallah ) elisa__ elisa__ da eklenicek dahada guzel olacak..darısı diger kizlara :)

canım merhaba yazdıklarını okudum da üzüldüm keşke elimden bir şey gelseydi. doğum sonrası daha da hassas olabilirsin. hem hormonlar hem fiziksel olarak yaşadıkların seni güçsüz kılmış. ama şunu unutma sende her anne gibi çok güçlüsün. bence etrafından bişey bekleme sonra sana hayal kırıklığı olarak dönüyor çünkü. gününü planlamaya çalış ilk başta zor gelir ama sonra alışırsın herkes de şaşırır. eğer ev işlerine yetişemiyorsan durumunuz iyiyse eşine söyle bir temizlikçi gelsin ayda bir bile gelse çok rahat edersin inan bana. bu kadar stres yapıp hem kendini hem bebeğini yorma canım. onlara ulaşmak için ne yollardan geçiyoruz. Allah bana nasip etse inan herşeyi kendim hallederim bence içinde bu güç var. Ablayla kardeş arasında ayrım olur mu tabi ki olmaz. hele anneler yavrularını asla ayırmaz. anneni de anlamaya çalış belli ki o da yetişemiyor heryere. bu süreçte yanlış yapıyor olabilir durumu güzelce anlat ona bazen ihtiyacın olduğunu günde bir saat gelse bile kendini iyi hissedeceğini anlat. umarım dediklerimi yanlış anlamazsın.
Yok canm benm aksine soyledikleriniz cok iyu geldi bana anmeme anlattim durumu kirginligimi esim de duydu iki gundur daha iyiyim daha ilgililer gunu planlayamiyorum cunku oglumun hic gunduz uykusu yok ve yapisik ikiz gibiyiz gece o uyuduktan sonra da makine vs calistiramiyorum ancak ortalik toparlama falan yapiyorum ama gin boyu zaten yoruluyorum gece de bunlari yapmam 2den once uyumamak demek yine de yapmak zorunda kaliyorum cunku surekli gelenimiz oluyo .hepsini gectim artik sosyal hayat yok esimle bi saat basbasa oturup konusamiyoruz bile cunku o eeken kalkiyorum diye onda yatip uyuyo ben ilgazi oniki de ancak uyutabiliyorum iyice bunaldim ama bugunlerde gececek bazen bole patlasam da sabretmeye calisiyorum sagolun iyiki varsiniz canlarim..

Canım benım gecmıs olsun uzme kendını oglunu dusun Allah acıl sıfalar versın hemen ıyılesırsın ınsallah sutun bol olsun mutlu gunlerın olsun sen guclusun bunlarda gececek
Sagol canm valla yeni gordum daha hayirli olsun bebisin sag salim kavusun insallah cok sevindim :)

Kizlar nasilsinizz ?? Herkesi özledim valla :) bizim minik hanim pek firsat vermiyor bana.34 günlük olduk.ne hemen zaman gecti anlamiyorum :) @betiboop neyaptin canim dogum nezaman normal mi sezeryan mi ?? Mogami Mogami mmm seninde az kaldi :) hepinizi cokkk öpüyorum.insallah bundan sonra daha sık girerim
Canim masalah Asya prenses kocaman olmuş kırkı gelmiş yerim yaa. .
Benim sezeryan olacak canımhaftaya çarşamba, o arafa kendiliginden doğum olmazsa tabi :) gir tabi kahve molalarinda bırakma bizleri :) nasıl geçiyo anlat bakalım doğumunu da anlat epidural mi oldunbenim daha belli değil

Canim masalah Asya prenses kocaman olmuş kırkı gelmiş yerim yaa. .
Benim sezeryan olacak canımhaftaya çarşamba, o arafa kendiliginden doğum olmazsa tabi :) gir tabi kahve molalarinda bırakma bizleri :) nasıl geçiyo anlat bakalım doğumunu da anlat epidural mi oldunbenim daha belli değil
Aaaa betim ne zamn blli olu sezeryan olcagin bn kacirmisim

Canım çıkmadımı sonuç

Canım ebeyle konustum labla gorusmusler dedıgım gıbı beta ya bakılmamıs aynı kan uzerınden yenıden calısma yapılıyor sonuc bır saate cıkar demısler ebede 13.30 dan sonra haber verırım dedı beklıyorum hala
ebeye dedım kanda bozulma bır sorun olmaz dımı dedım yanlıs sonuc yook olmaz dedı hayırlısıyla duzgun dogru deger cıkar ınsallah

Yok canm benm aksine soyledikleriniz cok iyu geldi bana anmeme anlattim durumu kirginligimi esim de duydu iki gundur daha iyiyim daha ilgililer gunu planlayamiyorum cunku oglumun hic gunduz uykusu yok ve yapisik ikiz gibiyiz gece o uyuduktan sonra da makine vs calistiramiyorum ancak ortalik toparlama falan yapiyorum ama gin boyu zaten yoruluyorum gece de bunlari yapmam 2den once uyumamak demek yine de yapmak zorunda kaliyorum cunku surekli gelenimiz oluyo .hepsini gectim artik sosyal hayat yok esimle bi saat basbasa oturup konusamiyoruz bile cunku o eeken kalkiyorum diye onda yatip uyuyo ben ilgazi oniki de ancak uyutabiliyorum iyice bunaldim ama bugunlerde gececek bazen bole patlasam da sabretmeye calisiyorum sagolun iyiki varsiniz canlarim..
sen de iyi ki varsın canım. azcık büyüsün bebeğin hepsi geçecek. tek gülüşü yeter herşeye. kolay gelsin kuzum çok yıpratma kendini :KK200:

Kızlar dr la gorustum durumuda anlattım dunku kanla bugun baktılar dedim
240 olmasını beklerdım degerının birazcık düşük dedi cuma günü tekrar kan ver bu değerinin en az 450 cıkması lazım dedi eger altında cıkarsa görusmemız lazım dedı

Tünaydın ballaaaaar nasılsınız? benim uyku ile başım dertte bu sıpa ben sola dönünce hooop diye sola toparlanıyo gelde uyu bu şekilde artık sızarak uyuyorum o vakte kadar da şekilden şekle giriyorum

elisa__ elisa__ kuzum %60 kadar artmış o da zaten doktorların istediği bir durum sen sıkma canını balım bugün istersen bi kan daha ver o teste de çok güvenmiyorsan

lulus_k lulus_k doğru diyon hatun kara göründü gibi...ne zaman şu ağda işine girişsem bilmiyorum gerçi sadece bacaklarıma yapıcam ama kestiremiyorum ne zaman yapsam şimdi yapsam 3 haftaya tekrar çıkmaz mı??? bugünde minnakımın kıyafetlerini ütüleyeyim de artık çantamızı hazırlayayım daha biberonlar kaynatılacak

@betiboop kız senin ne ara sezeryana karar verildi ben mi atladım? Tospik olacağı için mi öyle oldu balım... Sağlıkla doğsun inşallah valla geliyor artık Can sıpası

maysu maysu bacım hoşgeldin Asya kuzumuz nasıl üzmüyor dimi seni annesi (benim kuzenin adı da asya çok akıllı bi cimcime o da) Nasıl gidiyor annelik var mı bize aman şuna dikkat dediğin bişey? Bizde 36 olucaz 2 güne...artık çantasını hazırlamaya başlıyorum

Back