Tünaydın ballaaaaar nasılsınız? benim uyku ile başım dertte bu sıpa ben sola dönünce hooop diye sola toparlanıyo gelde uyu bu şekilde artık sızarak uyuyorum o vakte kadar da şekilden şekle giriyorum
elisa__ kuzum %60 kadar artmış o da zaten doktorların istediği bir durum sen sıkma canını balım bugün istersen bi kan daha ver o teste de çok güvenmiyorsan
@lulus_k doğru diyon hatun kara göründü gibi...ne zaman şu ağda işine girişsem bilmiyorum gerçi sadece bacaklarıma yapıcam ama kestiremiyorum ne zaman yapsam şimdi yapsam 3 haftaya tekrar çıkmaz mı??? bugünde minnakımın kıyafetlerini ütüleyeyim de artık çantamızı hazırlayayım daha biberonlar kaynatılacak
@betiboop kız senin ne ara sezeryana karar verildi ben mi atladım? Tospik olacağı için mi öyle oldu balım... Sağlıkla doğsun inşallah valla geliyor artık Can sıpası
@maysu bacım hoşgeldin Asya kuzumuz nasıl üzmüyor dimi seni annesi (benim kuzenin adı da asya çok akıllı bi cimcime o da) Nasıl gidiyor annelik var mı bize aman şuna dikkat dediğin bişey? Bizde 36 olucaz 2 güne...artık çantasını hazırlamaya başlıyorum