- 13 Haziran 2014
- 9.232
- 7.111
- 168
söylerler tabı ıstekde buundugun dra baglan sonucum cıkmıs mı dıye sor
canım aradımda bakmadı dr tekrar arayacagım bırazdan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
söylerler tabı ıstekde buundugun dra baglan sonucum cıkmıs mı dıye sor
Canım ya Sağol karışmak ne demek yorum yapmış olmana sevindim :) tamam canım yarın öğleden sonra bi gideyim bakalım söyledijlerine dikkat ederim inşallah kötü bişey çıkmaz bu arada ben seni nerden hatırlıyorum aceba diye düşünüyorum preseed jel kullananlar gurubunda mıydınşeyy karısmayayım cnm ama okudum yazını gec dollenme olmus da olabılır yumurtan çatlamamıs da olabılır ayrıca henuz rahme tutunmamıs da olabılır tutunmadan beta salgılanmaz her ıhtımale karsı tarlusal gıbı ılaçlar kullanma dr verse bıle bır de eger muayenede rahım kalınlaşmıssa bu da ıyıye ısarettır
İnşallah yaparlar canım bu arada sonucunu heyecanla bekliyorum tatlım inşallah değerin kat kat artmıştır :)
ayyy hadı bakalımmm ınsallah cıkmıstır ama 3 de çıkıodu hepcanım aradımda bakmadı dr tekrar arayacagım bırazdan
ayyy hadı bakalımmm ınsallah cıkmıstır ama 3 de çıkıodu hep
yok cnm oraya hıc yazmadım ama buraya yazıodum onceden bır de burdan bı öncekı topıkte de yazıodumCanım ya Sağol karışmak ne demek yorum yapmış olmana sevindim :) tamam canım yarın öğleden sonra bi gideyim bakalım söyledijlerine dikkat ederim inşallah kötü bişey çıkmaz bu arada ben seni nerden hatırlıyorum aceba diye düşünüyorum preseed jel kullananlar gurubunda mıydın
bence cıkmıstırrr hadııı aç adam telefonuuinşallah canım inşallah bırazdan arayacagım yıne ınsallah ulasırım ve cıkmıstr
bence cıkmıstırrr hadııı aç adam telefonuu
Sabret kuzum inşallah güzel şeyler duyacaksın biz nelere sabretmedik ki bu bekleyiş ler güzel bekleyiş :)İnşallah canm inşallah bende merak edıyorum ogrenmek ıcın tum yolları denıyorum dr u aradım ulasamadım
Canım biraz geç düşüyor nete Dr çıkmamış diyecek muhtemelen hatta beta daha geç çıkabilir benim ilk testim sağlık ocağında yapılmıştıcanım aradımda bakmadı dr tekrar arayacagım bırazdan
ben de özel de yaptırmıstım bı testı normalde bı sattte cıkan sonuc o gun çıkmayası tutmustu ayy delı ıolmustum pcnın basında habıre sayfayı yenıleyıp sonuc sayfasına gıdıyordumvalla ya ıkı defa aradım acmadı bende bıraz zaman gecsın dedım
Sabret kuzum inşallah güzel şeyler duyacaksın biz nelere sabretmedik ki bu bekleyiş ler güzel bekleyiş :)
Canım biraz geç düşüyor nete Dr çıkmamış diyecek muhtemelen hatta beta daha geç çıkabilir benim ilk testim sağlık ocağında yapılmıştı
Hımm demek ki ordan hatırlıyorum canım maşallah büyümüşsünüz doğuma az kalmış rabbim kolay doğum nasip etsinyok cnm oraya hıc yazmadım ama buraya yazıodum onceden bır de burdan bı öncekı topıkte de yazıodum
ben de özel de yaptırmıstım bı testı normalde bı sattte cıkan sonuc o gun çıkmayası tutmustu ayy delı ıolmustum pcnın basında habıre sayfayı yenıleyıp sonuc sayfasına gıdıyordum
asm de nete bıle dusmuyo bazen ama çıkmıstır bankoyu ara ordan dra versınler telı o zman mecbur konuscak ya da belkı namaza fılan gıtmıstırılk acılde yaptırdıgım testım 1 saat ıcınde cıktı bende sureklı sayfa yenıleyıp durdum o zaman sımdıden yenıleyıp duruyorm ama banamısın dmeıyor :)
4 gibi çıkar ama beta çıkarmı bilmemevet canım ebe 5 ten sonra dedı bu kadar gec cıkacagını bılsem acıle gıderdım valla ama kan vere vere bır hal oldum
asm de nete bıle dusmuyo bazen ama çıkmıstır bankoyu ara ordan dra versınler telı o zman mecbur konuscak ya da belkı namaza fılan gıtmıstır
4 gibi çıkar ama beta çıkarmı bilmem