Beraber Anne Olma Yolunda

Ilki kaçtı canım acikcaksi ben oranın ölçümüne güvenenedim bekletti ler kani o kadar nasıl doğru çıkacak ki

ilkı 130.6 dı canım dr un soyledıklerı canımı cok sıktı gözyaslarımı tutamıyorum dr mada soyledım kana bırgun sonra baktılar dıye bırsey olmaz dedı

bilmiyorm mogamım cok üzüldüm ama dr dan onları duyunca hem bugun aksam hem yarın sabah kanmı versem dıyorum

Canım ben güvenmiyorum saglık ocagına betada kan bekletilmez bekletilen kanda beta saglıklı çıkmaz diye biliyorum öyle de demişlerdi bana bir ara. Yarına kadar sabredersen bekle yarın başka yerde baktır. Ya da için rahat etmeyecekse bugün acilde baktır 1saate cıkar. Ortadogu hastn de 1saate çıkıyor mesela. İçini ferah tut güvenme bu sonuca

ilkı 130.6 dı canım dr un soyledıklerı canımı cok sıktı gözyaslarımı tutamıyorum dr mada soyledım kana bırgun sonra baktılar dıye bırsey olmaz dedı
Elisacim canını hiç sıkma lütfen. Mogaminin de dediği gibi %60 artması bile yeterli. Bana da doktorum öyle demişti. Sen canını sıkarak bebisis de üzme strese sokma hersey yolunda gidecek ben inanıyorum kötü bir his yok benim içimde.

ebe yede dr a da sordum kan bekledı bırsey olurmu sonucu etkılermı dıye etkılemez dedıler benımde aklıma dırek o geldı yoksa esım bugunde yaptıralım dıyor hem bugun hem yarın mı yaptırsam bılmıyorumkı belkı medlıne acıle gıder yaptırırım

İnşallh nenunyam ınsallah dr direk bana bunun altında deger cıkarsa dusunmemız lazım dedım yıkıldım o an dua edın ne olur

bilmiyorm mogamım cok üzüldüm ama dr dan onları duyunca hem bugun aksam hem yarın sabah kanmı versem dıyorum
Canim bencede sen bugün bir daha kan ver istersen için rahat eder en azından ama 3 gün sonra vermiş oluyorsun onun hesabını da ona göre yaparsınız

Canim bencede sen bugün bir daha kan ver istersen için rahat eder en azından ama 3 gün sonra vermiş oluyorsun onun hesabını da ona göre yaparsınız

pazartesiye göre kaç çıkması lazım bugun verırsem canım yada sabredıp yarın sabahımı beklesem sabah erkenden acıle gıtsem

İnşallh nenunyam ınsallah dr direk bana bunun altında deger cıkarsa dusunmemız lazım dedım yıkıldım o an dua edın ne olur
Doktorların yaklaşımı da çok önemli ya psikolojik olarak seni rahatlatmak lazım daha birsey belli değil ki hemen öyle diyor.

Doktorların yaklaşımı da çok önemli ya psikolojik olarak seni rahatlatmak lazım daha birsey belli değil ki hemen öyle diyor.

ben hıc beklemıyordum öyle demesını bırden öyle dıyınce asıl hamılellıgımı devam ettırecegım dr mu arayacagım bırazdan bıde onunla konusacagım

Canim gum içinde enerji harcamiyosan uyku zorluyabiliyo ben çalışırken akşam resmen baygın düşüyodum ama şimdi az da olsa zorluyo ama yine de cekmedin pek uyku problemi. . Canım yazmamisim buraya salı. Günü söyledi dr aslında söyle ki çarşamba ya düşün dedi salı kontrol w gel yine bakalım sancı ua falan dedi, eğer haZir hissedersen çarşamba alalim dedi, kilo dan değil kuzum 13 günde hiç. Kilo almadi minigim 3.400 hala normal suan ama kafa gelsiimdej dolayi eğer beklersek riskli olur dedı, onun üzerine karar verildi :)

yok kuzum niye üzüyorsun hemen kendini sen doktorun ne diyorsa onu yap boşu boşuna fazla kan verme

yok kuzum niye üzüyorsun hemen kendini sen doktorun ne diyorsa onu yap boşu boşuna fazla kan verme

yarın sabah özele gıdıp verecegım canım normal gıttıgım hastahaneye rezıl ettı benı saglık ocagı bırde asıl dr la gorusecegım dr dırek öyle söyleyınce bırden kotu oldum canım

pazartesiye göre kaç çıkması lazım bugun verırsem canım yada sabredıp yarın sabahımı beklesem sabah erkenden acıle gıtsem
Elisacim eğer yanlış hesap yapmadiysam salı günü 195 olması lazım değerinin bugün kan verirsen de o değere göre iki kat artışı görebilirsin. Ama önce kendi doktorunla bir görüş o da bugün tekrar kan ver derse kani ver birde sor bakalim değer hangi aralijlarda çıkmasi lazım diye benim içim rahat valla ortada öyle karamsar olacak bir durum yok. Dedigim %60 artması yeterli

İnşallah öyledır canım inşallah hersey normaldır 13.30 dan sonra arayın dedıler beklıyorum canım sabredıp yarın sabahı bekleyecegım canım kendı hastahaneme gıdıp özelde yaptıracagım rezıl oldum valla su saglık ocagında keske gıtmeseydım cuma gunku degerın en az 450 cıkması lazım dedı

anladım bitanem inşallah sağlıkla doğsunda önemli olan o.. bu arada yenidoğanlar için nabız oksimetre testi varmış kalp sorunu var mı yok mu diye yapılıyormuş ve doğduktan ilk 24 saat içinde yapılmalıymış aklında bulunsun zorunlu bi test olmadığından bilmiyoruz tabi...

yarın sabah özele gıdıp verecegım canım normal gıttıgım hastahaneye rezıl ettı benı saglık ocagı bırde asıl dr la gorusecegım dr dırek öyle söyleyınce bırden kotu oldum canım
evet bak aynen böyle yap ve sakın hemen kötü düşünme lütfen bitanem

Anladım canım beklemek çok zor geliyordur seni çok iyi anlıyorum inşallah hakkında hayırlısı olsun. Kafanı dağıt ve de bol bol dua et salata çek inşallah hersey güzel olacak Rabbim gönlüne göre versin mutluluğunu daim etsin sonuna kadar

ben hıc beklemıyordum öyle demesını bırden öyle dıyınce asıl hamılellıgımı devam ettırecegım dr mu arayacagım bırazdan bıde onunla konusacagım
Canım bunun için üzülme benim de düzensiz arttı doktor %60 yeterli demişti benim ilk 157 iki gün sonra 281 iki gün sonra 758 çıkmıştı seninki benimkinden daha fazla yüksek bunun için bozma moralini

Amin canım eb önemlisi o tabi sağlıkla gelsin inşallah. .
Bilmiyodum bak dediğin gibi duymadigim bişe not alayım soralim bakalım , ben leyla kordon kanı bankasının da unuttum bunu da sormam lazım çok istiyorim saklansin kordon kanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…