- 17 Eylül 2013
- 10.694
- 8.134
- 198
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kök hücre olayını bende istiyordum ama çok pahalı burda...acıbadem var bu işi yapan ama dediğim gibi... sen yaptır kuzum unutma not al bunları yoksa narkozlu kafayla hiçbişey hatırlamazsınAmin canım eb önemlisi o tabi sağlıkla gelsin inşallah. .
Bilmiyodum bak dediğin gibi duymadigim bişe not alayım soralim bakalım , ben leyla kordon kanı bankasının da unuttum bunu da sormam lazım çok istiyorim saklansin kordon kanı
Canım bunun için üzülme benim de düzensiz arttı doktor %60 yeterli demişti benim ilk 157 iki gün sonra 281 iki gün sonra 758 çıkmıştı seninki benimkinden daha fazla yüksek bunun için bozma moralini
evet bak aynen böyle yap ve sakın hemen kötü düşünme lütfen bitanem
Anladım canım beklemek çok zor geliyordur seni çok iyi anlıyorum inşallah hakkında hayırlısı olsun. Kafanı dağıt ve de bol bol dua et salata çek inşallah hersey güzel olacak Rabbim gönlüne göre versin mutluluğunu daim etsin sonuna kadar
elisa__ kuzum ilk yaptırdığın test özel hastane ikincisi sağlık ocağı değil mi bak bu da fark ettirir ona göre şimdi forumu inceledim de senin konuyla ilgili bir çoğu bebişine kavuşmuş
kuzum endişelenme değerin düşük değil moralini yüksek tut. kahve çay tüketme ve olumlu düşünilkı 130.6 dı canım dr un soyledıklerı canımı cok sıktı gözyaslarımı tutamıyorum dr mada soyledım kana bırgun sonra baktılar dıye bırsey olmaz dedı
elisa__ Canım hıc kotu dusunme testlerı aynı yerde yaptırmakta onemlı takma kafana sen ınsallah ozelde yaptırdıgında guzel sonuclarını paylasırsın bızle
kuzum endişelenme değerin düşük değil moralini yüksek tut. kahve çay tüketme ve olumlu düşün
aynen kuzum hepimiz yanındayızCanım öğrendıgımden berı ne kahve ne cay hıc ıcmıyorum sadece sut ıcıyorum bıraz rahatladım guzel olacak ınsallah hersey
canım gerçekten değerin düşük değilki sen kendine niye stres yapıyosun kafana takma bence farklı yerlerde yapıldığı içinde öyle çıkmış olabilirdr benı cok etkıledı canım bırden bana bu deger altında cıkarsa gorusmemız lazım dıyınce kotu oldum inşallah canım inşallah
canım gerçekten değerin düşük değilki sen kendine niye stres yapıyosun kafana takma bence farklı yerlerde yapıldığı içinde öyle çıkmış olabilir
Canim büyüdü asya m ne ara bu kadar zaman gecti anlamadim.ama hamileligimi cok özledim o koca gobüsümu bebegimin tekmelerini... simdi yanimda kokusu miss gibi koklamalara doyamiyorum.sende insallah hayirlisiyla alirsin kucağına tatlım.ben spinal oldum cok rahatti doğum cok heyecanlı ve cok keyifliydi :) düsünsene uyaniksin biseyle oluyor görmüyorsun ve dakikalar sonra viyaaaaaak diye bi ağlama.offf o an ki heyecanı anlatamam :) sıcacıktı minicikti.biz odaya kızımla beraber çıktık.boylece herkesin o an ki mutluluğuna babasinin ilk tepkisine bende şahit oldum.tavsiye ederim :) sezeryanin sonrasi biraz sancılı ama bi kac gune hic biseyin kalmiyor.rabbim herkese bu duyguyu yasatsin kimsenin Kucağı boş kalmasin.Canim masalah Asya prenses kocaman olmuş kırkı gelmiş yerim yaa. .
Benim sezeryan olacak canımhaftaya çarşamba, o arafa kendiliginden doğum olmazsa tabi :) gir tabi kahve molalarinda bırakma bizleri :) nasıl geçiyo anlat bakalım doğumunu da anlat epidural mi oldunbenim daha belli değil
Kuzum annelik muhtesem bise cok keyifli :) Asya yoruyor yormaz olurmu ama hic offlamiyorum cok sukur saglikli ki agliyor gazi var normal bir bebek diyorum.sana verebilecegim en büyük tavsiye her zaman sukret hic off deme.cunku gercekten zorlu zamanlar bekliyor seni uykusuz yorgun.ama yorgunluk bile tatlı gelsin sana.ben hep sukrediyorum rabbime.allahim herkese yasatsin hep dua ediyorum.cantasini hazirla bian once canim ne olur ne olmaz.ayy her anın tadını cikarr :)Tünaydın ballaaaaar nasılsınız? benim uyku ile başım dertte bu sıpa ben sola dönünce hooop diye sola toparlanıyo gelde uyu bu şekilde artık sızarak uyuyorum o vakte kadar da şekilden şekle giriyorum
elisa__ kuzum %60 kadar artmış o da zaten doktorların istediği bir durum sen sıkma canını balım bugün istersen bi kan daha ver o teste de çok güvenmiyorsan
@lulus_k doğru diyon hatun kara göründü gibi...ne zaman şu ağda işine girişsem bilmiyorum gerçi sadece bacaklarıma yapıcam ama kestiremiyorum ne zaman yapsam şimdi yapsam 3 haftaya tekrar çıkmaz mı??? bugünde minnakımın kıyafetlerini ütüleyeyim de artık çantamızı hazırlayayım daha biberonlar kaynatılacak
@betiboop kız senin ne ara sezeryana karar verildi ben mi atladım? Tospik olacağı için mi öyle oldu balım... Sağlıkla doğsun inşallah valla geliyor artık Can sıpası
maysu bacım hoşgeldin Asya kuzumuz nasıl üzmüyor dimi seni annesi (benim kuzenin adı da asya çok akıllı bi cimcime o da) Nasıl gidiyor annelik var mı bize aman şuna dikkat dediğin bişey? Bizde 36 olucaz 2 güne...artık çantasını hazırlamaya başlıyorum
Ne kadar da düşünceli güzel annelersiniz yaaa gün de alınmış bebiş de dönmüş peki sezeryan değil mi normal niye istemedinAmin canım eb önemlisi o tabi sağlıkla gelsin inşallah. .
Bilmiyodum bak dediğin gibi duymadigim bişe not alayım soralim bakalım , ben leyla kordon kanı bankasının da unuttum bunu da sormam lazım çok istiyorim saklansin kordon kanı
Hayirlisi olsun canim saglikli olsunda Can pasa dogum sekli onemli degilPaylasmamistim burda fistigim salı günü belli oldu bakıcaz artık :)
Defnecim napıyooo teyzesi yesin onuuuHayirlisi olsun canim saglikli olsunda Can pasa dogum sekli onemli degil
Defnecim napıyooo teyzesi yesin onuuuHayirlisi olsun canim saglikli olsunda Can pasa dogum sekli onemli degil
Istemem miyim canım hala uğraşıyorum gelir kendinden belki doye , kaçırmış olabilirsin benim dr bebisin kafasını büyük buluyo normal I beklersek risk almış oluruz diyo o yüzden öyle dedi.. ben de kanalda oksijensiz kalması riskini göze alamam tabiki de ondan canimmNe kadar da düşünceli güzel annelersiniz yaaa gün de alınmış bebiş de dönmüş peki sezeryan değil mi normal niye istemedin
Ne güzel. Anlatmissin csnim Sağol , yakışır annelik sana maşallah Güle güle buyut minnosu .Canim büyüdü asya m ne ara bu kadar zaman gecti anlamadim.ama hamileligimi cok özledim o koca gobüsümu bebegimin tekmelerini... simdi yanimda kokusu miss gibi koklamalara doyamiyorum.sende insallah hayirlisiyla alirsin kucağına tatlım.ben spinal oldum cok rahatti doğum cok heyecanlı ve cok keyifliydi :) düsünsene uyaniksin biseyle oluyor görmüyorsun ve dakikalar sonra viyaaaaaak diye bi ağlama.offf o an ki heyecanı anlatamam :) sıcacıktı minicikti.biz odaya kızımla beraber çıktık.boylece herkesin o an ki mutluluğuna babasinin ilk tepkisine bende şahit oldum.tavsiye ederim :) sezeryanin sonrasi biraz sancılı ama bi kac gune hic biseyin kalmiyor.rabbim herkese bu duyguyu yasatsin kimsenin Kucağı boş kalmasin.
Ne kadar acaba özelde bkz en başta sormuştum bin TL mi demişlerdi ne hatırlamıyorum salı.sorcam , tıp fakültesinde var neyse ki bakalım dr da yönlendirir de yaparız. Insallahkök hücre olayını bende istiyordum ama çok pahalı burda...acıbadem var bu işi yapan ama dediğim gibi... sen yaptır kuzum unutma not al bunları yoksa narkozlu kafayla hiçbişey hatırlamazsın