Beraber Anne Olma Yolunda

eee acmadılar mı daha

Actıda suan bende goremem daha tahlıller yapılıyor yarın sabah ararsan soylerım dedı hematolojı sonucu cıkmıs nette suan onu goruyorum ama daha beta hcg cıkmamıs onunda elı kulagındadır glıba

Senin kuzucuguna da maşallah canım :) en iyi gelen o şurup ve biogaia oldu. Inşallah bu aydan sonra gaz sorunu biterse daha rahat ederiz.

Actıda suan bende goremem daha tahlıller yapılıyor yarın sabah ararsan soylerım dedı hematolojı sonucu cıkmıs nette suan onu goruyorum ama daha beta hcg cıkmamıs onunda elı kulagındadır glıba
amannn bı ıs yapacaklar bır saatlık test yaaa hep mı boyle denk gelır

evet kuzum joie muze modeli... oto koltuğunu arabaya takabiliyorsun ama şey gibi değil hani normal koltuğu çıkartıp oto koltuğunu takmıyorsun direkt koltuğun üstüne takılıyor alttaki resim gibi ama öyle de çok güzel...yenidoğan için yatay pozisyon öneriliyor diye biliyorum bu arabada yatış pozisyonuna geliyor canım bak kaygılı da araba konusunda kararsızdı ben bunu tavsiye ettim gidip baktı ve oda beğenip bu modelden aldı... bu arabanın belki tek eskiği çift yönlü olmaması ama oto koltuğunu takınca yüzü sana dönük oluyor zaten bebişin... fiyatı da makul canım hatta ben aldığım dönemde 550 idi ben bekledim indirime girdi 450 ye düştü hemen siparişi verdim e bebekten
biberon olarak küçük boyları polikarbon aldım aslında cam alacaktım ama vazgeçtim... büyük iki tane daha aldım onlar cam... sen içine sinmeyecekse hepsini cam al kuzum ama kırılma ihtimaline karşı ya bi biberon koruyucu ya da bi tane polikarbon olanından al istersen... bi de pompayı da avent alırsan bi biberonda ordan gelecek ve aldığın diğer avent biberonlarla da uyumlu... bence pompa al kesinlikle kime sorduysam kesinlikle alınmalı dedi bende aventin manuel pompasından aldım hatta aventin göğüs ucu ve göğüs kalkanını da aldım...kalkandan herkes çok memnunmuş...aklına geldikçe sor balım

Eklentiler

• lJOI-S1036ADCRB0_6.jpg
    40,3 KB · Görüntüleme: 49
yiyorum canım günde 4-5 tane ama yürüyüşte sıkıntım var alta fena basıyo sıpa bakalım bizimde inşallah kolay olur kuzum

Tamam canım çok sağol :)

baslarda benım de 93 cıkıodu su anda 110un altına dusurmöeye çalışıoz o bıle olmuyo cumartesı gıtcez doktora bakalım ne dıycek

Hım niye yükseliyor ki canım inşallah düşer bütün sonuçlar acıklandı idrar falan birtek beta hcg kaldı ben catlamadan acıklansaydı

Oohh 3 ikinmada maşallah :) darısı başımıza valla canım. Açılma söylemedi doktor canım, incelme olmuş dedi. Bugünde yine lekelenmem oldu dur bakalım kaç gün daha duracak benim bıdık.

yiyorum canım günde 4-5 tane ama yürüyüşte sıkıntım var alta fena basıyo sıpa bakalım bizimde inşallah kolay olur kuzum

Senin baskılarda baslamiiiss, mogiiss kara göründü galiba :)

elisa__ bugün kaç çıktı değerin canım göremedim sayfalarda atladım galiba

Bebegım dort gozle bende beklıyorum sonucu ama hala cıkmadı tum sonuclar cıktı bır o kaldı

Bebegım dort gozle bende beklıyorum sonucu ama hala cıkmadı tum sonuclar cıktı bır o kaldı
Sabahtan beri ara ara girip elisa nın degeri kaç aceba diye bakıp daha çıkmadıgını görünce saglık ocagına saydırdım içimden hep :) hala da aynıyım yahu diğer tarafta 1saate çıkan sonuç saat olmuş 19.00 hala nasıl çıkmaz. Ya da çıktı da sisteme mi girmediler aceba canım. Vallahi atarlandım ben bir saglık ocagına :)) neyse geç olsun güç olmasın biz bekleriz nasıl olsa alışkınız beklemelere dimi canım.

Canım hislerime tercüman olmuşsun Teşekkürler

Kizlar ya tum.sonuxlar aciklandi beta aciklanmadi daha once yaptirdigimda beta ile ferittin ayni anda aciklanmisti ama bu defa sadece ferittin aciklandi dr kagida betayi elle yazmisti bunlar bakmayimi unuttu acaba aglamak istiyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…