- 30 Haziran 2013
- 22.034
- 1
- 18.269
- 498
eee acmadılar mı dahahım arıyorum bakmıyor zaten en iyisi beklemek galiba
eee acmadılar mı daha
Senin kuzucuguna da maşallah canım :) en iyi gelen o şurup ve biogaia oldu. Inşallah bu aydan sonra gaz sorunu biterse daha rahat ederiz.Meraba canım. Maşallah büyümüş bebeğin. Bizde 3 ayı bitirdik. Bizde de gaz sorunu vardı bizde nerde harveys kullandık gerçekten çok iyi geliyor o şurup. Hem de bitkisel. Çok şükür artık gaz sorunu kalmadı sayılır.
amannn bı ıs yapacaklar bır saatlık test yaaaActıda suan bende goremem daha tahlıller yapılıyor yarın sabah ararsan soylerım dedı hematolojı sonucu cıkmıs nette suan onu goruyorum ama daha beta hcg cıkmamıs onunda elı kulagındadır glıba
evet kuzum joie muze modeli... oto koltuğunu arabaya takabiliyorsun ama şey gibi değil hani normal koltuğu çıkartıp oto koltuğunu takmıyorsun direkt koltuğun üstüne takılıyor alttaki resim gibi ama öyle de çok güzel...yenidoğan için yatay pozisyon öneriliyor diye biliyorum bu arabada yatış pozisyonuna geliyor canım bak kaygılı da araba konusunda kararsızdı ben bunu tavsiye ettim gidip baktı ve oda beğenip bu modelden aldı... bu arabanın belki tek eskiği çift yönlü olmaması ama oto koltuğunu takınca yüzü sana dönük oluyor zaten bebişin... fiyatı da makul canım hatta ben aldığım dönemde 550 idi ben bekledim indirime girdi 450 ye düştü hemen siparişi verdim e bebektenMogami canım alışverişle ilgili bikaç şey kafama takıldı henüz bişey almadım ama cinsiyet belli olunca kafamda netlestirdiklerimi almaya başlarım inşallah Bebek araban joie muze modeliydi galiba travel sistem puseti oto koltuğuda olabiliyor mu birde arastirdım ilk zamanlar bebegin gelişimi için pusetin sağlıksız olduğunu söyleyenler var senin aldığın puset sabit mi yatay olabiliyor mu? Birde phılıps avent biberon plastik olandan mı cam olandan mı aldın? Simdilik bu kdar aklıma geldikçe sorarım
amannn bı ıs yapacaklar bır saatlık test yaaahep mı boyle denk gelır
yiyorum canım günde 4-5 tane ama yürüyüşte sıkıntım var alta fena basıyo sıpa bakalım bizimde inşallah kolay olur kuzumEvet evet hurma yiyin bol bol ben yemistim hiç şansım olmamasına rağmen iki santimlik açıklık vardı ve de hergün yarım saat yuruyordum açık havadalulus_k mogamicim yürüyün bol bol. Benim doğumda suni sanciyla oldu ama sanci çekmesi doğum hepsi iki saatte oldu )
kaç çıktıı benım glukozla basım dertteAynen canım ya hıc deme glukozuda acıklamıslar :)
Tamam canım çok sağol :)evet kuzum joie muze modeli... oto koltuğunu arabaya takabiliyorsun ama şey gibi değil hani normal koltuğu çıkartıp oto koltuğunu takmıyorsun direkt koltuğun üstüne takılıyor alttaki resim gibi ama öyle de çok güzel...yenidoğan için yatay pozisyon öneriliyor diye biliyorum bu arabada yatış pozisyonuna geliyor canım bak kaygılı da araba konusunda kararsızdı ben bunu tavsiye ettim gidip baktı ve oda beğenip bu modelden aldı... bu arabanın belki tek eskiği çift yönlü olmaması ama oto koltuğunu takınca yüzü sana dönük oluyor zaten bebişin... fiyatı da makul canım hatta ben aldığım dönemde 550 idi ben bekledim indirime girdi 450 ye düştü hemen siparişi verdim e bebekten
biberon olarak küçük boyları polikarbon aldım aslında cam alacaktım ama vazgeçtim... büyük iki tane daha aldım onlar cam... sen içine sinmeyecekse hepsini cam al kuzum ama kırılma ihtimaline karşı ya bi biberon koruyucu ya da bi tane polikarbon olanından al istersen... bi de pompayı da avent alırsan bi biberonda ordan gelecek ve aldığın diğer avent biberonlarla da uyumlu... bence pompa al kesinlikle kime sorduysam kesinlikle alınmalı dedi bende aventin manuel pompasından aldım hatta aventin göğüs ucu ve göğüs kalkanını da aldım...kalkandan herkes çok memnunmuş...aklına geldikçe sor balım
kaç çıktıı benım glukozla basım dertte
baslarda benım de 93 cıkıodu su anda 110un altına dusurmöeye çalışıoz o bıle olmuyo cumartesı gıtcez doktora bakalım ne dıycek92 cıktı canım benımde yukselmıs gecen sene 83 mus
baslarda benım de 93 cıkıodu su anda 110un altına dusurmöeye çalışıoz o bıle olmuyo cumartesı gıtcez doktora bakalım ne dıycek
Canim benimde ilk bebeğim doktor bana nişan gelince ılık duş al dedi ılık duş aldım. Sabah Doğuma gidiyorum ama bende hic sanci yok heyecan çok vardi acilmam da 3 cm olmuştu 1 gecede 1 cm daha açılmıştı. Suni sancı verildiğinde sancı her gelmeye ıkındım çocuğa daha rahat kanala girsin diye. Doğumda da ebenin dediğini yaptım sordum nasıl yapmam lazım diye o da boşa bağırmak sancı geldiğinde büyük kakani yapar gibi ıkın dedi öyle yaptım 3 ıkınmada oldu şükür. Boşa bağırmak ancak seni yoruyormus. Hadi bakalım senin de kolay olsun inşallah acilman varmiymis peki
yiyorum canım günde 4-5 tane ama yürüyüşte sıkıntım var alta fena basıyo sıpa bakalım bizimde inşallah kolay olur kuzum
Oohh 3 ikinmada maşallah :) darısı başımıza valla canım. Açılma söylemedi doktor canım, incelme olmuş dedi. Bugünde yine lekelenmem oldu dur bakalım kaç gün daha duracak benim bıdık.
Senin baskılarda baslamiiiss, mogiiss kara göründü galiba :)
elisa__ bugün kaç çıktı değerin canım göremedim sayfalarda atladım galiba
Hain domdomlar en onemlisini mi sona bıraktılar :)Bebegım dort gozle bende beklıyorum sonucu ama hala cıkmadı tum sonuclar cıktı bır o kaldı
Sabahtan beri ara ara girip elisa nın degeri kaç aceba diye bakıp daha çıkmadıgını görünce saglık ocagına saydırdım içimden hep :) hala da aynıyım yahu diğer tarafta 1saate çıkan sonuç saat olmuş 19.00 hala nasıl çıkmaz. Ya da çıktı da sisteme mi girmediler aceba canım. Vallahi atarlandım ben bir saglık ocagına :)) neyse geç olsun güç olmasın biz bekleriz nasıl olsa alışkınız beklemelere dimi canım.Bebegım dort gozle bende beklıyorum sonucu ama hala cıkmadı tum sonuclar cıktı bır o kaldı
Canım hislerime tercüman olmuşsun TeşekkürlerSabahtan beri ara ara girip elisa nın degeri kaç aceba diye bakıp daha çıkmadıgını görünce saglık ocagına saydırdım içimden hep :) hala da aynıyım yahu diğer tarafta 1saate çıkan sonuç saat olmuş 19.00 hala nasıl çıkmaz. Ya da çıktı da sisteme mi girmediler aceba canım. Vallahi atarlandım ben bir saglık ocagına :)) neyse geç olsun güç olmasın biz bekleriz nasıl olsa alışkınız beklemelere dimi canım.
Rica ederim canım ne demekCanım hislerime tercüman olmuşsun Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?