Beraber Anne Olma Yolunda

Canım ya Sağol karışmak ne demek yorum yapmış olmana sevindim :) tamam canım yarın öğleden sonra bi gideyim bakalım söyledijlerine dikkat ederim inşallah kötü bişey çıkmaz bu arada ben seni nerden hatırlıyorum aceba diye düşünüyorum preseed jel kullananlar gurubunda mıydın

yok cnm oraya hıc yazmadım ama buraya yazıodum onceden bır de burdan bı öncekı topıkte de yazıodum

valla ya ıkı defa aradım acmadı bende bıraz zaman gecsın dedım
ben de özel de yaptırmıstım bı testı normalde bı sattte cıkan sonuc o gun çıkmayası tutmustu ayy delı ıolmustum pcnın basında habıre sayfayı yenıleyıp sonuc sayfasına gıdıyordum

Canım biraz geç düşüyor nete Dr çıkmamış diyecek muhtemelen hatta beta daha geç çıkabilir benim ilk testim sağlık ocağında yapılmıştı

evet canım ebe 5 ten sonra dedı bu kadar gec cıkacagını bılsem acıle gıderdım valla ama kan vere vere bır hal oldum

yok cnm oraya hıc yazmadım ama buraya yazıodum onceden bır de burdan bı öncekı topıkte de yazıodum
Hımm demek ki ordan hatırlıyorum canım maşallah büyümüşsünüz doğuma az kalmış rabbim kolay doğum nasip etsin

ben de özel de yaptırmıstım bı testı normalde bı sattte cıkan sonuc o gun çıkmayası tutmustu ayy delı ıolmustum pcnın basında habıre sayfayı yenıleyıp sonuc sayfasına gıdıyordum

ılk acılde yaptırdıgım testım 1 saat ıcınde cıktı bende sureklı sayfa yenıleyıp durdum o zaman sımdıden yenıleyıp duruyorm ama banamısın dmeıyor :)

ılk acılde yaptırdıgım testım 1 saat ıcınde cıktı bende sureklı sayfa yenıleyıp durdum o zaman sımdıden yenıleyıp duruyorm ama banamısın dmeıyor :)
asm de nete bıle dusmuyo bazen ama çıkmıstır bankoyu ara ordan dra versınler telı o zman mecbur konuscak ya da belkı namaza fılan gıtmıstır

asm de nete bıle dusmuyo bazen ama çıkmıstır bankoyu ara ordan dra versınler telı o zman mecbur konuscak ya da belkı namaza fılan gıtmıstır

ordan baglıyorlar canım hastası vardır dedı bakmadıgına gore dur sımdı yıne arıyorum :)

Mogami canım alışverişle ilgili bikaç şey kafama takıldı henüz bişey almadım ama cinsiyet belli olunca kafamda netlestirdiklerimi almaya başlarım inşallah Bebek araban joie muze modeliydi galiba travel sistem puseti oto koltuğuda olabiliyor mu birde arastirdım ilk zamanlar bebegin gelişimi için pusetin sağlıksız olduğunu söyleyenler var senin aldığın puset sabit mi yatay olabiliyor mu? Birde phılıps avent biberon plastik olandan mı cam olandan mı aldın? Simdilik bu kdar aklıma geldikçe sorarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…