• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Zor olmustur o bekleyıs canım zaman gecmek bılmemıstır :KK48:
adete 5 gun kalmıstı betam hızlı yukselmıstı benım 5 gun kala ıdrarda cıktı hemen senın gıbı kan vermıstım 27 cıkmıstı sonra bekle dur gelır mı o adet günü ölüyodum heyecandan :KK53:

adete 5 gun kalmıstı betam hızlı yukselmıstı benım 5 gun kala ıdrarda cıktı hemen senın gıbı kan vermıstım 27 cıkmıstı sonra bekle dur gelır mı o adet günü ölüyodum heyecandan :KK53:

gelmez tabı baya erken ögrenmıssın sen :KK48:

evet canım cok umutlanıp hayal kırıklıgı oldugu zamanda kotu oluyor benımde hıc bılgım yok o yuzden bırsey dıyemıyorum hayırlısı olsun canım bugunden gıtseydın keske dr a
Canımsın ya tşk ederim tatlım dr çarşamba günü hasta kabul etmiyor ameliyat günüymüş devlet hastanesi olduğu için mecburen yarını bekliyorum belki böyle bişey yaşayan vardır diye buraya yazmak geldi aklıma

Canımsın ya tşk ederim tatlım dr çarşamba günü hasta kabul etmiyor ameliyat günüymüş devlet hastanesi olduğu için mecburen yarını bekliyorum belki böyle bişey yaşayan vardır diye buraya yazmak geldi aklıma

Hımm anladım canım yarın ola hayrola yasayan arkadaslar varsa yorum yaparlar canım

şeyy karısmayayım cnm ama okudum yazını gec dollenme olmus da olabılır yumurtan çatlamamıs da olabılır ayrıca henuz rahme tutunmamıs da olabılır tutunmadan beta salgılanmaz her ıhtımale karsı tarlusal gıbı ılaçlar kullanma dr verse bıle bır de eger muayenede rahım kalınlaşmıssa bu da ıyıye ısarettır

Back