İyiyim canim bi bakayim kizlar ne yapiyorlar nasillar diye senin test gordum acar acmaz inan cok mutlu oldum heyecanlandim test yaptigim gun aklima geldi bende inanamamistim kalp atisini duyana kadar
@betiboop gecmis olsun neyin var dogumunada az kalmis rabbim bir nefeste kurtarsin insallahElisaaaa tatlım nasıl. Sevindim valla hasta yatağımda gözüm açıldı testi görünce sonuç bekliyoruz hadi super
Ayy canim ya ben bile duygulandim seni dusunemiyorum operim teyzesi bizde seni optukKizini op benim yerime canim cok sagil bitanem o ani unutamam ellim titriyor resmi zor cektim agladim
canım benim inşallah bu yeni yılda hepimizin yüzü gülsün:) minik kalpler göbeğimize konsun. Allahtan en büyük dileğim bu. hepimiz teker teker vericez güzel haberleri inşallah kızlar.Mogami ekler misin tatlim 4 Ocak 21.deneme.
Yeni yilda anne olmayi nasip etsin Allah hepimizeelisa__ @Rose5588 @mavi-38 @pesettim342 @arsinli sebastianderki
Sağol canimm sorma yaa şurda az vakit kala hasta oldim grip ağri değişik halsizlik yatıyorum iki gündürelisa__ tatlım grip dikkat edin aman siz
elisa__ canım benim çok sevindim gözün aydın Allah tamamına erdirsin inşallah
Sağol canimm sorma yaa şurda az vakit kala hasta oldim grip ağri değişik halsizlik yatıyorum iki gündürelisa__ tatlım grip dikkat edin aman siz
anladm cnm git bakalım ne diyecek. yarın büyük gün desene bende yarın sabah drda randevum var inş iyi haberlerle döneriz hayırlısı olsun inş.Ayy sevindim canim saglikla kucagina alacaksin insallah. Dr infertilite uzmani. Baskent unv hastanesinde. Ozel ama diger hastanelere gore daha uygunmus sanirim. Adet olmadim gecikti canim kist oldu cok buyuk ihtimal. Ama yarin dr a randevu aldim adet olmasamda gideyim diyorum.
elisa hamilemisin canım. okuyamadım geçmişi hadi güzel bir haber verAmin canim insallah ben hala inanmiyorum zamani degilmis demekki canim bu ay olacak Allahin izniyle olmamistir tatlim
Allah ımm ne harika bişey yaaa inş bnde o günleri görürümdaha ne tekmeler yiyeceksin annesi hele bide 20 lerin sonunda hıçkırıklarını farkedeceksin o çok şirin bişey benimki şuan hıçkırıyor göbüşümde
elisa hamilemisin canım. okuyamadım geçmişi hadi güzel bir haber ver
cnm test yaptın mı istersen bugünde bekle yarın sabah test yap yada bugün yap varsa silikte olsa çıkması lazımCanim insallah hamileyimdir bughn atesimde 36.8 cikti test ne zaman yapabilirim bilmiyirum cesaret edemiyirum bi cesaret ediyorum tamam su gun yapacagim diyorum ama sonra vazgeciyorum
Allahım ne güzel yaaa :) inşallah güzel çıkar değerin. herkese seviniyorum ama sana ayrı bir sevindim canım çünkü baya dertleşmiştik seninle ve durumumuz da aynı gibi. bana da umut oldun. güzel anne :)canm sabah yaptım pembe ıkıncı cızgı cıktı kan verdım sonucu beklıyorum sanırm hamıleyım
Allahım ne güzel yaaa :) inşallah güzel çıkar değerin. herkese seviniyorum ama sana ayrı bir sevindim canım çünkü baya dertleşmiştik seninle ve durumumuz da aynı gibi. bana da umut oldun. güzel anne :)
Insallah iyi haberlerle geliriz canim benim bu aksam randevum kist olmamistir insallahanladm cnm git bakalım ne diyecek. yarın büyük gün desene bende yarın sabah drda randevum var inş iyi haberlerle döneriz hayırlısı olsun inş.
Eveeet anne oluyosun ne mutlu sana sükürler olsun Allaha mucizeni klomen vesilesiyle gonderdi. Ben de 2016 annesi olurum insallah sagligiyla gelsinlerçok tesekkur ederım canım degerımde guzel gelırse o zaman rahatlayacagım evet canım durumumuz aynı yeterkı zamanı gelmıs olsun Rabbım nasıp edıyor sabırla beklememız lazım ınanamıyorum ben annemı olacagım :) ınsallah en yakın zamanda sendende guzel haberler alacagız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?