• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Elisaaaaa yeter artık her gün acaba test yaptılarmı diye merakla giriyotum bakıyorum yine test yapan yok.Ben ateşini merak etmiyorum bebişi merak ediyorum yap artık şu testiiiiii:))))))

Kiz aksam aksam guldurdun beni Allahta seni guldursun :) bebis gelsede haber versem.oyle belirtim.yok o yuzden umutlanamiyorum pek canim ama sali gunu yapacagim sabah kismetse insallah güzel haberler verebilirim

Kiz aksam aksam guldurdun beni Allahta seni guldursun :) bebis gelsede haber versem.oyle belirtim.yok o yuzden umutlanamiyorum pek canim ama sali gunu yapacagim sabah kismetse insallah güzel haberler verebilirim
Bence salı dan vazgeç meraktan öldürme bizi :-):-)

Canim bata 1 hafta kala bende ateş topu gibi oluyorum sanki.. hele bu ay ruh halim hic iyi degildi hormon ilaclarinin tetikledigini dusunuyorum. Ama bugun adet oldum ya bulutlarin ustundeyim sanki şu an cok iyi hissediyorum kendimi. Insallah kist olmamistir bende yarin aksam ne dicek dr acaba ve nasil bi yol cizecek cok merak ediyorum
Bende aynen öyleyim adet olunca rahatlıyorum bu arada test yaptım malesef yine negatif artık uslu uslu adeti bekliyorum inşallah akşam güzel haberlerle gelirsin canım

Bende aynen öyleyim adet olunca rahatlıyorum bu arada test yaptım malesef yine negatif artık uslu uslu adeti bekliyorum inşallah akşam güzel haberlerle gelirsin canım
Ahh canim ahh duramiyoruz iste. Kendi testimi yapipta negatifi gorunce içime düşen acinin aynisi düştü içime yazini okuyunca.. Nasip canim Allah ne zaman ol derse o zaman olacak. Bebegimizin ama rahmine düşecegi an belli. Biz sadece vesile ariyoruz. Ve bu dr insallah benim vesilem olur. Uzulme diyemiyorum ama dusunmemeye calis olumlu düşün canim

Günaydın kizlar testyaptim ikinci cizgi silik cikti kana gidiyorum simdi ellerim titriyor

Eklentiler

• IMG_20151207_083902.jpg
    IMG_20151207_083902.jpg
    15,8 KB · Görüntüleme: 77
Cok Tesekkur ederim canim cok sagol kanda kesinlessin o zaman rahatlayacagim darisi sana bitanem yuregi güzel insan sira sende
Bebegini sagligiyla kucagina alacaksin canim insaallah inaniyorum. Amin elisam keske benim dr umda 16da ignemi vurmasaydi ama nasip son 2 aydir aldigim hormon ilaclarina uzuluyorum. Su an istegim insallah kist olmamistir

Bebegini sagligiyla kucagina alacaksin canim insaallah inaniyorum. Amin elisam keske benim dr umda 16da ignemi vurmasaydi ama nasip son 2 aydir aldigim hormon ilaclarina uzuluyorum. Su an istegim insallah kist olmamistir

Amin canim insallah ben hala inanmiyorum zamani degilmis demekki canim bu ay olacak Allahin izniyle olmamistir tatlim

Selam kizlar nasilsiniz coktan beri giremiyordum kizdan firsat bulamiyorum elisa canim cok mutlu oldum tebrik ederim rabbim hayirlisiyla sagligiyla kucagina almayi nasip etsin darisi isteyen herkese olsun insallah
Bende iyiyim canim sen nasilsin cok Tesekkur ederim canim amin Rabbim herkese nasip etsin

İyiyim canim bi bakayim kizlar ne yapiyorlar nasillar diye senin test gordum acar acmaz inan cok mutlu oldum heyecanlandim test yaptigim gun aklima geldi bende inanamamistim kalp atisini duyana kadar
Bende iyiyim canim sen nasilsin cok Tesekkur ederim canim amin Rabbim herkese nasip etsin

Back