• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

cnm test yaptın mı istersen bugünde bekle yarın sabah test yap yada bugün yap varsa silikte olsa çıkması lazım :KK39: sen bilirsin istersen bir iki gün daha bekle. İnş vardır ya :KK36:

yaptım canım bugun sabah pembe cıktı :) kana gıttım sonucu beklıyorum sımdı ınsallah geldı bebegım :)

Eveeet anne oluyosun ne mutlu sana sükürler olsun Allaha mucizeni klomen vesilesiyle gonderdi. Ben de 2016 annesi olurum insallah sagligiyla gelsinler

çok sukur canım hep öyle dıyorum Allah'ım cok sukur sana ınsallah saglıklı hayırlı sekılde gelır bana sıkı sıkı tutunur inşallah canım onumuzdekı ay senden guzel haberler alacagız

canım benim inşallah bu yeni yılda hepimizin yüzü gülsün:) minik kalpler göbeğimize konsun. Allahtan en büyük dileğim bu. hepimiz teker teker vericez güzel haberleri inşallah kızlar.
Insallah canim benim bu aksam göğşen hocadan randevum var hem endiseliyim hem heyecanliyim. Tum testlerimi aldim yanima pataloji genetik pihtilasma smear hormon rahim filmi sperm kruger..

Amin canim. Esine soyledin mi? Bugun evde mi?

söylemedım canım bugun normalde gelmıyor dedımkı ben kotuyum bıraz agladım rahatladım ama senın yanımda olmana ıhtıyacım var bugun gelsene dedım tamam macım vardı ıptal edım gelırm dedı sımdı aradı tekrar dr u aradınmı nıye boyle oluyor baska sorunmu var hanı degerler duzelmıs senın 4 yumurtan vardı neden olmadıkı dedı bende bılmıyorum dedım kısmet ıste ama soylerken bunları gulmemek ııcn zor tutuyorum kendımı :) aksama buyuk suprız olacak

söylemedım canım bugun normalde gelmıyor dedımkı ben kotuyum bıraz agladım rahatladım ama senın yanımda olmana ıhtıyacım var bugun gelsene dedım tamam macım vardı ıptal edım gelırm dedı sımdı aradı tekrar dr u aradınmı nıye boyle oluyor baska sorunmu var hanı degerler duzelmıs senın 4 yumurtan vardı neden olmadıkı dedı bende bılmıyorum dedım kısmet ıste ama soylerken bunları gulmemek ııcn zor tutuyorum kendımı :) aksama buyuk suprız olacak
Canım çok çok mutlu oldum senin sonucunu bekliyordum günlerdir girip çıkıp :) inşallah değerin güzel çıkar sağlıkla büyür bebeğin göbüşünde

Wooow super iyi olmus telefonda soylememen. Ben de ne hayaller kuruyorum esime nasil soylerim diye. Cok sevindim canim coook

Canım çok çok mutlu oldum senin sonucunu bekliyordum günlerdir girip çıkıp :) inşallah değerin güzel çıkar sağlıkla büyür bebeğin göbüşünde

cok sukur canım cok sagol tesekkr ederım degerım cıktı 130.6 :) amın cnaım

çok tesekkur ederım canım degerımde guzel gelırse o zaman rahatlayacagım evet canım durumumuz aynı yeterkı zamanı gelmıs olsun Rabbım nasıp edıyor sabırla beklememız lazım ınanamıyorum ben annemı olacagım :) ınsallah en yakın zamanda sendende guzel haberler alacagız
inşallah canım burda bu dayanışma oldukça hepimiz hamile olucaz Allahın izniyle. hadi bekliyoruz sonucunu güzelimmm:)

canım süper heyecanlı akşam söylerken mutlaka kameraya çek. bu anınız unutulmaz olsun. ilerde minik tosbaya da gösterirsiniz :)):KK200::nazar::nazar::nazar:

Back