• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

Ahh canim ahh duramiyoruz iste. Kendi testimi yapipta negatifi gorunce içime düşen acinin aynisi düştü içime yazini okuyunca.. Nasip canim Allah ne zaman ol derse o zaman olacak. Bebegimizin ama rahmine düşecegi an belli. Biz sadece vesile ariyoruz. Ve bu dr insallah benim vesilem olur. Uzulme diyemiyorum ama dusunmemeye calis olumlu düşün canim
Sağol canımıniçi inşallah bizde bigün görürüz o çift çizgiyi zaten eşimin test sonucunu öğrenince çok umudum kalmamıştı o yüzden yıkılmadım ama insan üzülüyor tabi inşallah rabbim en kısa zamanda bizim hayallerimize de ol der ve olur nasip kısmet ne yapalım

friendlyfriendly friendlyfriendly Günaydın cnm. Amin inş Rabbim en yakın zamanda bebişlerimiz olsun. Bebek mağazası açılmış burda. Oraya girdim dün çok güzel şeyler var. İçim gitti vallahi eşime belli etmemek için tuttum kendimi oraya oturup hüngür hüngür ağlamak istedim. Minik bi kız patiği aldım eşimin 10 aylık yeğeni var ona aldım.

resım atmıstım canım pc de resım yok suan degerım 130.6 cıktı bır kac sayfa gerıde var resım tesekkur ederım canım
ayy çok sevindim cnm tebrik ederim hayırlı olsunnn sağlıkla kucağına alacağın günü de görürsün inşş :KK9::KK9::KK9: çok güzel bir haber bu. :KK73::KK73::KK73: kendine çok dikkat et. Ne hissediyosun peki :21:

Günaydın kizlar testyaptim ikinci cizgi silik cikti kana gidiyorum simdi ellerim titriyor
Ayyy çok tebrikler ama çook tebrikler kan sonucuda pozitif çıkcak bak gör dikkat et soğuktur hava çok heycanlanıp panik yapma tek gitme hadii sevinçli haberle gellll :nazar::KK200::anneadayı::nazar::KK49::KK49::KK49::KK49:

resım atmıstım canım pc de resım yok suan degerım 130.6 cıktı bır kac sayfa gerıde var resım tesekkur ederım canım
Ayyy ben görmemişim kan sonucunuda almışşş :))) ayy hadi hayırlı olsun balımmm :))) çok sevindim yaaa kızın olcak sankim öle hissettim bide balımmm :))) hadi bakalım :))

Elisam şükürler olsun canım oh çok şükür hislerimde yanılmadım hamişsin çok çok mutlu oldum tatlım hadi inşallah kanda da güzel bir değerle gelirsin :KK76::KK49::KK9:

tesekkur ederım canım darısı sızlere amın canım amın ınsallah Rabbım tum ısteyenlere nasıp etsın darısı sıze :) kan degerımde 130.6 cıktı

ayy çok sevindim cnm tebrik ederim hayırlı olsunnn sağlıkla kucağına alacağın günü de görürsün inşş :KK9::KK9::KK9: çok güzel bir haber bu. :KK73::KK73::KK73: kendine çok dikkat et. Ne hissediyosun peki :21:

tesekkur ederım canım amınnnn dıkkat edecegım canım saskınım canım ınanamıyorum ne yapacagımı bılmıyorum :)

Ayyy çok tebrikler ama çook tebrikler kan sonucuda pozitif çıkcak bak gör dikkat et soğuktur hava çok heycanlanıp panik yapma tek gitme hadii sevinçli haberle gellll :nazar::KK200::anneadayı::nazar::KK49::KK49::KK49::KK49:

tesekkur ederım bıtanem cok sukur kan sonucumda ıyı cıktı 130.6 saskınım ne yapacagımı bılmez heyecandan hıcbırsey hıssetmıyorum :)

Ayyy ben görmemişim kan sonucunuda almışşş :))) ayy hadi hayırlı olsun balımmm :))) çok sevindim yaaa kızın olcak sankim öle hissettim bide balımmm :))) hadi bakalım :))

tesekkur ederım canım hayırlı saglıklı oslunda cnım kız erkek farketmez su ıkı gunude hayırlısyla bır atlatım carsamba tekar kan verecegım :)

tesekkur ederım canım amınnnn dıkkat edecegım canım saskınım canım ınanamıyorum ne yapacagımı bılmıyorum :)
o şaşkınlık birkaç gün devam edecek ben kalp atısına kadar inanamamıştım :KK70: hala hayal rüya gibi geliyodu. Bir klomen bebesi daha geldi :KK73::KK73::KK73: aramıza hosgeldin cnm darısı olmayan arkadasların basna inş. :KK36:

Maşallah canım ya rabbim tamamına erdirsin çok şükür bin şükür inanılmaz mutlu oldum kuzum :)

cok sagol bıtanem bende sureklı sukur edıyorum Rabbım en kısa zamanda sızlerede nasıp etsın ben hala saskın ordek gıbıyım :)

o şaşkınlık birkaç gün devam edecek ben kalp atısına kadar inanamamıştım :KK70: hala hayal rüya gibi geliyodu. Bir klomen bebesi daha geldi :KK73::KK73::KK73: aramıza hosgeldin cnm darısı olmayan arkadasların basna inş. :KK36:

bencede devam eder hayırlsıyla carsamba gunude ıyı gecsınde canım bende bır sure ınanamam galıba aynen bır klomen bebsı daha hosbulduk canım :) amın canım tum ısteyenlerın basına

bencede devam eder hayırlsıyla carsamba gunude ıyı gecsınde canım bende bır sure ınanamam galıba aynen bır klomen bebsı daha hosbulduk canım :) amın canım tum ısteyenlerın basına
inş cnm gelişmeleri yazarsın cnm sende ovitrelle mi olmuştun ?

friendlyfriendly friendlyfriendly Günaydın cnm. Amin inş Rabbim en yakın zamanda bebişlerimiz olsun. Bebek mağazası açılmış burda. Oraya girdim dün çok güzel şeyler var. İçim gitti vallahi eşime belli etmemek için tuttum kendimi oraya oturup hüngür hüngür ağlamak istedim. Minik bi kız patiği aldım eşimin 10 aylık yeğeni var ona aldım.
Oyle yerlere hic tahammul edemiyorum canim insallah birgun bizde hayalimizi yasarken bulucaz kendimizi

Back