- 29 Mart 2011
- 2.763
- 1.885
- 448
annaaaaa inanamıyorummm çok sevindim cnm yaaaaaa hayırlı olsunnnn resim atsana ay çok heyecanlandımmmyaptım canım bugun sabah pembe cıktı :) kana gıttım sonucu beklıyorum sımdı ınsallah geldı bebegım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
annaaaaa inanamıyorummm çok sevindim cnm yaaaaaa hayırlı olsunnnn resim atsana ay çok heyecanlandımmmyaptım canım bugun sabah pembe cıktı :) kana gıttım sonucu beklıyorum sımdı ınsallah geldı bebegım :)
Sağol canımıniçi inşallah bizde bigün görürüz o çift çizgiyi zaten eşimin test sonucunu öğrenince çok umudum kalmamıştı o yüzden yıkılmadım ama insan üzülüyor tabi inşallah rabbim en kısa zamanda bizim hayallerimize de ol der ve olur nasip kısmet ne yapalımAhh canim ahh duramiyoruz iste. Kendi testimi yapipta negatifi gorunce içime düşen acinin aynisi düştü içime yazini okuyunca.. Nasip canim Allah ne zaman ol derse o zaman olacak. Bebegimizin ama rahmine düşecegi an belli. Biz sadece vesile ariyoruz. Ve bu dr insallah benim vesilem olur. Uzulme diyemiyorum ama dusunmemeye calis olumlu düşün canim
annaaaaa inanamıyorummm çok sevindim cnm yaaaaaa hayırlı olsunnnn resim atsana ay çok heyecanlandımmm
Elisam şükürler olsun canım oh çok şükür hislerimde yanılmadım hamişsin çok çok mutlu oldum tatlım hadi inşallah kanda da güzel bir değerle gelirsinBurda daha net kizlar
ayy çok sevindim cnm tebrik ederim hayırlı olsunnn sağlıkla kucağına alacağın günü de görürsün inşş çok güzel bir haber bu. kendine çok dikkat et. Ne hissediyosun pekiresım atmıstım canım pc de resım yok suan degerım 130.6 cıktı bır kac sayfa gerıde var resım tesekkur ederım canım
Ayyy çok tebrikler ama çook tebrikler kan sonucuda pozitif çıkcak bak gör dikkat et soğuktur hava çok heycanlanıp panik yapma tek gitme hadii sevinçli haberle gellllGünaydın kizlar testyaptim ikinci cizgi silik cikti kana gidiyorum simdi ellerim titriyor
Ayyy ben görmemişim kan sonucunuda almışşş :))) ayy hadi hayırlı olsun balımmm :))) çok sevindim yaaa kızın olcak sankim öle hissettim bide balımmm :))) hadi bakalım :))resım atmıstım canım pc de resım yok suan degerım 130.6 cıktı bır kac sayfa gerıde var resım tesekkur ederım canım
Elisam şükürler olsun canım oh çok şükür hislerimde yanılmadım hamişsin çok çok mutlu oldum tatlım hadi inşallah kanda da güzel bir değerle gelirsin
Maşallah canım ya rabbim tamamına erdirsin çok şükür bin şükür inanılmaz mutlu oldum kuzum :)Kızlar kan sonucum cıktı 130.6 :)
ayy çok sevindim cnm tebrik ederim hayırlı olsunnn sağlıkla kucağına alacağın günü de görürsün inşş çok güzel bir haber bu. kendine çok dikkat et. Ne hissediyosun peki
Ayyy çok tebrikler ama çook tebrikler kan sonucuda pozitif çıkcak bak gör dikkat et soğuktur hava çok heycanlanıp panik yapma tek gitme hadii sevinçli haberle gellll
Ayyy ben görmemişim kan sonucunuda almışşş :))) ayy hadi hayırlı olsun balımmm :))) çok sevindim yaaa kızın olcak sankim öle hissettim bide balımmm :))) hadi bakalım :))
elisa__ Çok sevindim sizin adınıza. Tebrikler inş herşey yolunda gider ve bebişinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız. Bizlerede dua edin. Darısı friendlyfriendly sebastianderki pesettim342 ve diğer tüm isteyen arkadaşlara.
o şaşkınlık birkaç gün devam edecek ben kalp atısına kadar inanamamıştım hala hayal rüya gibi geliyodu. Bir klomen bebesi daha geldi aramıza hosgeldin cnm darısı olmayan arkadasların basna inş.tesekkur ederım canım amınnnn dıkkat edecegım canım saskınım canım ınanamıyorum ne yapacagımı bılmıyorum :)
Maşallah canım ya rabbim tamamına erdirsin çok şükür bin şükür inanılmaz mutlu oldum kuzum :)
o şaşkınlık birkaç gün devam edecek ben kalp atısına kadar inanamamıştım hala hayal rüya gibi geliyodu. Bir klomen bebesi daha geldi aramıza hosgeldin cnm darısı olmayan arkadasların basna inş.
inş cnm gelişmeleri yazarsın cnm sende ovitrelle mi olmuştun ?bencede devam eder hayırlsıyla carsamba gunude ıyı gecsınde canım bende bır sure ınanamam galıba aynen bır klomen bebsı daha hosbulduk canım :) amın canım tum ısteyenlerın basına
Oyle yerlere hic tahammul edemiyorum canim insallah birgun bizde hayalimizi yasarken bulucaz kendimizifriendlyfriendly Günaydın cnm. Amin inş Rabbim en yakın zamanda bebişlerimiz olsun. Bebek mağazası açılmış burda. Oraya girdim dün çok güzel şeyler var. İçim gitti vallahi eşime belli etmemek için tuttum kendimi oraya oturup hüngür hüngür ağlamak istedim. Minik bi kız patiği aldım eşimin 10 aylık yeğeni var ona aldım.