• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beraber Anne Olma Yolunda

İyiyim canim bi bakayim kizlar ne yapiyorlar nasillar diye senin test gordum acar acmaz inan cok mutlu oldum heyecanlandim test yaptigim gun aklima geldi bende inanamamistim kalp atisini duyana kadar

Kizini op benim yerime canim cok sagil bitanem o ani unutamam ellim titriyor resmi zor cektim agladim

Ayy sevindim canim saglikla kucagina alacaksin insallah. Dr infertilite uzmani. Baskent unv hastanesinde. Ozel ama diger hastanelere gore daha uygunmus sanirim. Adet olmadim gecikti canim kist oldu cok buyuk ihtimal. Ama yarin dr a randevu aldim adet olmasamda gideyim diyorum.
anladm cnm git bakalım ne diyecek. yarın büyük gün desene bende yarın sabah drda randevum var inş iyi haberlerle döneriz hayırlısı olsun inş. Hoppa

Sağol canimm sorma yaa şurda az vakit kala hasta oldim grip ağri değişik halsizlik yatıyorum iki gündür :KK43: elisa__ elisa__ tatlım grip dikkat edin aman siz

Geçmiş olsun betim bebis doğmadan iyileş dikkat et kendine. Hastanede olman iyi olmuş çabucak toparlarsin inşallah. Tabi can baktı annesi dinlenmek bilmiyor napsin kuzucuk :)

daha ne tekmeler yiyeceksin annesi hele bide 20 lerin sonunda hıçkırıklarını farkedeceksin o çok şirin bişey benimki şuan hıçkırıyor göbüşümde:KK200:
Allah ımm ne harika bişey yaaa inş bnde o günleri görürüm :KK39: bnmde yarın sabah randevum var cnm inş güzel haberlerle dönerim dua et bnm için. Şimdiden çok heyecanlıyım :confused: ha bide inş cinsiyetini öğrenebiliriz bugün 16 haftalık olduk.

Canim insallah hamileyimdir bughn atesimde 36.8 cikti test ne zaman yapabilirim bilmiyirum cesaret edemiyirum bi cesaret ediyorum tamam su gun yapacagim diyorum ama sonra vazgeciyorum
cnm test yaptın mı istersen bugünde bekle yarın sabah test yap yada bugün yap varsa silikte olsa çıkması lazım :KK39: sen bilirsin istersen bir iki gün daha bekle. İnş vardır ya :KK36:

canm sabah yaptım pembe ıkıncı cızgı cıktı kan verdım sonucu beklıyorum sanırm hamıleyım
Allahım ne güzel yaaa :) inşallah güzel çıkar değerin. herkese seviniyorum ama sana ayrı bir sevindim canım çünkü baya dertleşmiştik seninle ve durumumuz da aynı gibi. bana da umut oldun. güzel anne :)

Allahım ne güzel yaaa :) inşallah güzel çıkar değerin. herkese seviniyorum ama sana ayrı bir sevindim canım çünkü baya dertleşmiştik seninle ve durumumuz da aynı gibi. bana da umut oldun. güzel anne :)

çok tesekkur ederım canım degerımde guzel gelırse o zaman rahatlayacagım evet canım durumumuz aynı yeterkı zamanı gelmıs olsun Rabbım nasıp edıyor sabırla beklememız lazım ınanamıyorum ben annemı olacagım :) ınsallah en yakın zamanda sendende guzel haberler alacagız

çok tesekkur ederım canım degerımde guzel gelırse o zaman rahatlayacagım evet canım durumumuz aynı yeterkı zamanı gelmıs olsun Rabbım nasıp edıyor sabırla beklememız lazım ınanamıyorum ben annemı olacagım :) ınsallah en yakın zamanda sendende guzel haberler alacagız
Eveeet anne oluyosun ne mutlu sana sükürler olsun Allaha mucizeni klomen vesilesiyle gonderdi. Ben de 2016 annesi olurum insallah sagligiyla gelsinler

Back