- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
Allah razı olsun canım sen nasılsın kalp atışını duydun inşallah?Cigdemcim hep dua ediyorm sana yakinda insallah hamile kalacaksin :)
Canımın içi bu yeni topik uğuruyla gelsin İnşallah...Hepiniz Allahın izni ile miniklerinize kavuşacaksınız... Bakalım topiğin ilk bebiş haberi kimden gelecek ben şimdi onu merak ediyorumAllahım güzel allahım bu topikte hamis olmayan kalmasın ..@Mogami canım benim allahım bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah.. inşallah da tüm isteyenlere nasip etsin rabbimiz..rabbimiz den dilerimki bu duyguyu yaşamayan kalmasın kimsenin kucağı boş kalmasın ve tekrar tekrar yasatsin inşallah inşallah bende bu duyguyu tekrar yaşarım mogamicim hayırlı uğurlu olsun topigimiz hayirlisiyla hamislerimize bebeciklerini kucağına bebek isteyenlerede bu tipik uğur getirsin inşallah :):):)
Beyaz olacaksa olur bak ben mavi karışımlı olacak diye düşündüğüm için öyle demiştim...o zaman bence sen takımı alırken ileriyi düşünüp o pembe kulplarıda al ilerde bulamama ihtimaline karşı...ya bi de merakımı mazur görürsen bu odanın maliyeti ne olacak kuzum? İnşallah 1 aya kadar kordon çıkmış olur sıpanın boynundan...annelerini daha ana karnında strese sokuyorlar doğduktan sonra işimiz var kaygılımO mideleri sorma allah yardimcimiz olsunbeyazi temiz guzel durdugu icin seviyorum ilerde bi kizim olur oda takimida saglam kalirsa kulplari pembeye cevirip kullaniriz dedimmm begenmene sevindikk marka degil demirkapida bebe magazalarindan birinde begendim orda yaptiricaz kismetse :) simdilik suyu bol dr 1 ay snra cagirdi sanirim yeri daraldikca kordon olmasi daha cok sorun o zaman takipleri sklastirabilirz
Yaaaa betim nasıl mutlu oluyorum böyle mobilyaydı bebek arabasıydı zıbındı falan muhabbetlerinde...dur ben bi sayfaları tarıyım paylaşmışsındır sentamam canım doğru kafa bi dünya bende :) bayıldım oda takımına güle güle kullansın minnoşun inşallah. biz de bu aksam bebek arabası aldık çok mutluyum foto paylaşırım :)
Bizim gibisiniz sizde canim.bizde bu ay hormon testi sperm testi yaptik normal cikti hepsi. Subatta bende kimyasal yasadim.Olsun gun aşırıda da yakalıyorsun catlama anını merak etme.bugunu de degerlendirin siz.benimde bugun yarin catlayacak yum.koyuyu yakaladim ovu testinde bugun bende.hadi insallah ikimizinde tutar yeni topic bize ugur getirir.14ü yapmadık canım 11 ve 13 oldu günaşırı olsun diye aslında eşim yapalım dedi ama istemedim şu an üzüldüm keşke yapsaydıkyok canım 15 ay oldu deneyeli eylülde boş gebelik ocakta kimyasal gebelik oldu 6 aydır hamile kalamadım mayısta gittim dr a hormon testleri sperm testi normal. Ağustosa kadar dene olmazsa gel dedi.. deniyoruz ağustosta tatildeyiz eylülde gidicem ne yapar bilmiyorum dr.. ama yine git dene derse hiç gücüm kalmadı
İnşallah bu kez miniğine kavuşursun canım habersiz bırakma biziEvet yeni bir gebelik henüz kalp atışlarını duymadım.bundan önce kimyasal oldum ve sorunlu gebelikler yaşadım inşallah bu defa sorunsu bi şekilde kucağıma almak nasip olur
İnşallaaaaaaaaaaaahh canım benim yeni topiğe yeni minikler lazımYeni topiğimiz hayırlı olsun ķızlar.. İnşaallah bu topik uğurlu gelirde benimde bebişim gelir
Amin canım inşallah dualarımıza ihtiyacım varİnşallah bu kez miniğine kavuşursun canım habersiz bırakma bizi
yok canim yanlis bilmiyorsun dogru bende koyuyu yakaladiktan 24saat sonraya kadar catlama gerceklesiyor diyr okudum.ben koyuyu gorunce hemen catlamis diyorum agiz aliskanligi.benimde bugun koyu pozitif mesela artik bugun icinde ya da yarin oglene kalmaz catlar.dunu degerlendirdik biz.yarin ogleden once catlarsa iste olacagiz.bugunu de degerlendirelim bizde.sansa birakmayalim diyoruz.Aslında internette okuduğumda en koyu çıktıktan sonraki 24-36saat sonra çatlar yazıyo benim en koyu dün gece 12 de çıktı yani bu gece 12de çatlayıp 24saat canlı kalıyomuş yumurta. Böyle hesapladığım için yumurtam bu gece çatlar diye düşündüm. Ben yanlış mı biliyorum?
Çok çok çok güzel bi sürpriz olmuş kuzum benim...insan başka ne ister ki...Allahım inşallah hep bu kadar mutlu hep bu kadar aşk dolu bi hayatın olur canım benim...Doğum günün kutlu olsun Allah sağlıklı huzurlu mutlu bi ömür nasip etsin yeni yaşın sana bi tanede bebiş nasip etsin hayırlısıylaHayırlı geceler kızlar bugün benim doğum gunum ve eşim bana büyük bir supriz hazırlamış tüm ailemi bir araya organizasyon kurup getirmiş eşim annesini aramış bir hafta önce ablalarimi abimi hem doğum gününe hemde iftara davet ettirmis akşam iftara davetlitdik eşimin halasina oradan eve geldik kayın validem bana halamlari iftara çağırdığını söyledi bende aaa flan hangi ara çağırdı dedim k v dem gecistirdi inandim masaları kurduk ustumu giyindimki gorumcem çağırmış çıktım oraya konuştu da konuştu neyse indik asagiya ana oda ne bi kamyon insan bizim evde 4 ablam bir Abim yeğenler ev dolu tabiki sevinçten ağladım çıktım çocukların odasına ağladım zirladim sonra tekrar girdim içeri mumları sondurcrm ağlamaktan sonduremedim sonra ablam söndürdü benim için ve hepsine satıldı tek tek benim güzel ailem sağ gösterip sol vurdular halamlari hazırlık yaptık ablalarimi geldi benim eşimi allahım basımdan eksik etmesin
Allahım boyle eşler nasip etsin herkese :))
bende 16 dan sonra başlarım herhalde henüz karnım dümdüzYok mogamim.14 haftalıkken başladım. Önceleri duştan sonra sürerken 20haftadan sonra her gün sabah akşam sürüyorum
bacıııııııııııııım nerdesin yav topiğin fıstıkları unutulur mu?.... Nasılsın canım, inşallah yeni topik uğur getirecek hepinizeTopic hayırlı olsun kızlar beni bilen bilir çok eskiyim aslında. birlikte yazıştığımız arkadaşlarımın çoğu hamile şükür.. inşallah biz bekleyenlerede uğur getirir yeni başlık. Allah yardımcımız olsun..
14 ya da 15 te çalıştıysanız yeter diye düşünüyorum kuzum.... uzayan akıntın geldi miBugün 15. Günüm ovulasyon testimi ekliyorum en son dün sahurda yaptım testi koyuydu bu sabah silinmiş
Dualarımızdasın kuzum inşallah Allahım kabul eder...Miniğinin pıt pıt larını duyacaksın inşallahAmin canım inşallah dualarımıza ihtiyacım var
Canim 15 Temmuz beklenen adet tarihim deneme sayimi hatirlamiyorum 6ya da 7olacak :)
canım yeni bat 24 temmuz 12.deneme bu ayda olmadı maleseflistede sabsel yazıo adım deiştrmiştim
İnşallah hemencik gelsin güzel haberler ard arda da devam etsin insallahhhh :))Canımın içi bu yeni topik uğuruyla gelsin İnşallah...Hepiniz Allahın izni ile miniklerinize kavuşacaksınız... Bakalım topiğin ilk bebiş haberi kimden gelecek ben şimdi onu merak ediyorum