Beraber Anne Olma Yolunda

Canımın içi bu yeni topik uğuruyla gelsin İnşallah...Hepiniz Allahın izni ile miniklerinize kavuşacaksınız... Bakalım topiğin ilk bebiş haberi kimden gelecek ben şimdi onu merak ediyorum

Beyaz olacaksa olur bak ben mavi karışımlı olacak diye düşündüğüm için öyle demiştim...o zaman bence sen takımı alırken ileriyi düşünüp o pembe kulplarıda al ilerde bulamama ihtimaline karşı...ya bi de merakımı mazur görürsen bu odanın maliyeti ne olacak kuzum? İnşallah 1 aya kadar kordon çıkmış olur sıpanın boynundan...annelerini daha ana karnında strese sokuyorlar doğduktan sonra işimiz var kaygılım

tamam canım doğru kafa bi dünya bende :) bayıldım oda takımına güle güle kullansın minnoşun inşallah. biz de bu aksam bebek arabası aldık çok mutluyum foto paylaşırım :)
Yaaaa betim nasıl mutlu oluyorum böyle mobilyaydı bebek arabasıydı zıbındı falan muhabbetlerinde...dur ben bi sayfaları tarıyım paylaşmışsındır sen

Bizim gibisiniz sizde canim.bizde bu ay hormon testi sperm testi yaptik normal cikti hepsi. Subatta bende kimyasal yasadim.Olsun gun aşırıda da yakalıyorsun catlama anını merak etme.bugunu de degerlendirin siz.benimde bugun yarin catlayacak yum.koyuyu yakaladim ovu testinde bugun bende.hadi insallah ikimizinde tutar yeni topic bize ugur getirir.

Evet yeni bir gebelik henüz kalp atışlarını duymadım.bundan önce kimyasal oldum ve sorunlu gebelikler yaşadım inşallah bu defa sorunsu bi şekilde kucağıma almak nasip olur
İnşallah bu kez miniğine kavuşursun canım habersiz bırakma bizi

yok canim yanlis bilmiyorsun dogru bende koyuyu yakaladiktan 24saat sonraya kadar catlama gerceklesiyor diyr okudum.ben koyuyu gorunce hemen catlamis diyorum agiz aliskanligi.benimde bugun koyu pozitif mesela artik bugun icinde ya da yarin oglene kalmaz catlar.dunu degerlendirdik biz.yarin ogleden once catlarsa iste olacagiz.bugunu de degerlendirelim bizde.sansa birakmayalim diyoruz.

Çok çok çok güzel bi sürpriz olmuş kuzum benim...insan başka ne ister ki...Allahım inşallah hep bu kadar mutlu hep bu kadar aşk dolu bi hayatın olur canım benim...Doğum günün kutlu olsun Allah sağlıklı huzurlu mutlu bi ömür nasip etsin yeni yaşın sana bi tanede bebiş nasip etsin hayırlısıyla

bacıııııııııııııım nerdesin yav topiğin fıstıkları unutulur mu?.... Nasılsın canım, inşallah yeni topik uğur getirecek hepinize

HAZİRAN BAT

Jasmine53 ----------->5 Haziran ---------> 19.Deneme ------>
Eminebi --------------->12 Haziran --------> 10.Deneme ----->
Arsinli ----------------->24 Haziran -------> 14.Deneme ------>
Ayseygt1453 ----------->26 Haziran -------> 12. Deneme ----->
Sabis35 ----------------->27 Haziran -------> 11.Deneme ------>

TEMMUZ BAT

Pesettim342 -----------> 1 Temmuz --------> 33. Deneme
Eminebi ----------------> 14 Temmuz -------> 10.Deneme
RuyaHayal -------------> 15 Temmuz -------> 6. Deneme
Jasmine53 -------------> 23 Temmuz -------> 20.Deneme
Ayseygt1453 -----------> 24 Temmuz -------> 13. Deneme
Sabis35 ----------------->24 Temmuz -------> 12.Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

CİNSİYET TABLOMUZ

DOĞAN MELEKLER
Sırrıeyvan---------->Kız----------DOĞDU-------
Esra51-------------->Kız-----------DOĞDU ------
Larsson------------>Erkek --------DOĞDU ------
Meemure ----------> Kız ----------DOĞDU--------

BEKLENEN MELEKLER
Meleğim ----------> Erkek
Hanfendi ---------> Kız
Sebebiumut ------> Erkek

Hilal ---------------> Erkek
Eseslamazi -------> Erkek

Wuslt --------------> Kız
Elifbade -----------> Kız

Zehsel -------------> Erkek
Abcdefcd----------->Erkek-Kız
Nenuya ------------> Erkek
Ysmn1096 -------->Kız
Nesnesly ---------->Erkek
Tubaomur01 ----->Erkek
Afrodit26 --------->Erkek
Bebeem ------------>Erkek

Yarenim99 -------->Kız
Lovely35 ----------->Kız

Kaygılı ------------->Erkek
Okosale ------------>Kız
Zzzzynpppp--------> Erkek
Maysu--------------->Kız
Sweet42 ------------->
Maleficent_bs ------> Erkek ?
Betiboop -------------> Kız ?
Mogami -------------->

Blummm ------------>

Bugün sabah tartıldım şimdiden 3 kilo vermişim 53 e düşmüşüm bu mideyle daha da vereceğim gibi görünüyor Kızlar sizin ilk 3 ay kilo durumunuz neydi?

Bu da benim bugunku ovulasyon testim kizlar.dun dr yum 19 mm demisti.gece ya da yarin ogleden once catlar gibi ne dersiniz.

Eklentiler

• 14354998717321055308661.jpg
    64,1 KB · Görüntüleme: 49
Canımın içi bu yeni topik uğuruyla gelsin İnşallah...Hepiniz Allahın izni ile miniklerinize kavuşacaksınız... Bakalım topiğin ilk bebiş haberi kimden gelecek ben şimdi onu merak ediyorum
İnşallah hemencik gelsin güzel haberler ard arda da devam etsin insallahhhh :))
Hee bide hamislerimizin doğum haberlerini :) inşallah da canım benim inşallah kurallarına aldık haberlerini :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…