- 7 Eylül 2014
- 4.932
- 6.768
- 46
Amin amin inşallah inşallah canım arkadaşım rabbimiz herkese nasip etsin :)))MAŞALLAH SİZEcanım yaa daha nice böyle güzel yıllarınız olsun
Amin amin inşallah inşallah canım arkadaşım rabbimiz herkese nasip etsin :)))MAŞALLAH SİZEcanım yaa daha nice böyle güzel yıllarınız olsun
Mutlu yıllar canım Rabbim tez zamanda gönlündeki güzelliğe kavuştursun :)Amin inşallah inşallah canım benim allah razı olsun :)) dualarimdasiniz her zaman:)) allahım kabul etsin inşallah
Teşekkür ederim sağol canım benim amin inşallah allah razı olsun :)dogum gunun kutlu olsun ablacim Allahim mutlulugunuzu hic bozmasi :)
Amiiiiiiin inşallah canım benim çok teşekkür ederim sağolNice mutlu senelere ablacigim.bir dahaki dogum gununu bebisli gecirirsin insallah
Amin inşallah canım benim çok teşekkür ederim allah razı olsun:))Mutlu yıllar canım Rabbim tez zamanda gönlündeki güzelliğe kavuştursun :)
Canim 14.gun olmus yumurtlama inşallah olur bu ay ne durumdasin en son pek girmiyosun artıkBugün 15. Günüm ovulasyon testimi ekliyorum en son dün sahurda yaptım testi koyuydu bu sabah silinmiş
Canım hayırlı olsun bebişin hepinizi hamile görünce çok seviniyorum girmiyorum canım pek her ay aynı umutsuzluk.. 11 ve 13 günler ilişki oldu ama hemen kalkıp yıkandım oruç için bugün 15. Gün bu gecede olur ama gece 12 gibi iftarda dışardayız.. geç kaldım heraldeCanim 14.gun olmus yumurtlama inşallah olur bu ay ne durumdasin en son pek girmiyosun artık
14.gun catlamis canim 13-14 u degerlendirmissindir umarim.15.GUNU de degerlendir derim.tedavi felan goruyor musun ?Bugün 15. Günüm ovulasyon testimi ekliyorum en son dün sahurda yaptım testi koyuydu bu sabah silinmiş
Inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz. Geçti mi kanama şimdiBiraz kanamam oldu cuma günü hem kontrole gidicem Perşembe günü kalp atışlarınıda duyarım inşallah
14ü yapmadık canım 11 ve 13 oldu günaşırı olsun diye aslında eşim yapalım dedi ama istemedim şu an üzüldüm keşke yapsaydık14.gun catlamis canim 13-14 u degerlendirmissindir umarim.15.GUNU de degerlendir derim.tedavi felan goruyor musun ?
Canim benim böyle benim gibi denemesi çok olanları görünce belki umut olur diye yazıyorum herkesin yaşadığı kendine zor tabi ama bende 52. Ci denemede hamile kaldım hiç tedavi filan da görmedim tabi boş durmadık eşim ilaç kullandı keçi boynuzu pekmezi yedi. Ben inofolic kullandım. Kürler yaptım filan derken bunlar vesile tabi vakti geldi Rabbim de ol dedi oldu. Zaman geçtikçe daha da takmamaya başlıyorsunuz birakiyorsun sonra bir bakmissin ki hamile kalmissin. Ismin neydi senin ismen dua edeyim inşallah.14ü yapmadık canım 11 ve 13 oldu günaşırı olsun diye aslında eşim yapalım dedi ama istemedim şu an üzüldüm keşke yapsaydıkyok canım 18 ay oldu deneyeli eylülde boş gebelik ocakta kimyasal gebelik oldu 6 aydır hamile kalamadım mayısta gittim dr a hormon testleri sperm testi normal. Ağustosa kadar dene olmazsa gel dedi.. deniyoruz ağustosta tatildeyiz eylülde gidicem ne yapar bilmiyorum dr.. ama yine git dene derse hiç gücüm kalmadı
Aslında internette okuduğumda en koyu çıktıktan sonraki 24-36saat sonra çatlar yazıyo benim en koyu dün gece 12 de çıktı yani bu gece 12de çatlayıp 24saat canlı kalıyomuş yumurta. Böyle hesapladığım için yumurtam bu gece çatlar diye düşündüm. Ben yanlış mı biliyorum?14.gun catlamis canim 13-14 u degerlendirmissindir umarim.15.GUNU de degerlendir derim.tedavi felan goruyor musun ?
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah. Ben de yaptım bal çörekotu tarçın kürü tarçını sakızla çiğneme incir eşime keçiboynuzu ama yok. Eylülde dr gittiğimde klomen kullanmak istiyorum inş verir eşim karşı klomene daha doğrusu tedaviye sen hamile kaldın 2 defa senin tedaviye ihtiyacın yok diyoCanim benim böyle benim gibi denemesi çok olanları görünce belki umut olur diye yazıyorum herkesin yaşadığı kendine zor tabi ama bende 52. Ci denemede hamile kaldım hiç tedavi filan da görmedim tabi boş durmadık eşim ilaç kullandı keçi boynuzu pekmezi yedi. Ben inofolic kullandım. Kürler yaptım filan derken bunlar vesile tabi vakti geldi Rabbim de ol dedi oldu. Zaman geçtikçe daha da takmamaya başlıyorsunuz birakiyorsun sonra bir bakmissin ki hamile kalmissin. Ismin neydi senin ismen dua edeyim inşallah.
Amin amin inşallah. Biz de çok şükür hamile kaldigimizi görmüştük o şekilde teselli bukuyorduk doktor da öyle demişti hamile kalmanda sıkıntı yok diye. Inşallah senin bebeğin de en hayırlı ve tez vakitte gelir. Allah yardımcınız olsun canım.Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah. Ben de yaptım bal çörekotu tarçın kürü tarçını sakızla çiğneme incir eşime keçiboynuzu ama yok. Eylülde dr gittiğimde klomen kullanmak istiyorum inş verir eşim karşı klomene daha doğrusu tedaviye sen hamile kaldın 2 defa senin tedaviye ihtiyacın yok diyo
Yatıyorm progestan kullanıyorum iğne oldum canım sanrm bunlar biraz iyi geldi inşallah sağlıklı bir şekilde atlatırız :/Inşallah canım güzel haberlerini bekliyoruz. Geçti mi kanama şimdi
Amin canım inşallah bende burdan hamileliğimin adım adım herşeyini sizlerle paylaşırım..Amin amin inşallah. Biz de çok şükür hamile kaldigimizi görmüştük o şekilde teselli bukuyorduk doktor da öyle demişti hamile kalmanda sıkıntı yok diye. Inşallah senin bebeğin de en hayırlı ve tez vakitte gelir. Allah yardımcınız olsun canım.
Cigdemcim hep dua ediyorm sana yakinda insallah hamile kalacaksin :)Amin canım inşallah bende burdan hamileliğimin adım adım herşeyini sizlerle paylaşırım..