Beraber Anne Olma Yolunda

Coook sağol canım benim allah razı olsun güzel dileklerin için çok teşekkür ederim rabbimiz nasip ederse minigimde gelir inşallah :)

blummmm hatun diğer topiğin cevabını yazayım :) Bana da herkes kız diyo bakalım ne çıkacak belki 10 temmuzda belli olur... bu cinsiyet mevzuu çok heyecanlı

hamişlerimizi kutluyorum evlatlarınız mubarek olsun arkadaslar bende bebek sahibi olmak isteyip olamayanlardanım 1 yıldır istiyoruz rabbim en kısa zamanda isteyen herkese ve bana versin inşallah
Hoşgeldin canım hayırlı haberlerini de alırız umarım...1 yıldır istiyorsun peki doktorlar ne diyor,tedavi falan oldun mu

Hoşgeldin canım hayırlı haberlerini de alırız umarım...1 yıldır istiyorsun peki doktorlar ne diyor,tedavi falan oldun mu
bir kez klomen kullandım ama sonuc olumsuz sonra gittim çatlatma iğnesi dedi ama bu bekleyelim bidaha ki ay veriyim dedi sonra gittim aşılama dedi istemedim daha 20 yasındayım hiçbir sorunumda yok ayrıca çok şükür kızdım yaptırmadım sonra eşim gitti doktora spermogram verdi ilkinde biraz az çıktı tekrar istedi aynı ay içinde ikinci kez yaptırdık ileri hareketlilik sıfır çıktı sonra proxseed verdi su anda eşim kullanıyo 3 ay kullancak hayırlısı artık eğer sonuç değişmezse tüp bebek dedi doktor

Yaaaa betim nasıl mutlu oluyorum böyle mobilyaydı bebek arabasıydı zıbındı falan muhabbetlerinde...dur ben bi sayfaları tarıyım paylaşmışsındır sen
Di mi canm yaa allah herkese tatirsin inşallah bu dualarla herkes hamis olcak burda inşallah. Dur paylaşıyorum hemen

anladım canım aslında sperm testini önceden yaptırmış olsaydınız klomene gerek olmazdı çünkü spermde sıkıntı varmış...umarım hareketlilik düzelir sen eşine keçiboynuzu pekmezi de yedir....baktınız düzelme yok sakın üzülme tüp yaparsınız bak yaşında genç daha Rabbim verecektir hayırlı sağlıklı bi minik...bizim burda biçok arkadaş eşi sebebiyle tüpe gitti ve hamileler şuan çok şükür...doğal olur umarım ama tüpte olsa bile bebişin kucağına geldikten sonra varsın olsun

ağzın bal yesin emi inşallahhh kuzum aslında ben yine biraz rahatlattım kafamı ama eşim 30 yaşında erkenden olsun istityo gec baba olmak istemiyorum diyo o daha çok telaşlı

bayıldıııııım marka söyle bakıyım... bu arada normal oturmalı şekle de dönüyo dimi
Canm mima söylemiştim ya vazgecemedim ondan asik oldum resmen arabaya :) evet once portbebe yatış yani buyuyunce oturma yeri takiliyo dun aksam aldik biz edimle tuhafiz ev icin de herseyden once balkon a masatakimi almistik diyorum var bizde bi degisiklik :)) haberlerde de gosterdi gümrük vergisi varmış ve bayagi zam gelecekmis mağazalar da aynisini.soyledi biz de alalim bari dogana kadar taksiti bitsin dedil :)

ağzın bal yesin emi inşallahhh kuzum aslında ben yine biraz rahatlattım kafamı ama eşim 30 yaşında erkenden olsun istityo gec baba olmak istemiyorum diyo o daha çok telaşlı
valla artık biçok erkek 30 dan sonra baba oluyo ve zaten şimdi olsa bile çokta genç bi baba olamayacak benim herif 33 ünde baba olacak inşallah bense 29 da...

gümrük vergisi olayını duydum bende... yalnız araba çok şahane de parası da çok ŞAHANE şımartmayın kız çocuğu şimdiden

gümrük vergisi olayını duydum bende... yalnız araba çok şahane de parası da çok ŞAHANE şımartmayın kız çocuğu şimdiden
Simaracak gibi aldik da diyorum ki otursa bari mesela ablamin minik hic binmedi arabasina oylece kaldi bu da oyle olmaz inşallah :)
Canim dun joker magazasinda acayip bi kampanya vardi bak söyle ki ;
Buna Totalde 3.300 odedik ama 1.500 tl hediye çeki verdiler , araba epey indirimli oldi o 1.500 e neler alinmaz ki o yüzden fena olmadi hani :)

valla artık biçok erkek 30 dan sonra baba oluyo ve zaten şimdi olsa bile çokta genç bi baba olamayacak benim herif 33 ünde baba olacak inşallah bense 29 da...
sağol şekerim tesellin içinhayırlısı bakalım neyse cancan ben yemek yapmaya kaçıyorum çok acıktım canım ne çekiyosa yapacam hadi öpüldünüz hepiniizzzz

Betiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Allah ne etmesin seni benimde aklıma girdin bende araba konusunu sona doğru hallederiz diyordum ama eşimle konuştum şimdi istiyorsan al erken merken kime neymiş canım dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…