- 17 Eylül 2013
- 10.694
- 8.134
Yarın çalışın kesin kuzum dediğin gibi tam vaktidirBu da benim bugunku ovulasyon testim kizlar.dun dr yum 19 mm demisti.gece ya da yarin ogleden once catlar gibi ne dersiniz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın çalışın kesin kuzum dediğin gibi tam vaktidirBu da benim bugunku ovulasyon testim kizlar.dun dr yum 19 mm demisti.gece ya da yarin ogleden once catlar gibi ne dersiniz.
Coook sağol canım benim allah razı olsun güzel dileklerin için çok teşekkür ederim rabbimiz nasip ederse minigimde gelir inşallah :)Çok çok çok güzel bi sürpriz olmuş kuzum benim...insan başka ne ister ki...Allahım inşallah hep bu kadar mutlu hep bu kadar aşk dolu bi hayatın olur canım benim...Doğum günün kutlu olsun Allah sağlıklı huzurlu mutlu bi ömür nasip etsin yeni yaşın sana bi tanede bebiş nasip etsin hayırlısıyla
Hoşgeldin canım hayırlı haberlerini de alırız umarım...1 yıldır istiyorsun peki doktorlar ne diyor,tedavi falan oldun muhamişlerimizi kutluyorum evlatlarınız mubarek olsun arkadaslar bende bebek sahibi olmak isteyip olamayanlardanım 1 yıldır istiyoruz rabbim en kısa zamanda isteyen herkese ve bana versin inşallah
bir kez klomen kullandım ama sonuc olumsuz sonra gittim çatlatma iğnesi dedi ama bu bekleyelim bidaha ki ay veriyim dedi sonra gittim aşılama dedi istemedim daha 20 yasındayım hiçbir sorunumda yok ayrıca çok şükür kızdım yaptırmadım sonra eşim gitti doktora spermogram verdi ilkinde biraz az çıktı tekrar istedi aynı ay içinde ikinci kez yaptırdık ileri hareketlilik sıfır çıktı sonra proxseed verdi su anda eşim kullanıyo 3 ay kullancak hayırlısı artık eğer sonuç değişmezse tüp bebek dedi doktorHoşgeldin canım hayırlı haberlerini de alırız umarım...1 yıldır istiyorsun peki doktorlar ne diyor,tedavi falan oldun mu
Di mi canm yaa allah herkese tatirsin inşallah bu dualarla herkes hamis olcak burda inşallah. Dur paylaşıyorum hemenYaaaa betim nasıl mutlu oluyorum böyle mobilyaydı bebek arabasıydı zıbındı falan muhabbetlerinde...dur ben bi sayfaları tarıyım paylaşmışsındır sen
anladım canım aslında sperm testini önceden yaptırmış olsaydınız klomene gerek olmazdı çünkü spermde sıkıntı varmış...umarım hareketlilik düzelir sen eşine keçiboynuzu pekmezi de yedir....baktınız düzelme yok sakın üzülme tüp yaparsınız bak yaşında genç daha Rabbim verecektir hayırlı sağlıklı bi minik...bizim burda biçok arkadaş eşi sebebiyle tüpe gitti ve hamileler şuan çok şükür...doğal olur umarım ama tüpte olsa bile bebişin kucağına geldikten sonra varsın olsunbir kez klomen kullandım ama sonuc olumsuz sonra gittim çatlatma iğnesi dedi ama bu bekleyelim bidaha ki ay veriyim dedi sonra gittim aşılama dedi istemedim daha 20 yasındayım hiçbir sorunumda yok ayrıca çok şükür kızdım yaptırmadım sonra eşim gitti doktora spermogram verdi ilkinde biraz az çıktı tekrar istedi aynı ay içinde ikinci kez yaptırdık ileri hareketlilik sıfır çıktı sonra proxseed verdi su anda eşim kullanıyo 3 ay kullancak hayırlısı artık eğer sonuç değişmezse tüp bebek dedi doktor
bayıldıııııım marka söyle bakıyım... bu arada normal oturmalı şekle de dönüyo dimiIste buuu renkler birebir ayni ama burda cok sey var bizimki sadece araba ve portbebe :)
ağzın bal yesin emi inşallahhh kuzum aslında ben yine biraz rahatlattım kafamı ama eşim 30 yaşında erkenden olsun istityo gec baba olmak istemiyorum diyo o daha çok telaşlıanladım canım aslında sperm testini önceden yaptırmış olsaydınız klomene gerek olmazdı çünkü spermde sıkıntı varmış...umarım hareketlilik düzelir sen eşine keçiboynuzu pekmezi de yedir....baktınız düzelme yok sakın üzülme tüp yaparsınız bak yaşında genç daha Rabbim verecektir hayırlı sağlıklı bi minik...bizim burda biçok arkadaş eşi sebebiyle tüpe gitti ve hamileler şuan çok şükür...doğal olur umarım ama tüpte olsa bile bebişin kucağına geldikten sonra varsın olsun
Canm mima söylemiştim ya vazgecemedim ondan asik oldum resmen arabaya :) evet once portbebe yatış yani buyuyunce oturma yeri takiliyo dun aksam aldik biz edimle tuhafiz ev icin de herseyden once balkon a masatakimi almistik diyorum var bizde bi degisiklik :)) haberlerde de gosterdi gümrük vergisi varmış ve bayagi zam gelecekmis mağazalar da aynisini.soyledi biz de alalim bari dogana kadar taksiti bitsin dedil :)bayıldıııııım marka söyle bakıyım... bu arada normal oturmalı şekle de dönüyo dimi
İnşallaaaaaaaaaaaahh canım benim yeni topiğe yeni minikler lazım
valla artık biçok erkek 30 dan sonra baba oluyo ve zaten şimdi olsa bile çokta genç bi baba olamayacak benim herif 33 ünde baba olacak inşallah bense 29 da...ağzın bal yesin emi inşallahhh kuzum aslında ben yine biraz rahatlattım kafamı ama eşim 30 yaşında erkenden olsun istityo gec baba olmak istemiyorum diyo o daha çok telaşlı
gümrük vergisi olayını duydum bende... yalnız araba çok şahane de parası da çok ŞAHANE şımartmayın kız çocuğu şimdidenCanm mima söylemiştim ya vazgecemedim ondan asik oldum resmen arabaya :) evet once portbebe yatış yani buyuyunce oturma yeri takiliyo dun aksam aldik biz edimle tuhafiz ev icin de herseyden once balkon a masatakimi almistik diyorum var bizde bi degisiklik :)) haberlerde de gosterdi gümrük vergisi varmış ve bayagi zam gelecekmis mağazalar da aynisini.soyledi biz de alalim bari dogana kadar taksiti bitsin dedil :)
Simaracak gibi aldik da diyorum ki otursa bari mesela ablamin minik hic binmedi arabasina oylece kaldi bu da oyle olmaz inşallah :)gümrük vergisi olayını duydum bende... yalnız araba çok şahane de parası da çok ŞAHANE şımartmayın kız çocuğu şimdiden
sağol şekerim tesellin içinhayırlısı bakalım neyse cancan ben yemek yapmaya kaçıyorum çok acıktım canım ne çekiyosa yapacam hadi öpüldünüz hepiniizzzzvalla artık biçok erkek 30 dan sonra baba oluyo ve zaten şimdi olsa bile çokta genç bi baba olamayacak benim herif 33 ünde baba olacak inşallah bense 29 da...