hanfendi25 canm hayirli olsun gozunuz aydin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aman ne bilim işte.bende denize giremiyorum bu gobek yuzunden.zayiflamaya calisiyorum basaririm inş.kilonu gostermiyorsan ne guzel iste.benim esim kiloya takintili ya.fit olcam sanki:/ koyverdim gitti vala napimCanım boyuna göre kilon gayet normal bence hiçte takılacak bir kilo degil yani .Boşver sen kocanı önemli olan sağlıgın o kendine baksın.Ben 162 boy 76 kiloyum eşim bana hiç öyle kilo muhabbeti yapmaz ben bildim bileli kiloluyum ama kilomu göstermedgmi söylerler yani kimse 75 kilo oldugma inanmaz bende pek takmıyorum kiloyu zaten ama 9. Ay antalyaya otele tatile gitcez o yüzden ameliyattan sonra biraz diyet yapayım diyorum yapabilirsem onuda
hanfendi25 cnm gözün aydin ALLAH anali babali büyütsün
hanfendi25 canm hayirli olsun gozunuz aydin..
Canım hayırlı ve ömürlü olsun minigin kavustunuz şükür inatçı kızınla :)
Dun arkadaşimdaydim bir hafta önde o benden karni kasinmis bacaklari catlamis :-/ hic belli olmaz kuzum kasinasi vardır belki kremle yagla yumuşak olsun karnınhyb77 catliyorum dimi daha bu haftadan çatlamaya başlardan karayolları haritasına donerim herhalde dogurana kadar.
hyb77 catliyorum dimi daha bu haftadan çatlamaya başlardan karayolları haritasına donerim herhalde dogurana kadar.
Canım benim bile bacagımda kalçamda belimde gögsümde çatlaklar dolu hızlı kilo almaktan oldu az verincede ortaya çıktılar.hyb77 catliyorum dimi daha bu haftadan çatlamaya başlardan karayolları haritasına donerim herhalde dogurana kadar.
Geldim geldim Mogami m ve blummm memlekette hasret gideriyoruz nete takilamiyorum .. opuldunuz taze annelerPamukprncess burdayiz canim :)
Ben zeytinyağı sürüyorum yogun istek üzerine zeytinyağli kabak dolmasi gibi giriyorum yataga seninkine söyle alissin :)))
Göbeğini sevrcekti elini bi surdu yağ, kaçtı resmen yanimdan ay bu adamlar olmasa biz nasıl gülcez eksik etmesin RabbimBen zeytinyağı sürüyorum yogun istek üzerine zeytinyağli kabak dolmasi gibi giriyorum yataga seninkine söyle alissin :)))
Canım benim bile bacagımda kalçamda belimde gögsümde çatlaklar dolu hızlı kilo almaktan oldu az verincede ortaya çıktılar.
Amiiiin :) o zaten ilk göz ağrım canımGöbeğini sevrcekti elini bi surdu yağ, kaçtı resmen yanimdan ay bu adamlar olmasa biz nasıl gülcez eksik etmesin Rabbim
Canm catliyorum nasilsa diye koyverme kendini sakin o haftalarda ben de cok kasiniyodum tatli tatli ama elimi bile surmedim hemen yaga kreme basladim sabah krem aksam yag surdum bak 30. Haftm ama sadece minnicik yarim cm kadar bi catlagim oldu gobiste o kadar artik daha catlarsa bilemem ama surekli memli tutuyorum gobisimi bacaklarimi.. Sen de oyle yap en azla kurtarirsin sakin kasima sakin..hyb77 catliyorum dimi daha bu haftadan çatlamaya başlardan karayolları haritasına donerim herhalde dogurana kadar.
Amin kuzum insallah az kaldi artik bizim de sabirsizlaniyoruz esimle :)Sağol canım benim darısı başına inşaaalah
Canm benm yaa gecmis olsun travma yaratir o yasadiklarini okuyunca ben kotu oldum seni dusunemiyorm neyse ki gecmis gitmis canm skayetci olsaydin keske ya ne scma biyermis orasi oyle ayy allah korumus sizi canm beniiimMerhaba kızlar sıra doğum hikâyeme geldi malasefki benim öyle güzel bir doğum hikayem olmadı perşembe gecesi nişanım geldi zaten cumayada eğitim ve araştırma hastanesinin doktoru çağırmıştı benim kendi özel doktorum çarşamba doğumu başlatıyordu olmadı bende araştırma hastanesine güvendim ve oraya gitmeye karar verdik cuma sabah erkenden gittik baktılar ve servise yatırdılar serviste hiç açılman yoktu alttan ilaç koydular saat akşam 8 olmuş 1 saat sonra sancılar başladı ve birden suyum geldi apar topar doğum haneye götürdüler doğumhaneye girdiğim an allahım ben nereye düştüm böyle dedim gördüğüm manzara karşısında şok olmuştum 10 dan fazla bayan bir odada bağıranmı ağlayanmı neler neler bunlara neyse dedim sancıları çoktur ondan bu feryatları deyip kendi kendime moral veriyorum benimde o 10 kadının içine yatırdılar birden 3 5 doktor girdi içeri bağırmayın geri zekalılar sesiiniz çıkmayacak sesi çıkanın puanını keser acı çektiririm günlerce bekletirim dedi ben bunları duydukça feryat figan ağlıyorum benim ağladığımı görünce bana da bağırdı ben mi dedim çoçuk yap bağırma başımı şışırme puanını kirıyorum bak dedi akşam 9 girdiği doğumhaneye sabaha kadar nelere şahit oldum anlatamam sabah oldu ben halen doğuramadm ve diyorum eşimle telefonla görüşmek istiyorum bana bağırıyor başka emrin varmı diye neyseki eşimden dışarda ben eşini görmek istiyorum demiş ve yalvarıyorum yakar eşimle görüştürdüler ben eşine sadece beni buradan çıkart ölmeye razıyım diyorum eşim de imza verip çıkardı çıktığımda 5 santim açılmam vardı hemen özel hastanedeki doktoruma gittim hemen beni doğumhaneye aldı ve 1 saat içinde cumartesi saat 12 20 aldım kızımıkucağıma aldım 3 kilo 315 gram doğdu tarifsiz bir mutluluktur ama psikolojik alt üst olmuştu neyse geçti gitti ama cuma gecesi o hastanede yaşadıklarmı ömrüm boyunca unutacağımı sanmıyorum Rabbim bizi iyi insanların eline düşüşün daima
Canm benm yaa gecmis olsun travma yaratir o yasadiklarini okuyunca ben kotu oldum seni dusunemiyorm neyse ki gecmis gitmis canm skayetci olsaydin keske ya ne scma biyermis orasi oyle ayy allah korumus sizi canm beniiim