- 23 Ekim 2014
- 168
- 81
- 35
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hep iki diyorum üçü pek gözüm kesmiyor da beli de olmaz ki olursa Kıyamam çünkü :) ama tekte kalmasini da istemem mesela ben kardeşimsiz düşünemiyorum pek o duygu tadilmali :)Evet anneninki tam yerinde olmus 1 kiz bi oglan :) bizde 3 kardesiz abim ve kiz kardesim var 3 kardes olmakta guzel ama bu devirde 3 cocuk fazla :) bende cocuk konusunda tecrubeliyim halamn cocuklarini kuzenmn cocugunu cok baktm :)
ayyy ne sacmalik yahu esine soyleseydin cocuksuz son tatilinz biz ayarlayip 2miz gidelim diye aaaa grumcenede bak taksiti bile dusunmus iyi ya onuda nufusunuza alin bari ay sinir oldm ben gorumcemlerle hic tatile gitmiyrm cunku biliyorm ki butun hesaplar benm adama kacacak onnda kocasi var niye benm kocamn parasi gitsin ki herkes kendi tatlini kendi yapsin
Aman iste benim adam cins :) dudagmda ucuk cikacak sanirim aciyo ya timsahli ruyada korktm ya da aksamda ruya gordm hatrlamiyorm ama korktugum kesin
senin ogrencilerinin durumnda olan bir ben varim:) bazi ogrt lerim ben soylemedn daha 2. Ismimi soyluyolardi onlar cok hosuma gidiyodu :) gerci benm ilk isim zorla konmus degil benm annem gonulleri olsun die koymus babaannemde adini sevmez hatta erkek ismi yazmayayim simdi :) o yuzden bende anne baba ismi koymak istemiyrm allahtan esimde boyle dusunuyo :) konusu acildiginda ben yuzlerine soyluyorm sizlern adini koymam diye sesleri cikmiyo kv de koymamis cocuklarina :)
Kuzum saçmalamışlar ama olur mu hic öyle sey anlayış sıfır günah bize yaGünaydın güzel hatunlar dun akşam sinirden basım agridi bi uyumusumki ölü gibi. Valla ben mi kotu düşünüyorum acaba diyodum, sayenizde kendinde suç aramayı bıraktım şuan en azından.
Evrt kardessiz bnde dusunemiyorum olursa bnde kiyamam ama ona gorede onlm aliriz artik :)Bende hep iki diyorum üçü pek gözüm kesmiyor da beli de olmaz ki olursa Kıyamam çünkü :) ama tekte kalmasini da istemem mesela ben kardeşimsiz düşünemiyorum pek o duygu tadilmali :)
gulegule kullanin canim minnosun dogsun da bolbol gezin insallah :)Kızlar bebis arabamiz gelmis kv aldi kargoyu ben evde yokum göremedim yaa
Atmaz mi dönüp duruyor icerde sabah onun donmesine uyandim acikmis tospa da tekmeliyo :) sende hissedersin yakında cok güzel onu hissetmek ya :)@betiboop hadi hayırlı olsun, bol bol gezsin arabasıyla doğunca :) sen seçip almadin mi kuzum arabayı niye uzuluyosun göremedim diyee, evine dönünce inceleyecek bol vaktin olacak nasılsa :)
@bebeemaman bırak KV leri de, tekme atiyo mu Alpercik anlst bize, malum brn henüz hissedemiyorum bisi
Inadina da o zaman tutacağı tutar :)Evrt kardessiz bnde dusunemiyorum olursa bnde kiyamam ama ona gorede onlm aliriz artik :)
gulegule kullanin canim minnosun dogsun da bolbol gezin insallah :)
hanfendi25 bence dogum yapmistr insallah iyidir hayirli haberlerini aliriz
Evet canim begendik aldik ama renk siyahti biz fume istedik; acip kurup kontrol edip kaldircaktik kısmet olmadı bana 5 ay sonra artik :)@betiboop hadi hayırlı olsun, bol bol gezsin arabasıyla doğunca :) sen seçip almadin mi kuzum arabayı niye uzuluyosun göremedim diyee, evine dönünce inceleyecek bol vaktin olacak nasılsa :)
@bebeemaman bırak KV leri de, tekme atiyo mu Alpercik anlst bize, malum brn henüz hissedemiyorum bisi
Aynen canim simdikileri zorla tutturduk 2.ler 3.ler kazala olur :)Inadina da o zaman tutacağı tutar :)
E ben ne ugrastim gün asiri olacak düzenli olacak diye yırtındim koca bir ayda 5 kere mi ne iliskide tuttu kerata :-/ gecen sene ramazani hatırlıyorum da ne işkenceydi beAynen canim simdikileri zorla tutturduk 2.ler 3.ler kazala olur :)
Hahahah evet benimde ramazanda tutmustu zor oluyo :) eee benimki bu kez 6 ayda tuttu o da klomen ve cat ignesiyle :)E ben ne ugrastim gün asiri olacak düzenli olacak diye yırtındim koca bir ayda 5 kere mi ne iliskide tuttu kerata :-/ gecen sene ramazani hatırlıyorum da ne işkenceydi be
Bana igne vurmadi doktor önce nur topu gibi kist oldu bende dayadim sogan suyunu Allah'tan ates ölçmeye devam ettim kan negatif ciksa da suphelendim de biraktiydim sogan suyunuHahahah evet benimde ramazanda tutmustu zor oluyo :) eee benimki bu kez 6 ayda tuttu o da klomen ve cat ignesiyle :)
Iste olcak ya :)) bak az kaldi kucagina alacaksin kuzunu :)Bana igne vurmadi doktor önce nur topu gibi kist oldu bende dayadim sogan suyunu Allah'tan ates ölçmeye devam ettim kan negatif ciksa da suphelendim de biraktiydim sogan suyunu
Evet anneninki tam yerinde olmus 1 kiz bi oglan :) bizde 3 kardesiz abim ve kiz kardesim var 3 kardes olmakta guzel ama bu devirde 3 cocuk fazla :) bende cocuk konusunda tecrubeliyim halamn cocuklarini kuzenmn cocugunu cok baktm :)
ayyy ne sacmalik yahu esine soyleseydin cocuksuz son tatilinz biz ayarlayip 2miz gidelim diye aaaa grumcenede bak taksiti bile dusunmus iyi ya onuda nufusunuza alin bari ay sinir oldm ben gorumcemlerle hic tatile gitmiyrm cunku biliyorm ki butun hesaplar benm adama kacacak onnda kocasi var niye benm kocamn parasi gitsin ki herkes kendi tatlini kendi yapsin
Aman iste benim adam cins :) dudagmda ucuk cikacak sanirim aciyo ya timsahli ruyada korktm ya da aksamda ruya gordm hatrlamiyorm ama korktugum kesin
senin ogrencilerinin durumnda olan bir ben varim:) bazi ogrt lerim ben soylemedn daha 2. Ismimi soyluyolardi onlar cok hosuma gidiyodu :) gerci benm ilk isim zorla konmus degil benm annem gonulleri olsun die koymus babaannemde adini sevmez hatta erkek ismi yazmayayim simdi :) o yuzden bende anne baba ismi koymak istemiyrm allahtan esimde boyle dusunuyo :) konusu acildiginda ben yuzlerine soyluyorm sizlern adini koymam diye sesleri cikmiyo kv de koymamis cocuklarina :)
Aynen ne gerek var dimi ama isim degistirmek icin yasa kolaylastirilsa ilk isim ilk ismimi sildirmek olacak :) zaten babaannemede gicik oluyrm :))Kim cikardiysa bu adeti başlı başına saçmalık zaten herkes kendi adıyla yaşasın gitsin işte :)
Dimi ya bi ara inandirin beni bunaIste olcak ya :)) bak az kaldi kucagina alacaksin kuzunu :)