Beraber Anne Olma Yolunda

Kızlar merhaba ben geldim bügün saat 12 20 de kızım doğdu doğum baya zordu ama yavrumu kucağıma alınca herşeyi unuttum bu arada ben 41 haftalık doğurdum ve malesefki kakasını etmiştianne karnında 1 süre kuvezde kalacak ama sağlığına kavuşsunda ben 1 hafta daha bekleriz rRabbim herkezin evladını korusun benimkinide
Cok şükür tatlım sonunda doğdu bebisimiz Allah anali babali büyütsün kızını bi an önce evinize gecin inşallah da senlensin eviniz :)

Kızlar merhaba ben geldim bügün saat 12 20 de kızım doğdu doğum baya zordu ama yavrumu kucağıma alınca herşeyi unuttum bu arada ben 41 haftalık doğurdum ve malesefki kakasını etmiştianne karnında 1 süre kuvezde kalacak ama sağlığına kavuşsunda ben 1 hafta daha bekleriz rRabbim herkezin evladını korusun benimkinide
Gözün aydin canim cok şükür. .

Amınnn canım benım gozunuz aydın Rabbım hayırlı evlat eylesın. oldun toparlasın kendını kuvezde 1 hafta sonra saglıklı sıhhatlı gelsın evıne ınsallah hem sarılıgınıda knt eder onlar. sen nasılsın canım

Aynen ne gerek var dimi ama isim degistirmek icin yasa kolaylastirilsa ilk isim ilk ismimi sildirmek olacak :) zaten babaannemede gicik oluyrm :))

:)) olsun canım en azından iki ismin var da secebiliyorsun ya sadece babaannenin adı olsaydı ne yapacaktin

Canım ikinize de geçmiş olsun sağ salim dünyaya geldi ya evinize de geçersiniz inşallah bir an önce

Hatunlat benim kaç gündür gobegim çok kasiniyo, özellikle yanlardan. Bu yoksa catlayacagimin sinyali m, erken değil mi daha :mad:

Boyum 1.70 kilom 60.ama kio sadece basen ve gobekten ibaret.duzensiz bir kilo alimi oldu bende.bide hep hormon ilaclari,demir eksikligi ilaclari kullandim.kilolar yerlesti uzerime.eşim yuzunden cok takiyorum kafaya.ben evlendigimde 52 kiloydum.ne hale geldin diye girgir yapiyor eşim surekli.bakmicam sana falan diye takiliyor.bende takinti halinr getirdim:/
Canım boyuna göre kilon gayet normal bence hiçte takılacak bir kilo degil yani .Boşver sen kocanı önemli olan sağlıgın o kendine baksın.Ben 162 boy 76 kiloyum eşim bana hiç öyle kilo muhabbeti yapmaz ben bildim bileli kiloluyum ama kilomu göstermedgmi söylerler yani kimse 75 kilo oldugma inanmaz bende pek takmıyorum kiloyu zaten ama 9. Ay antalyaya otele tatile gitcez o yüzden ameliyattan sonra biraz diyet yapayım diyorum yapabilirsem onuda

Hayirli olsun sekerim bebisinede gecmis olsun Rabbim acil sifalar versin opuyorum ikinizide :21:

X