Beraber Anne Olma Yolunda

evet avent in cam biberonları çok iyi...alınacak ne çok şey var dimi ama aldıkça insan bi mutlu oluyo...ben dolabımda ve şifonyerimde bebişin eşyaları için yer açtım aldıkça yerleştiricem...bolca battaniye de lazım malum kış çocukları olacak bizim sıpalar...ah kıyamam yaa düşündükçe yüzümde güller açıyo...kuzum defne güzel şahane...defne, deniz, beren... blummm bizimde kız gelirse bu üçlüyü kurarız artık :KK200::KK200::KK200::KK200:
Ben de oyle canim ne buyuk heyecan di mi :) ben de valizden cikaricam gidince aldıklarımi hurc a koycam odayi da bosalatcaz kucuk balkinuma dolap yapildi hersey oraya yerlesecek oda bebise hazir vr nazir olacak :) sen de cek bakalim neleri var bebisimizin , hakkaten ucumuzun de kiz olursa uc demirbas a uc prenses:)

@betiboop Mogami Mogami kızlar başladınız mı sahiden biberon, araba alışverişineeee, ben daha başlamadım bilee. Geçen bi yenidoğan takımı almaya heveslendim bi tek o var. O mağazadan bi liste verdiler elime, anne bebek ihtiyaç listesi diye akşamına eşime gösterdim gözleri büyüdü kıyamam sahiden bu kadar eksik var mı diye :-)
Bir de Angaralı hamişler hangi hastaneye doktora gidiyosunuz?
Bu arada hanfendiden haber alan olursa bizede yazsın lütfen, sabahtan beri aklım onda inşallah herşey yolundadır.
bebeem bebeem adını seveyim senin sıpanın, ne güzelmiş Alper :)

evet avent in cam biberonları çok iyi...alınacak ne çok şey var dimi ama aldıkça insan bi mutlu oluyo...ben dolabımda ve şifonyerimde bebişin eşyaları için yer açtım aldıkça yerleştiricem...bolca battaniye de lazım malum kış çocukları olacak bizim sıpalar...ah kıyamam yaa düşündükçe yüzümde güller açıyo...kuzum defne güzel şahane...defne, deniz, beren... blummm bizimde kız gelirse bu üçlüyü kurarız artık :KK200::KK200::KK200::KK200:
Ayyyy heyecanligunlerimiz basliyo :) evet kis bebekleri olacak battaniye lazim orgu battaniyede yaptrmayi dusunuyorum guzel modeller var bide yelek cok ise yarar ben bu kis bitane yelek ormustm minicik bisi aslinda hic beceremem ama oyle boyle bitti yelek:) kisa yine kolay 1 tane ormek istiyorm benm el emegim olsun saklarim hatira olur diye dusunuyorm :) bakalim bizim 3lu nasil olcak :)
20150710_190626.jpg

@betiboop Mogami Mogami kızlar başladınız mı sahiden biberon, araba alışverişineeee, ben daha başlamadım bilee. Geçen bi yenidoğan takımı almaya heveslendim bi tek o var. O mağazadan bi liste verdiler elime, anne bebek ihtiyaç listesi diye akşamına eşime gösterdim gözleri büyüdü kıyamam sahiden bu kadar eksik var mı diye :-)
Bu arada hanfendiden haber alan olursa bizede yazsın lütfen, sabahtan beri aklım onda inşallah herşey yolundadır.
Canim su cinsiyet ler bi kesinlesse saldircaz da :) ben bebek arabasi aldim ufak tefek kiyafet , ama bu ay sonunda epey bi alcam cepa joker magazasindan..
Ankarada ankara Tıp a gidiyorum prof.cem atabekoglu hastane icinde özel muayene. Sen kime gidiyosun canim ?
Liste cook uzun o yuzden biz son aylara birakmadan alma taraftariyiz ne olur ne olmaz madden manen cok daha mantıklı boyle :)

Ayyyy heyecanligunlerimiz basliyo :) evet kis bebekleri olacak battaniye lazim orgu battaniyede yaptrmayi dusunuyorum guzel modeller var bide yelek cok ise yarar ben bu kis bitane yelek ormustm minicik bisi aslinda hic beceremem ama oyle boyle bitti yelek:) kisa yine kolay 1 tane ormek istiyorm benm el emegim olsun saklarim hatira olur diye dusunuyorm :) bakalim bizim 3lu nasil olcak :)Eki Görüntüle 1579612
Becerikli hatun ne guzel olmus kiz olursa susle ustunu cicek motifleriyle falan ne tatli olir :) ben de ordircem battaniye kış bebisi olacaklar soyle afilli bise olsun istiyorum, yelek hirka anneler babane saolsun epey bi olacal benim , becerebilirsem ben de ormek istiyorum bise hatira niyetine

Yengeye ne oluyosa ortaligi karıştıriyo :) ben de karsiyim annr baba ismi falan koymaya nasil bi ego tatminiyse ne var herkes adiyla yasasin di mi.. msjini atlamisim ben , iyiyim ben cok şükür bulanti sonrasi keyfinu suruyorum suan :)
O kisim cok iyi oluyor ya hamilesin dert yok tasa yok ye ic sonra benim hale geldiginde bi agirlik bi sicak basma ama bi kipir kipirlik cok guzel ya :)) yengeyi severim aslinda iyidir de ne diye takti isaya bilmem ilknur sinan alper bas harflerimizden oluyo idare etsinler :)

Becerikli hatun ne guzel olmus kiz olursa susle ustunu cicek motifleriyle falan ne tatli olir :) ben de ordircem battaniye kış bebisi olacaklar soyle afilli bise olsun istiyorum, yelek hirka anneler babane saolsun epey bi olacal benim , becerebilirsem ben de ormek istiyorum bise hatira niyetine
Tesk ederim sekerim :) arkasina i :KK200: mom isleiycektm ama beceremedm o gordugun siyahlik denemeydi ama olmadi :KK49: keceyle yapsam diye dusundm oyle kaldi kiz olursa cicek guzel olur erkek olursa araba figuru olabilir bisiler yaparm boyle sade birakmam :) yap canim kendi yaptigin seyi giydirmek daha zevkli olur heralde :)

Ben de acayip gıcık oluyorum anne baba adına benim eşim çok istedi benden dolayı koyamadi ikinci oğlan olursa nasıl zaptederim bilmiyorum
Mersinde cok varmis sanirim arkadastan biliyorum dede cumali baba cumali oglu cumali oyle de bi tuhaf durum :)

Bende simdi sesimi cikarmiyorum da en sonunda onu bunu begenmezse benmde diyecegim laf o :) ben dogurcam ben koycam :) ben de kiz olursa ilkim ya da defne diye dusunuyorm daha alternatf bulurum heralde :)
Ay defne :) ruyamda hep defne diye sevdim pipiyi gorene kadar :)

O listeye ben bi baktim kaldim eşime kiyip göstermedim liste hic bitmeyecek gibi ya :-/ begenmene sevindim teyzesi :) sen ne düşünüyorsun bakim?

11 temmuzda ankara next level joker magazasinda 300 tl ye 150 tl hediye ceki kampanyası varmis benim faydalandigim kampanya bu ; Ankaralı hatunlara duyurulur

@betiboop ben lokman hekime gidiyorum canın etlikte. Ankara tip doktorlarını da çok duydum çok iyilermis diye. Joker mağazası indirimi de aklıma yattı kocisin aklınada sokayim.
bebeem bebeem canım bizde erkek olursa Bora ismini düşünüyoruz ama kesinlestirmedik henüz. Kız içinde Naz ismi kesinde yanina güçlü bi isim daha lazım ben isimlerin etkisine çok inanirimda. Kızı nazlı bisi yapmayalim iyice :)

X