Beraber Anne Olma Yolunda

Sağol canım benim daha sancım gelmedi hayırlısı artık kurtulurum inşallah tek avazda

Çok sevindim canım nişanın gelmesine sağlıkla kolay bir şekilde kavuşun inşallah yavruna sancı gelir merak etme benim önce suyum gelmişti ve su geldikten 5 saat sonra hafif hafif sancilar başlamıştı sen sancı beklemeyi bırak da yat dinlen dinlenebildigin kadar çok enerji lazım sana şimdi :) ayy çok heyecanlı çok tatlı telaslar bunlar bir avazda kurtul inşallah

İnşallah canım benim sabah saat 8 hastanede olmam lazım o zamana kadar sancım gelse hiçte fena olmaz ama nasip iştebende çok heyecanlı yıl aynı zamanda streste oluyor insan inşallah yarın bu vakitler doğum hikâyemi yazmakk nasip olur dualarınzı eksik bırakmayın kızlar
Çok sevindim canım nişanın gelmesine sağlıkla kolay bir şekilde kavuşun inşallah yavruna sancı gelir merak etme benim önce suyum gelmişti ve su geldikten 5 saat sonra hafif hafif sancilar başlamıştı sen sancı beklemeyi bırak da yat dinlen dinlenebildigin kadar çok enerji lazım sana şimdi :) ayy çok heyecanlı çok tatlı telaslar bunlar bir avazda kurtul inşallah

R
İnşallah canım benim sabah saat 8 hastanede olmam lazım o zamana kadar sancım gelse hiçte fena olmaz ama nasip iştebende çok heyecanlı yıl aynı zamanda streste oluyor insan inşallah yarın bu vakitler doğum hikâyemi yazmakk nasip olur dualarınzı eksik bırakmayın kızlar
Rabbim bir avazda kolay doğum nasip etsin canım. Hayırlısıyla kucağına alda fotolarını yolla papatyanın

Allahim yardimcin olsun hanfendim sende bebeginde sagsalim atlatin birbirinize kavusun insallah :)

Rabbim tek nefeste kurtarsin insallah canim dualarimiz seninle guzel haberlerini bekliyoruz

balım böyle rüyalarla sıkma canını bende 5. ayda erken doğuma gittiğimi gördüm rüyamda olmaz diyordum bu kadar erken gelirse yaşamaz diyordum ama doğurmadan çıktım doğumhaneden...Demem o ki sıkma canını bebişler için endişeli olunca rüyalara da yansıyo haliyle
Ah su bilincalti her gun bi ruya goruyorum bugunde yavru timsah gordum kedi kopekler oldurdu
sarmaz mı canım yaaa herkes soruyo belli oldu mu diye ama yok bizim ki nazlı çıktı...sen umarım ikili de görürsün
benmkide nazli cikar kesin ben taa 16. Haftaya kadr beklerim kuzu :)
3.ayımıza gireli 3gün oldu şükür. bunlarda 3.ay fotolarimız:) maşallah suphanallah :)
masallah kuzucuga :)))

Ayyy dogdumu senin minik kizcen Allahim sagsalim kurtarsin insallah

Günaydinnnnn kizlarrrr.ya şu pko yuzunden kilo veremiyorum çok sinir oldum.en buyuk problem karin bolgem.hiç bisiy yemiyorum ama zayiflayamiyorum.ayni sıkıntıyı ceken ve gobek bolgesini eritebilen oldu mu?napcam ben boyle offf:KK61:hic boyle zayiflama problemim olmamisti

Günaydinnnnn kizlarrrr.ya şu pko yuzunden kilo veremiyorum çok sinir oldum.en buyuk problem karin bolgem.hiç bisiy yemiyorum ama zayiflayamiyorum.ayni sıkıntıyı ceken ve gobek bolgesini eritebilen oldu mu?napcam ben boyle offf:KK61:hic boyle zayiflama problemim olmamisti
Canim bikac gündür bakiyorum da pko yi cok takiyosun kuzum bu kadar takma bak arkadaşlar ne guzel anlattilar hikayelerini suan cogu hamile bak kendi ablamdan ornek vereyim agir pko lu ve 6 ayda bir adet gorurdu, evlendi ve panik oldu asilama yaptirdi hemen; ama tutmadi sonra kendi haline birakti ve kendiliginden hamile kaldi ; kiloya gelince hepimizin ortak problemi o hele de bu süreçte kullandigimiz ilaclar bana mesela 6 kilo aldirmisti ama oksun dedik bebis olsun da varsin kilo olsun takma canim at kafandan pko düşüncesini sikma canini

X