Beraber Anne Olma Yolunda

bebeem bebeem valla hamilelik yakıştı mı bilmem ama yaradı galiba 2 kilo verdim :KK70: Hem senin göbüşü göremedik ben henüz kıdemsizim göbüşüm olmadığı için. Hastanede sıramı beklerken kendimi çok komik hissediyorum etrafım göbüşlerle çevrili ben ortada bir hamsi :KK70:
@betiboop canım senin bulantıların tamamen bitti mi? benim bitti sayılır ama arada yokluyor. Öksürürken kusmayı başarabiliyorum hala.
Oh o da iyiymis :-) bi ben veremedim zaten artık doğduktan sonra inşallah :) ben sistim ya tişörtüm havali duruyor artık dalga geçiyor benimki :))

Ayyy ne güzel konuştun öyle, kısmetli gelirler belki. Benim puanın yanmaması için kaldı son 2 atamaa, yoksa sonunda o tarih diplomasını cidden çerçeveletip salona asicam. Beytepe günleri de yanina kar kaldı derim artik :)
Ne zaman bi daha doktor kontrolün canım belki o zaman gösterir bebisko
beytepe hala aynı biliyor musun ben bu dönem formasyon aldım beytepe de ama bezdirdi beni...Umarım son 2 atamada atanırsın bacım...Kendi doktorumdaki randevum 6 ağustosta ama ben sırf merakten devlete gidicem 2 hafta sonra:-):-)

Kocaman oldum evet karnim öyle büyüdü ki memikler minicik kaldi tadini çıkarıyorum :))) bebisim de büyümüş ki inanamıyorum hala birsey değil doguracam iki aya hala inanamıyorum :) senin bebisi gördüm dün yirim onu ya pipi gibi birşey var ama o klitorise de dönüşebiliyo bilemedim ki.
yirim o kocaman göbüşteki miniği hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah canım benim...kız o pipiye benzeyen şeylerden biri göbek kordonu biri de minicik bi ayak :KK48:

Bence senin kızın olacak ben öyle hissediyorum hep en başından :KK66:

CİNSİYET TABLOMUZ

DOĞAN MELEKLER :KK200:
Sırrıeyvan---------->Kız:nazar:----------DOĞDU-------:emir_bebek:
Esra51-------------->Kız:nazar:-----------DOĞDU ------ :emir_bebek:
Larsson------------>Erkek:nazar: --------DOĞDU ------:emir_bebek:
Meemure ----------> Kız:nazar: ----------DOĞDU--------:emir_bebek:

Meleğim ----------> Erkek:nazar: --------DOĞDU-------- :emir_bebek:

BEKLENEN MELEKLER:KK200:
Hanfendi ---------> Kız :nazar:
Sebebiumut ------> Erkek
:nazar:
Hilal ---------------> Erkek :nazar:
Eseslamazi -------> Erkek
:nazar:
Wuslt --------------> Kız :nazar:
Elifbade -----------> Kız :nazar:

Zehsel -------------> Erkek :nazar:
Abcdefcd----------->Erkek-Kız:nazar::nazar:
Nenuya ------------> Erkek :nazar:
Ysmn1096 -------->Kız:nazar:
Nesnesly ---------->Erkek:nazar:
Tubaomur01 ----->Erkek:nazar:
Afrodit26 --------->Erkek:nazar:
Bebeem ------------>Erkek:nazar:

Yarenim99 -------->Kız:nazar:
Lovely35 ----------->Kız:nazar:
Kaygılı ------------->Erkek:nazar:
Okosale ------------>Kız:nazar:
Zzzzynpppp--------> Erkek:nazar:
Maysu--------------->Kız:nazar:
Sweet42 -------------> Kız:nazar:
Maleficent_bs ------> Erkek ?:nazar:
Betiboop -------------> Kız ? :nazar:
Lulus_k --------------> Erkek ?:nazar:
Mogami -------------->

Blummm ------------>

TEMMUZ BAT :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Eminebi ----------------> 14 Temmuz -------> 11.Deneme
RuyaHayal -------------> 15 Temmuz -------> 6. Deneme
Jasmine53 -------------> 23 Temmuz -------> 20.Deneme
Ayseygt1453 -----------> 24 Temmuz -------> 13. Deneme
Sabis35 ----------------->24 Temmuz -------> 12.Deneme

AĞUSTOS BAT :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Pesettim342 -----------> 1 Ağustos --------> 33. Deneme

Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz bana ulaşın
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen

yirim o kocaman göbüşteki miniği hayırlısıyla alırsın kucağına inşallah canım benim...kız o pipiye benzeyen şeylerden biri göbek kordonu biri de minicik bi ayak :KK48:
Heee o_O ee bir daha ne zaman gideceksin doktora peki? benimki 20.haftada gosterdi sagolsun yüz üstü yatti kordonlari doladi göstermedi :KK12: edepli oglum benim :cool:

Heee o_O ee bir daha ne zaman gideceksin doktora peki? benimki 20.haftada gosterdi sagolsun yüz üstü yatti kordonlari doladi göstermedi :KK12: edepli oglum benim :cool:
wuhuuuuu 20 mi...nasıl sabrettiniz kız...normalde erkekler daha çabuk gösterirmiş ama sizin ki baya inat çıkmış :-):-):-) 2 hafta sonra devlete gidip bi de orda deneyeceğim şansımı:-)

2 hafta sonra devlete gidicem umarım öğrenirim kuzum valla çatladım:-):-):-)
Kızlar biraz Nazlı oluyor gostermiyorlar hemen bizim ki 12 haftalikti doktor söylemişti sonra kesinleşti zaten. Hayırlı sağlıklı olsun da insan yine de bunu da merak ediyor

wuhuuuuu 20 mi...nasıl sabrettiniz kız...normalde erkekler daha çabuk gösterirmiş ama sizin ki baya inat çıkmış :-):-):-) 2 hafta sonra devlete gidip bi de orda deneyeceğim şansımı:-)
Sabredemedim zaten :-) ama gostermedi sipa napim :)) seninki bi kerecik acsin bir daha acmasin sorun yok :)) bugun bi yuvarlak birsey gordum dedim bu ne ola ki korktum bile dusun doktora korkudan soramadim da iyi ki sormadim testismiş :-/

canım ben kullandım ve günde 3 alıyordum ama folik trio da d vitamini ve kalsiyum da var yani onu şimdilik kullanman gereksiz...folbiol alabilirsin o hem ucuz hem günde bi tane alıyorsun....ben hamile kalınca doktorum değiştirmişti....Bu arada ağustos ayını bence eğlenerek ve sakin kafayla geçir...sonra klomene başlarsın inşallahta tek seferde olumlu sonuca ulaşırsın canımın içi
Canım 1 yıl folbiol kullandım son 2_3 aydır bıraktım geçen hemşire arkadaş dedi kullan tekrar diye trio alabilirsin hem kalsiyum var dedi 1 alıyorum şimdilik eylülde dr gittiğimde o ne derse onu yaparım.. evet canım nasipse 16 ağustosta tatile çıkıcaz belki o ay gelir bebeğim kafam rahat olur.. olmazsa da dr gidiceğimiz için umutluyum Allahın izniyle

Citcitli badide benim annem güzel annem beni al kollarinayi okudugumda dudaklari buzusen burnu kizaran biri olarak sana cok da akil veremem sanırım :)) haberleri bazi dizi ve belgeselleri izlemiyorum ama yine de zirlayacak birşey buluyorum arada :)
Aynen yaa artik herseye yazilanlari okuyunca hele tv bebek aglayan biri gorunce hep agliyorum esime karsida alingannlastim hep zirliyorum yaaa cocuk gibii :KK43:

Canim geliyolar arada benim 14 15.haftalar oyleydi o kadar agladim ki depresyonda gibiydim ama gecti cok şükür. .gecer aglamak istiyosan ağla acil kasma kendini
agliyorumki hemde paso hic tutmuyorum tutamamki esimde cocuk gibisin ya diyo anne olucan su halin ne diyince daha cok agliyorum :'(

Aynen yaa artik herseye yazilanlari okuyunca hele tv bebek aglayan biri gorunce hep agliyorum esime karsida alingannlastim hep zirliyorum yaaa cocuk gibii :KK43:
Bir zaman sonra azaliyor korkma ama alinganlik azcik kaliyor hele ese karsi :) sadece bunun hamilelikten kaynaklandigini bil sinirlenince veya uzulunce bebisten oldugunu bil kafani dagitacak brseyler yap ben kitap okuyorum hoş gecen salya sumukagladim bi kitapta o ayri :)

Göbek değil misafirlerine yemek yaptırıp gelin hizmeti gördürmek dertleri. Umrumda değil.
suan dahada sinir oldum bak parcalarim onlari yaaa neysse esin akilliymis destekcinmiste gerekeni soylemis o yuzsuzlerinde emin ol seninle konusmamasi daha hayirli

Bir zaman sonra azaliyor korkma ama alinganlik azcik kaliyor hele ese karsi :) sadece bunun hamilelikten kaynaklandigini bil sinirlenince veya uzulunce bebisten oldugunu bil kafani dagitacak brseyler yap ben kitap okuyorum hoş gecen salya sumukagladim bi kitapta o ayri :)
Zaten azcik alingandim eheheehe hormonlar dahada alingan yapti bide onceden sesimi cikaramazdim kv orumceklere esime felan artik susmuyorum agizlarina lafi veriyorum annelik beni daha guncude yapti gibi sanki :) kizim bana iyi geldi ben aglayinca o uzulmesinde gerisi muhim diil ben aglarim

X