Beraber Anne Olma Yolunda

Anacım hemde ne merak sorma bi öğreneydik eşşek sıpamın cinsiyetini sen ör bakalım ama ya sürpriz yaparsa sana sende benim gibi tarihçiydin dimi aaaahhh ahhh inşallah atanırız canım gerçi ben bu yıl hazırlanamadım ama seneye çok umutluyum belki bebişler kısmetleriyle gelir seneye atanırız ne dersin

Ayyy ne güzel konuştun öyle, kısmetli gelirler belki. Benim puanın yanmaması için kaldı son 2 atamaa, yoksa sonunda o tarih diplomasını cidden çerçeveletip salona asicam. Beytepe günleri de yanina kar kaldı derim artik :)
Ne zaman bi daha doktor kontrolün canım belki o zaman gösterir bebisko

vardı canım.. adetim bittikten 2 gün sonra başlıyodum sabah 1 bardak akşam bir bardak aç karna içtim valla faydasınıda gördüm.. acaba sen düzenli bi şekilde yapmadın mı 15 gün devam ediyosun

ben 21 gun ıctım kız.7 gun ara werıcektım bı 21 gun daha ıccektım.ama gelmedı .sınır oldum bnde ıcmedım.senın adetın kaç gunde bır oluyordu normalde sogandan once?

ben 21 gun ıctım kız.7 gun ara werıcektım bı 21 gun daha ıccektım.ama gelmedı .sınır oldum bnde ıcmedım.senın adetın kaç gunde bır oluyordu normalde sogandan once?
değişiyordu canım 35-40-45 güne kadar çıkıyodu bazen soğan küründen sonra düzeldi

Kizlar ben cok duygusallastim ve herseye agliyorum oyle boyle degil hemencik salya sumuk oluyorum benim gibi olan varmi yaa nasil frenliycem kendimi

Kuzum çok yakisacak hamilelik sana ya cok sevindim :) benimki babasiyla konusmus zaten 4-5 gün gelebilirim diye illa konusacaklar ya sinir ederler insani.

Kizlar ben cok duygusallastim ve herseye agliyorum oyle boyle degil hemencik salya sumuk oluyorum benim gibi olan varmi yaa nasil frenliycem kendimi
Citcitli badide benim annem güzel annem beni al kollarinayi okudugumda dudaklari buzusen burnu kizaran biri olarak sana cok da akil veremem sanırım :)) haberleri bazi dizi ve belgeselleri izlemiyorum ama yine de zirlayacak birşey buluyorum arada :)

Kaçaklardan biri daha göründü Kız kocaman olmuşsunuz ya siz maaşallah ikinize de
Kocaman oldum evet karnim öyle büyüdü ki memikler minicik kaldi tadini çıkarıyorum :))) bebisim de büyümüş ki inanamıyorum hala birsey değil doguracam iki aya hala inanamıyorum :) senin bebisi gördüm dün yirim onu ya pipi gibi birşey var ama o klitorise de dönüşebiliyo bilemedim ki.

Yumurta kapiya yaklasti kiiiz :)) gerci ben göğsümün altinda toto ya da sirt var zannediyordum basiymis ters duruyor tospa ya böyle durabilir de dönebilir de dönmezse sezeryan dedi 3.5 kadar dogarmis oyle dedi doktorumuz :) bu arada centik ha o da iyiymiş bende catladim diyorum eee diyo dedim karnimda catlak var biraz karnini kkm görüyor diye ben görüyorum dedim ya :) ama baktikca centik gelir aklima da efkarim dağılır

Canim geliyolar arada benim 14 15.haftalar oyleydi o kadar agladim ki depresyonda gibiydim ama gecti cok şükür. .gecer aglamak istiyosan ağla acil kasma kendini

bebeem valla hamilelik yakıştı mı bilmem ama yaradı galiba 2 kilo verdim Hem senin göbüşü göremedik ben henüz kıdemsizim göbüşüm olmadığı için. Hastanede sıramı beklerken kendimi çok komik hissediyorum etrafım göbüşlerle çevrili ben ortada bir hamsi
@betiboop canım senin bulantıların tamamen bitti mi? benim bitti sayılır ama arada yokluyor. Öksürürken kusmayı başarabiliyorum hala.

Canim bitti heralde bi tek dun biraz kötüydü midem onu da usutmeye verdim cok şükür yiyip.iciyorim en son evden cikmadan kustum bugun 10gun oldu yazliga geleli hic kusmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…