Beraber Anne Olma Yolunda

et42, post: 41674558, member: 571268"]ayy insallah bizimkide sever oyle lafa gelince oyle diyo yeterki s
Canım ben halen doğuramadm moralim çok bozuk hiç aaçılman yokmuş perşembeye kadar bekle dedi
İnşallah perşembeyekalmadan gelir yavrum
Canim uzulme normal olmuyorsa sezeryan olursun hayirlisi nasilsa oyle olsun rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin

Ay ne guzelmis o cd falan bizde yok o olsa ne iyi olurdu :) 3 lu tarama yapıldı mi ben 24 unde gdcem 19 hafta olmus olacak daha cok var :)
Bu cuma devletteki dr gidicem sanirim o yapar ama ikili guzel cikinca pek yapmiyorlarmis sanirim canim bakalim ne diycek :) ayy insallah sende gusel haberlerle gelirsin ayy bir daha minnosumu 13 agustosta gorcem o zamana kadar nasil sabrediceksem artik :)

Piyasa çılgın valla herseyi alasi geliyo insanin bizim de hediye cekimiz var 1500 tl arabadan gelen, 24 unde kontrolden sonra gidip saldirnayi düşünüyorum joker magazasina :) hele de kiz olduğu kesinlesirse gelsin pembe ler :)
aaaaaa bebek arabasini aldin mi sen ? Nasil ne kadara aldin ? Bende jokerdekilere bayiliyorum orada herseyi bulabiliyosun super oradaki sepet yatak hosuma gitti odada yanimda ole bisi dusunuyorum yaaa sen nasil dusunuyosun odasi disinda

Canim uzulme prenses hep orda kalmiycak insallah gonul istiyo normal dogurmak ama kismet canim nasil hayirliysa oyle olsun tatlim belki hayirlisi sezeryandir.... Kac kilo olmus fistik bari duruyo besleniyomu :)
Ben hiç iyi değilim canım halen doğuramadm sen nasılsın

aaaaaa bebek arabasini aldin mi sen ? Nasil ne kadara aldin ? Bende jokerdekilere bayiliyorum orada herseyi bulabiliyosun super oradaki sepet yatak hosuma gitti odada yanimda ole bisi dusunuyorum yaaa sen nasil dusunuyosun odasi disinda
Canim aldim valla cok istedigim bi model vardı kampanya falan da olunca alalim dogana kadar borcu bitsin dedik aldik :) paylaştım ama tekrar paylasayim istersen gormemissin demek ki ; valla joker guzel neler alinacak neler. Bizde besigi annem getirir canim tüllu ahsap besikler var ya annem ondan alacak erkek ailesi de yatak odasi takimi alir onlar da odayi alacak , ben pembe dusunmuyorum odayi benim bebek.odasi genis bayagi 3 cocuk bile buyur o yuzden altin rengi beyaz falan dusunuyorum aksesuarlar pembe olur , bikac begendgim bise var var paylasayim bak .
Cinsiyet belli olunca nasil.heyecan sardi di mi kuzum yaa :)

Cok bakamadim netten ama boyle bise iste valla karışık kafam degisir mi naparim bilmiyorum :)

Eklentiler

• Screenshot_2015-07-05-12-45-42-1.png
    678,3 KB · Görüntüleme: 88
Araba da bu kuzum mama sandalyesi ve onundeki parca yok tabi. Markasi mima

Eklentiler

• Screenshot_2015-06-19-19-10-52-1.png
    583 KB · Görüntüleme: 81
Ewet asiri butun gece odalara aksesuarlara bakip durdum liste yapmaya calistim isimlere bakip durdum bende pembe almayi dusunmuyorum beyaz dusunuyorum annem yapicak oda takimimizi odaya yanima alicagim seyi biz aliriz dedik bizde erkek tarafi cocugumuz olmadiginda laf ediyolar olunca kabuklarina cekiliyolar umurlarinda degiliz anlayacagin canim :) nasilda pas gecmisim ben gormedim insallah seninde bu gidisinde netlesir kuzum

canım benim napalım çekicez artık ama yemek konusunda bırak aşermeyi yemek göresim yok...demek pipiş görüldü hadi hayırlısı kuzum
Gebelikte reflu baş gosterebiliyor diye duymustum.bende de reflu sıkıntisi var.geç saatte yemek yememeye çaliş.azar azar sık sık yemek de iyi geliyr.gerçi doktor soylemistir bisiyler ama ufak tefek ayrintilar reflunun etkilerini hafifletiyor.benim de artik eskisi gibi degil cok sukur

Aaaaaaaa bende boyle istiyorummmm bir daha kampanya olurmuki yaaaa cok guselmissss keske bende alsaymisim yaaa esim bisi aldirmiyo dogduktan sonr alcak ona kalsa herseyi
Araba da bu kuzum mama sandalyesi ve onundeki parca yok tabi. Markasi mima

Selam kızlar nasılsınız? Bugün ayrıntılı ultrasona girdik. Çok şükür herşeyimiz normal. Yalnız rahim ağzım yarım cm inceldiği için istirahaat ve iğne verdi dr. Çok tatlıydı bebişim elini kulağına ordan çenesinin altına sonra ağzına götürdü emdi biraz sağlıkla kucağımıza alalım inş. Kasıklarım ağrıyodu ordan anlamışım biraz aşağı indiğini. Allaha emanet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…