- 25 Nisan 2013
- 10.963
- 8.905
Ben hiç iyi değilim canım halen doğuramadm sen nasılsın
Canım sağlıkla gelsin inşallah. Zamanı var demekki daha.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hiç iyi değilim canım halen doğuramadm sen nasılsın
Selam canim sinav stresi yorgunluk tabi hassaslasti vucut dinlen bakalim bundan sonra. Sinavin nasildi peki eğitim e girmedin di mi daha?Selam kızlar nasılsınız? Bugün ayrıntılı ultrasona girdik. Çok şükür herşeyimiz normal. Yalnız rahim ağzım yarım cm inceldiği için istirahaat ve iğne verdi dr. Çok tatlıydı bebişim elini kulağına ordan çenesinin altına sonra ağzına götürdü emdi biraz sağlıkla kucağımıza alalım inş. Kasıklarım ağrıyodu ordan anlamışım biraz aşağı indiğini. Allaha emanet.
Canim ankara istanbul izmirde oluyo kampanya takip etmek lazim cok guzel kanoanyalar oluyo bebek magazasinda. Almak lazin ama esine anlat hem maddi ablamda aniden yuk olmaz hem de bizim agirlasmamis falan bellu olmsz ben korkuyorum belimden gezemem falan diye o yuzden erkenden bitirirm gibime geliyoAaaaaaaa bende boyle istiyorummmm bir daha kampanya olurmuki yaaaa cok guselmissss keske bende alsaymisim yaaa esim bisi aldirmiyo dogduktan sonr alcak ona kalsa herseyi
Selam canim sinav stresi yorgunluk tabi hassaslasti vucut dinlen bakalim bundan sonra. Sinavin nasildi peki eğitim e girmedin di mi daha?
Bebisin iyiymis neyse ki :)
canımmm cinsiyet belli oldumuuuu ?Selam canim sinav stresi yorgunluk tabi hassaslasti vucut dinlen bakalim bundan sonra. Sinavin nasildi peki eğitim e girmedin di mi daha?
Bebisin iyiymis neyse ki :)
canımm hemde nasıl hareketlendi içinde taklalar atıyor sıpa :) canım çok şükür birşey çıkmamış ne güzel inşallah bebişte gelir en yakın zamanda :)Hosgeldin canimmmm.ayy masallah 20.haftan olmus.ilk hamileyim dedigin gunu hatirliyorum canim .hareketlenmistir bebis ben ve esim tahlillerimizi yaptirdik sukur sorun cikmadi calismalara devam .bende durumlar boyle
Canim ankara istanbul izmirde oluyo kampanya takip etmek lazim cok guzel kanoanyalar oluyo bebek magazasinda. Almak lazin ama esine anlat hem maddi ablamda aniden yuk olmaz hem de bizim agirlasmamis falan bellu olmsz ben korkuyorum belimden gezemem falan diye o yuzden erkenden bitirirm gibime geliyo
Ayyy hic umrum degil dunden beri beynini yedim tamam haftasnu bakalim dedi eheheheheh :) evet ben suan hicbisey olmadigi halde dusun rahatsizdim zaten az cabuk yorulan bir tiptim simdi hepten az bi mutfak isi bile yapamiyorumCanim ankara istanbul izmirde oluyo kampanya takip etmek lazim cok guzel kanoanyalar oluyo bebek magazasinda. Almak lazin ama esine anlat hem maddi ablamda aniden yuk olmaz hem de bizim agirlasmamis falan bellu olmsz ben korkuyorum belimden gezemem falan diye o yuzden erkenden bitirirm gibime geliyo
Dogru canim. İnşallah olur bu sefer allah emeklerinin karsiligini versin kuzumBizde alan yok cnm. Gk gy eğitime girdim. Baktım netlerime inş hayırlısı olur. Geçen sene 82.3 almıştım.bu yıl baktım 86 87 filan. Açıkçası atanmaya yeter mi yetmez mi bilemiyorum. bizde alım az olduğu için sıralamam önemli. Dualarınızı bekliyorum çok emek verdim inş atanırım
Kiz inşallah canim 14.haftada oyle dedi bu ay sonunda tekrar kontrol var doğrulanirsa kiz geliyo :)canımmm cinsiyet belli oldumuuuu ?
Aynen oyle canim daha iyi gunler bunlar bi de kilo alimi fakan olunca vucuda yuk binecek beldi ayakti derken rahat gezemeyiz tadini cikaralim bu zamanlsrin alalim ufak tefekAyyy hic umrum degil dunden beri beynini yedim tamam haftasnu bakalim dedi eheheheheh :) evet ben suan hicbisey olmadigi halde dusun rahatsizdim zaten az cabuk yorulan bir tiptim simdi hepten az bi mutfak isi bile yapamiyorum
Gercekten mi canim cok şaşırdım bilmiyorum ki neden oyle olur kuzum yaa inşallah bu yazdigim ileti olarak gelir iletişim kopuklugumuz olmasin@betiboop canim ne mesajların ne altintilarin görünüyor bana...biri senle konuşuyor ya sadece o kişinin mesajları görünüyor...baştan anlam veremedim.. neden böyle dedim..sonra inceledim.. hakikaten bana goeunmuyorsun sen ,neden yaa ((
Aynen canim diyorum ya bel problemi olan biri olarak birakamam zaten ne olur ne olmaz bi de bizim kisa denk geliyo kardi buzdu daha bi zor olur. . Ortat kararimiz bu yonde siz tecrubelilerin de onerisi uzerine :)
Liste var canim mogi paylasiyo cinsiyet ve doganlar listesiKızlar hani bizim listemiz vardı cinsiyetleri görüyorduk, doğdu falan yazıyordu yanında o liste yeni topikimizde paylaşılmıyor mu?
Herhalde alışkanlık kazanmış olacağımdan son ay artsada ben kurtulmaya az kaldığını bileceğimden daha keyifli bi reflü süreci geçiririm psikopata bağlattı bu durum beni dediğim lafa bakMogamim sen son ay nasıl dayancaksin bebek büyüdükçe reflu de buyuyor benim hiç yoktu 1 aydır cantamda surupla geziyorum bisi yemeden kirkkere dusunmuyorum berbat biseymis allah yardimcin olsun kuzum
kızlar sıze bişi sorucam aranızda pko olup buna ragmen hamıle kalan war mı????????lutfen yazınızzz
Kustuğumu düşünmeme gerek yok ki balım o her gece bi kaç kez oluyor zaten...mide kası yapıcaz biz senleAh mogisim bi de kustugunu düşün. . Allah vermesin gerçekten zor kusmaktam artik karin mide kaslarim agriyodu bi haftadir hayatimin baharini yasiyorum bin şükür darisi sana inşallah