Beraber Anne Olma Yolunda

Ben
14te koyu çıktı biz 11 13 15 çalıştık hayırlısı.. mayısta dr gittiğimde ağustosta gel demişti. Napıcak bilmiyorum 1 yılı geçkindir deniyoruz dediğimde klomen kullandın mı dedi yok dedim. Tamam ağustosa kadar dene olmazsa gel dedi. Eylülde gidicem. Sen de kullanmışmıydın klomen?

Ben igne kullanmistim menagon yum gelistirici ve ovitrelle ile catlattik canim hayirlisi olsun bir sene denediniz o zaman destege baslarsin klomen denersin coook yolumuz var yeterki rabbim birini vesile etsin belkide gelecek tek ihtiyacin psikolojik rahatlamadir klomen sebep olur

biz geldik teyzelerii...

yarın bir aylık oluyoruz biz :)) resim ekleyelim dedik...

keşke fırsat bulabilsem daha çok gelebilsem buralara , özlüyorum dostları :KK15::KK15::KK15:

esmaaaa masallahhh nasil saf duru guzel bi sey rabbim sagligiyla size bagislasinnn bu prensesi koklayasim geldi :) sana benzemiyor sanirim babaya benziyor :) onun saclsrini yesinler bu arada senin kilolar sifirlanmis gibi masallahhhh

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Allahümme salli ve sellim alâ seyyidinâ Muhammedin seyyidil MURSELİN.
Allahümme salli ve sellim alâ seyyidinâ Muhammedin seyyidil MÜCAHİDİN.
Allahümme salli ve sellim alâ seyyidinâ Muhammedin seyyidiş ŞAHİDİN.
Allahümme salli ve sellim alâ seyyidinâ Muhammedin seyyidil HAİFİN.
Allahümme salli ve sellim alâ seyyidinâ Muhammedin seyyidil HAŞİİN.
Allahümme salli ve sellim alâ seyyidinâ Muhammedin seyyidit TAİİN.
Allahümme salli ve sellim alâ seyyidinâ Muhammedin seyyidit TAİBİN.
Allahümme salli ve sellim alâ seyyidinâ Muhammedin seyyidil ABİDİN.
Allahümme salli ve sellim alâ seyyidinâ Muhammedin seyyidil HAMİDİN.
Allahümme salli ve sellim alâ seyyidinâ Muhammedin seyyidis SALİHİN.
Allahümme salli ve sellim alâ seyyidinâ Muhammedin seyyidir RAKİİN.
Allahümme salli ve sellim alâ seyyidinâ Muhammedin seyyidis SACİDİN.
Allahümme salli ve sellim alâ seyyidinâ Muhammedin seyyidil KAİMİN.
Allahümme salli ve sellim alâ seyyidinâ Muhammedin seyyidil KAİDİN.
Allahümme salli ve sellim alâ seyyidinâ Muhammedin seyyidil MÜTTEKİN.
Allahümme salli ve sellim alâ seyyidinâ Muhammedin seyyidil MÜSTAĞFİRİN.
Allahümme salli ve sellim alâ seyyidinâ Muhammedin seyyidin NADİMİN.
Allahümme salli ve sellim alâ seyyidinâ Muhammedin seyyidiş ŞAKİRİN.
Allahümme salli ve sellim alâ seyyidinâ Muhammedin seyyidil HAFİZİN.
Allahümme salli ve sellim alâ seyyidinâ Muhammedin seyyidiz ZAKİRİN.
Allahümme salli ve sellim alâ seyyidinâ Muhammedin seyyidil AKİLİN.
Allahümme salli ve sellim alâ seyyidinâ Muhammedin seyyidil MUHSİNİN.
Allahümme salli ve sellim alâ seyyidinâ Muhammedin seyyidil EKREMİN.
Allahümme salli ve sellim alâ seyyidinâ Muhammedin seyyidit TÜNZİRİN.
Allahümme salli ve sellim alâ seyyidinâ Muhammedin seyyidil MÜBEŞŞİRİN.
Allahümme salli ve sellim alâ seyyidinâ Muhammedin seyyidit TAYYİBİN.
Allahümme salli ve sellim alâ seyyidinâ Muhammedin seyyidin NEBİYİN.
Allahümme salli ve sellim alâ seyyidInâ Muhammedin seyyidil ÂLEMİN.
Allahümme salli ve sellim alâ seyyidinâ Muhammedin sahibis SIRATEL MÜSTAKİM.
Allahümme salli ve sellim alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ cemiil enbiyai velmurselin ve alâ cemiil melâiketil mükerremin ve alâ ibadilahissalihin. Min ehlis semavati ve aleyna maahüm ecmaine birahmetike ya erhamerrahimin ve sallallahü alâ seyyidinâ Muhammedin ve alâ âlihi ve sahbihi ve sellim ecmain.
Peygamber Efendimiz (s.a.v) Allah’a yemin ederek diyorki bu selavatı şerifeyi hayatı

boyunca bir defacık bir saatte veya bir Cuma gününde veya bir ayda bir defa

okursa Allahü teala o kimseyi sorgusuz sualsiz cennete gönderir.Her kimki bu

selevatı Şerifeyi yazıp üzerinde taşırsa bütün korktuğu şeylerden emin

Kızlar yarın 9 buçukta sınava gireceğim kpss ye. İnş atanayım artık. Dualarınızı bekliyorum :)
Etmez miyiz canım allah zihin acikligi versin inşallah bebeginle gircen allah yardimcin olsun atanacaksin inanıyorum o kadar calistin yerde kalmaz o emek merak etme

biz geldik teyzelerii...

yarın bir aylık oluyoruz biz :)) resim ekleyelim dedik...

keşke fırsat bulabilsem daha çok gelebilsem buralara , özlüyorum dostları :KK15::KK15::KK15:
Gelinime yazmayi unutmusum masaAllah zulalimize saclara bak ne guzel seysin sen ya benim oglan cok sansli:)

Hz. Mevlana der ki: Dostlarını daima vefa ile hatırla..
Arayan sen ol, bulan sen; tanıyan sen ol, kucaklayan yine sen.
Kula vefası olmayanın, Hakk'a vefası olmaz... Selam ve dua ile...
***HAYIRLI CUMALAR***

Cok tesekkurler canım insallah düser benimde. Sen ne kadar sure kullandin canim. esimin dusuk sperm sonuclari zaten bide bende sorun buyuk olursa işimız dahada zor olucakolucak okadar zor bir sürec Allah bana ve isteyen herkese o mutlulugu nasip etsin insallah
Canim ben 1 ayda dustu seninde duser merak etme stresten yukselmistir bende o ay cok stresliydim insallah rabbim hayirlisiyla sana ve isteyen herkese hayirli saglikli evlat nasip etsin

Canim ben 1 ayda dustu seninde duser merak etme stresten yukselmistir bende o ay cok stresliydim insallah rabbim hayirlisiyla sana ve isteyen herkese hayirli saglikli evlat nasip etsin
Amin canım insallah bu mubarek gunde insallah hayirlisini verir tum isteyenlere Rabbim..ben bide tüp bebek yaptiran arkadaslardan tavsiye istiyorum nerde yaptirdilar acaba ..

Gecmis olsun canim biranonce iyileste rabbbim hayirlisiyla sagligiyla evlat nasip etsin insallah minigimle dualarimdasin herzaman canim bizde iyiyiz teyzesi buyuyoruz
Sağol topragım iyiyim şükür.evdeyim ameliyat olcam diye kursuda yarım bıraktım.pazartesi hastanede kontrolüm var.ameliyat günü vercekler.büyük ihtimalle hafta içi ameliyat olurum sen napıyosn nasılsın büyüyomu tontişin annesi.

Amin canım insallah bu mubarek gunde insallah hayirlisini verir tum isteyenlere Rabbim..ben bide tüp bebek yaptiran arkadaslardan tavsiye istiyorum nerde yaptirdilar acaba ..
Canım ben İzmir Tınaztepe hastanesinde yaptırdım. İlk seferde tuttu çok şükür.

Canım ben İzmir Tınaztepe hastanesinde yaptırdım. İlk seferde tuttu çok şükür.
.
Cok tesekkurler cevap icin canim Allah saglikla hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin..darisi insallah basima bide sebeb neydi sizin benim esimin degerleri dusuk 4 milyonla 6milyon arasi gidip geliyo.bide raparlu mu yaptrdin canim .

X