Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm tsk benımkıı baya buyuk tam dız kapagımda hareketlı yer yanı buyuk bıde napcamı bılmıyorum ben ıstanbuldayım va calısıyorum
bizim ailenin benleri meşhurdur.:))).iki teyzemde benlerini aldırdı
bir problem yok yani 10 dakka sürüyormuş işlem..
teyzem sabahtan gitmişti doktora lazerle aldırdı benini; öğlende ona oturmaya gittik, yemek pişirdi,iyiydi yani onu demek istiyorum ,ağrı,acı,sızlama falan filan olmuyor.rahat olun..
asıl siz bana akıl verin,gözümün yanındaki küçücük yağ tabakasını aldırmak istiyorum.çok küçük sinirimi bozuyor işte...yaptıran bilen varmı.
arkadaşlar ben aldırmıştım ama kimseye tavsiye etmiyorum. Çünkü şu anda benimin neredeyse 3 katı kadar bir iz var ve aradan 2 sene geçmesine rağmen pembeliği gitmedi. Hiç gerek yoktu ama sorun yaptım işte, mercimek tanesi kadar ben gitti yerine badem kadar iz kaldı...Hatta ilk alışında çok kötü iz kalınca doktor aynı yeri bi daha kesip aldı ve dikti, sonuç yine aynı oldu...lazer nasıl onu bilmiyorum ama et beni olmayan benleri kesip alıyorlar ve sonuçta kalan iz beni aratıyor, benden söylemesi...
merhaba arkadaşlarlar öncelikle burda yeniyim..1.5 sene önce mercimek tanesi büyüklüğünde 3 benimi aldırdım. et beni değillerdi..10 dk sürdü..çok rahat bi işlemdi doktorum benlerimi alırken benim istediğim şarkıları söylemişti konuşabildik yani çok rahattı..yaklaşık 8 ay içide hiç bir pembelik ve en ufak bi iz dahi kalmadı..tabiki dr faktörüde çok önemli
arkadaşlar eğer benleriniz düz ve koyu renkliyse çapı da 4 mm'nin altında ise lazerle iz kalmadan aldırmak mümkün.
merhaba ...benlerim düzdü çıkıntısızdı ve koyu renkliydi..samsunda hayati akbaşa yaptırmıştım..pskolojimi çok bozmuştu benlerim bu kadar rahat geçeceğini bilsem çok daha erken yaptırırdımmerhaba zulmet,
benlerin nasıldı. düz ve koyu rekli mi? doktor faktörü de çok önemli tabii. seninkinin ismi neydi?
gün 4 hala kayda değer bir değişiklik yok...akşamları bephantene sürüyorum.
Benim sırtımdaki benlerden 4 tanesini aldırmamı tavsiye etmişti doktor , önlem için. Ama ben cesaret edemedim. Zor bir süreçmi bu , vaktiniz olunca kısaca anlatırmısınız lütfen?
Çok geçmiş olsun a.s.