• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben'le ilgili bilgiler...

cnm tsk benımkıı baya buyuk tam dız kapagımda hareketlı yer yanı buyuk bıde napcamı bılmıyorum ben ıstanbuldayım va calısıyorum

benn de ıstanbuldayım artık ve caluısyorum bu sefer yüzümde kalan izleri lazerle sildirmek istiyorum bu konuda saglıklı bilgi verebilecek arkadaslara rıca ediyorum paylaşın benımle bilgilerinizi lütfeeen :uhm:

bizim ailenin benleri meşhurdur.:))).iki teyzemde benlerini aldırdı
bir problem yok yani 10 dakka sürüyormuş işlem..
teyzem sabahtan gitmişti doktora lazerle aldırdı benini; öğlende ona oturmaya gittik, yemek pişirdi,iyiydi yani onu demek istiyorum ,ağrı,acı,sızlama falan filan olmuyor.rahat olun..
asıl siz bana akıl verin,gözümün yanındaki küçücük yağ tabakasını aldırmak istiyorum.çok küçük sinirimi bozuyor işte...yaptıran bilen varmı.

lazerle aldırmak korkutuyor beni aslında. peki nerede ve hangi doktora aldırdığını biliyor musun? bir de ücreti konusunda bilgin var mı? son olarak da kalan iz nasıldı? çok belirgin miydi?

arkadaşlar ben aldırmıştım ama kimseye tavsiye etmiyorum. Çünkü şu anda benimin neredeyse 3 katı kadar bir iz var ve aradan 2 sene geçmesine rağmen pembeliği gitmedi. Hiç gerek yoktu ama sorun yaptım işte, mercimek tanesi kadar ben gitti yerine badem kadar iz kaldı...Hatta ilk alışında çok kötü iz kalınca doktor aynı yeri bi daha kesip aldı ve dikti, sonuç yine aynı oldu...lazer nasıl onu bilmiyorum ama et beni olmayan benleri kesip alıyorlar ve sonuçta kalan iz beni aratıyor, benden söylemesi...

arkadaşlar ben aldırmıştım ama kimseye tavsiye etmiyorum. Çünkü şu anda benimin neredeyse 3 katı kadar bir iz var ve aradan 2 sene geçmesine rağmen pembeliği gitmedi. Hiç gerek yoktu ama sorun yaptım işte, mercimek tanesi kadar ben gitti yerine badem kadar iz kaldı...Hatta ilk alışında çok kötü iz kalınca doktor aynı yeri bi daha kesip aldı ve dikti, sonuç yine aynı oldu...lazer nasıl onu bilmiyorum ama et beni olmayan benleri kesip alıyorlar ve sonuçta kalan iz beni aratıyor, benden söylemesi...

acaba doktordan kaynaklanıyor olabilir mi? çünkü aldıran arkadaşlar da çok memnunum iyi ki yaptırmışım falan diye yazıyorlar.

merhaba arkadaşlarlar öncelikle burda yeniyim..1.5 sene önce mercimek tanesi büyüklüğünde 3 benimi aldırdım. et beni değillerdi..10 dk sürdü..çok rahat bi işlemdi doktorum benlerimi alırken benim istediğim şarkıları söylemişti konuşabildik yani çok rahattı..yaklaşık 8 ay içide hiç bir pembelik ve en ufak bi iz dahi kalmadı..tabiki dr faktörüde çok önemli

merhaba arkadaşlarlar öncelikle burda yeniyim..1.5 sene önce mercimek tanesi büyüklüğünde 3 benimi aldırdım. et beni değillerdi..10 dk sürdü..çok rahat bi işlemdi doktorum benlerimi alırken benim istediğim şarkıları söylemişti konuşabildik yani çok rahattı..yaklaşık 8 ay içide hiç bir pembelik ve en ufak bi iz dahi kalmadı..tabiki dr faktörüde çok önemli

merhaba zulmet,
benlerin nasıldı. düz ve koyu rekli mi? doktor faktörü de çok önemli tabii. seninkinin ismi neydi?

merhaba zulmet,
benlerin nasıldı. düz ve koyu rekli mi? doktor faktörü de çok önemli tabii. seninkinin ismi neydi?
merhaba ...benlerim düzdü çıkıntısızdı ve koyu renkliydi..samsunda hayati akbaşa yaptırmıştım..pskolojimi çok bozmuştu benlerim bu kadar rahat geçeceğini bilsem çok daha erken yaptırırdım

bu arada ben lazerle yaptırmadım..iğneyle sadece orayı uyuşturuyor, cımbıza benzyen ucu keskin bir aletle basit bi hareketle yerinden çıkarıyor.. iğne girerken çok hafif bi acı oluyor sonra bişi hissettmiosun zaten

yeşilyurtta medicalart var. beninize bakiyorlar ve lazer ya da radyofrekans tedavilerinden hangisinin uygun olduğuna karar veriryorlar. duruma göre iz kalmayacağını garanti edebiliyorlar. durun bakalım ben haftaya lazerle kurtuluyorum inşallah. sonuçlarını size de söylerim. benim benlerim 3-4 mm çapında ve kahverengi. doktor hiç iz kalmayacak dedi ama korkuyorum açıkçası

bende bi kac yıl önce aldırdım fakat benimki kasıgımda ve de cok buyuk ve de sallanıyordu acayip biseydi yaniii ,kaybolsam yanii orama bakıp beni tanıyabilirlerdi o kadar buyuktu hicbir sorunda yasamadım cok rahat gecti 2004 senesiydi sanırım ,yalnız o zaman daha liseyi yeni bitirmistim ve de doktora aldırırıken cok utanmıstım..

Yaptıralı 3 gün oluyor. Şu an için çok bir değişiklik yok. biraz koyulaştı ama. 10 gün sonra değişmeye başlıyormuş. Herşey 1 dakika içinde bitiyor bu arada. Bakalım bekliyoruz...

gün 4 hala kayda değer bir değişiklik yok...akşamları bephantene sürüyorum.

Benim sırtımdaki benlerden 4 tanesini aldırmamı tavsiye etmişti doktor , önlem için. Ama ben cesaret edemedim. Zor bir süreçmi bu , vaktiniz olunca kısaca anlatırmısınız lütfen?

Çok geçmiş olsun a.s.

benim hamilelikte minicik minicik bi sürü et beni oluştu boynumda.çok küçükler ama elimle dokununca sinirlerim bozuluyor.
bunlarla ilgili bilgisi olan var mı acab?

Benim sırtımdaki benlerden 4 tanesini aldırmamı tavsiye etmişti doktor , önlem için. Ama ben cesaret edemedim. Zor bir süreçmi bu , vaktiniz olunca kısaca anlatırmısınız lütfen?

Çok geçmiş olsun a.s.

Ben lazerle aldırdım. Benim benlerim küçük düz ve yüzümdeydi. Daha önce dermatoloğa gitmiştim o sağlık açısından tehlikeli olmadığını söylemişti. Bunun üzerine iz kalmaması için lazerle yok etme yöntemini seçtim. 4 gün oldu. Operasyon toplamda 1 dakika dahi sürmedi. Tabancaya benzer aletle benin üzerine atış yapılıyor. Bu atış sırasında hafif bir sızı duyuyorsunuz. Doktorların söylediğine göre hiç iz kalmayacakmış. Şu an için benlerim tıpkı eskisi gibi duruyorlar. 10 gün sonra geçmeye başlayacakmış nasıl olucak bende merak ediyorum açıkçası herhangi bir değişiklik olmaması biraz da sinirimi bozmakta. Ancak eğer senin doktorun alınmasını tavsiye ettiyse ameliyatla aldırman daha doğru olabilir. Çünkü lazerde patolojiye gönderme şansı olmuyor. Ameliyat yönteminde de doktorun tecrübesine göre az veya belirgin bir iz kalabiliyormuş.

Back