Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mia benimde yüzümde 2 adet 1,5mm kadar ben var ve ben liseden beri bunların görüünüşünden rahatsızım şuan ünv yi bitirdim ve yıllardır aldırmayı beklerken doktor alamam iz kalır dedi ailmede iz kalır diye aldrımamı istemiyo ama ben aldırmassam psikolojim düzelmeyecek kötü hissediyorum kendimi iş bile aramıyorum dışarı çıkmıyorum,
LÜtfen bana dudak üstünden demişsin yüzünde herhangi bir iz kaldımı ve doktorunun ismini adresini memnun kalıp kalmadığını mailime gönderirmisin , güvenilir bir doktor arıyorum aylardır ve bunu en iyi tecrübeli insanlara sormak doğru olan ,lütfen acil olarak bu cevabı bekliyorum senden ,bir insanı hayata döndürmüş olursun bu sorunum hallolursa ,şimdiden teşekkürler..senağlama
ya bı çaresını buldunmu bende de buyuk bı dogum lekesı var doktorlar ama ız kalıyo bolede psıkolojım cok kotu oluyo bı caresı yokmu
ya bı çaresını buldunmu bende de buyuk bı dogum lekesı var doktorlar ama ız kalıyo bolede psıkolojım cok kotu oluyo bı caresı yokmu
buraya resim nasıl eklenir öğretirseniz size 14 Aralık tarihinde aldırdığım dudak üstündeki ben'in kalan taze izlerini gösterebilirim. Bunlar 6 ay içinde iyice silinecekmiş.
Bu arada ferda bu kadar tahribat gören bir ben'in mutlaka kontrol ettirilmesi lazım canım hele kanatıyorsan gerçekten başına iş açabilir. Benim boynumda vardı öyle bitane doktor hiç zaman kaybetmeden hemen alalım deyip almıştı.
emotionless canım geçmiş olsun hadi gözün aydın :)) evet ben scarex diye silikon bir jel kullandım. Muhtemelen sana da verecektir doktorun bu çeşit bir jel.
cnm tsk benımkıı baya buyuk tam dız kapagımda hareketlı yer yanı buyuk bıde napcamı bılmıyorum ben ıstanbuldayım va calısıyorum"Dururu ve su" benim ne kadar çare aradığımı tahmin bile eemezsiniz iz kalmadan aldırmak adına ama ortalık sahtekar kaynıyormuş meğer yani belli bir ünvana kavuşmuş ve hala akademisyen olan insanlardan başkasına güvenmemek gerektiğini öğrendim bu araştırma sürecinde en iyi seçenek olarak :sm_confused:
İzmirde bir doktor ismini istersenz veririm,maille anlaştığımız kadaryla fotoğraf üzernden alrm ama yine de görmem gerek dedi ama ailem ve ben yine de ilk Ege Üniversitesine gitmenin faydalı olacağını düşündük,orda bir doçentle görüştük o dedi ki lazerle de alınsa her yöntemle iz kalır ;ayrıca lazer tehlikeli ve parçaların patolojik incelemesi yapılamıyor riskli bir durum dedi,düşün karar verirsen cerrahi olarak alırım ve dün tekrar gittiğmde başka bir doçentle de görüşecektm o bit türlü gelmedi ve ben yine diğerine gittim karar verdınmı diyince ağzımdan evet çıktı ve hemen almaya karar verdi ve ben yüzümdekileri aldırdım konuşa konuşa aldı artık konuşarak almak ne kadar doğru bilmem ama oldu bitti ,bu olay dün oldu biraz önce pansumandan geldim, ben az iz kalsın diye yüzümü çalıştırmamaya çalışıyorum artık,yani az konuşuyorum ,inşallah söylediklerim yol gösterıcı olmuştur bana özelden de sorabilirsiniz,öpüyorumma.s.
"Dururu ve su" benim ne kadar çare aradığımı tahmin bile eemezsiniz iz kalmadan aldırmak adına ama ortalık sahtekar kaynıyormuş meğer yani belli bir ünvana kavuşmuş ve hala akademisyen olan insanlardan başkasına güvenmemek gerektiğini öğrendim bu araştırma sürecinde en iyi seçenek olarak :sm_confused:
İzmirde bir doktor ismini istersenz veririm,maille anlaştığımız kadaryla fotoğraf üzernden alrm ama yine de görmem gerek dedi ama ailem ve ben yine de ilk Ege Üniversitesine gitmenin faydalı olacağını düşündük,orda bir doçentle görüştük o dedi ki lazerle de alınsa her yöntemle iz kalır ;ayrıca lazer tehlikeli ve parçaların patolojik incelemesi yapılamıyor riskli bir durum dedi,düşün karar verirsen cerrahi olarak alırım ve dün tekrar gittiğmde başka bir doçentle de görüşecektm o bit türlü gelmedi ve ben yine diğerine gittim karar verdınmı diyince ağzımdan evet çıktı ve hemen almaya karar verdi ve ben yüzümdekileri aldırdım konuşa konuşa aldı artık konuşarak almak ne kadar doğru bilmem ama oldu bitti ,bu olay dün oldu biraz önce pansumandan geldim, ben az iz kalsın diye yüzümü çalıştırmamaya çalışıyorum artık,yani az konuşuyorum ,inşallah söylediklerim yol gösterıcı olmuştur bana özelden de sorabilirsiniz,öpüyorumma.s.
kızlar ben çenemden aldırdım 2 ay önce inanamıyacaksınız 70 ytl verdimm.sakın kıytırık bi yer sanmayın..plastik cerrah yaptı...adamnın gözü tok çünkü..150 dedi..ben pazarlık yaptım ve 70 olurmu dedim.hiç diretmedi tamam dedi..sit..kadıköyde..mustafa tercan googleden numarsını alabilirsinizz..