• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben'le ilgili bilgiler...

emotionless canım habr verirsen cok sevinirim bana ksk semt 2deki dermatolog benlerin lazerle alınamayacağını söyledi ama internette alınabileği söyleniyor doğru bilgiyi öğrenmek istiyorum artık..

Mia benimde yüzümde 2 adet 1,5mm kadar ben var ve ben liseden beri bunların görüünüşünden rahatsızım şuan ünv yi bitirdim ve yıllardır aldırmayı beklerken doktor alamam iz kalır dedi ailmede iz kalır diye aldrımamı istemiyo ama ben aldırmassam psikolojim düzelmeyecek kötü hissediyorum kendimi iş bile aramıyorum dışarı çıkmıyorum,
LÜtfen bana dudak üstünden demişsin yüzünde herhangi bir iz kaldımı ve doktorunun ismini adresini memnun kalıp kalmadığını mailime gönderirmisin , güvenilir bir doktor arıyorum aylardır ve bunu en iyi tecrübeli insanlara sormak doğru olan ,lütfen acil olarak bu cevabı bekliyorum senden ,bir insanı hayata döndürmüş olursun bu sorunum hallolursa ,şimdiden teşekkürler..senağlama

ya bı çaresını buldunmu bende de buyuk bı dogum lekesı var doktorlar ama ız kalıyo bolede psıkolojım cok kotu oluyo bı caresı yokmu

ya bı çaresını buldunmu bende de buyuk bı dogum lekesı var doktorlar ama ız kalıyo bolede psıkolojım cok kotu oluyo bı caresı yokmu

"Dururu ve su" benim ne kadar çare aradığımı tahmin bile eemezsiniz iz kalmadan aldırmak adına ama ortalık sahtekar kaynıyormuş meğer yani belli bir ünvana kavuşmuş ve hala akademisyen olan insanlardan başkasına güvenmemek gerektiğini öğrendim bu araştırma sürecinde en iyi seçenek olarak :sm_confused:
İzmirde bir doktor ismini istersenz veririm,maille anlaştığımız kadaryla fotoğraf üzernden alrm ama yine de görmem gerek dedi ama ailem ve ben yine de ilk Ege Üniversitesine gitmenin faydalı olacağını düşündük,orda bir doçentle görüştük o dedi ki lazerle de alınsa her yöntemle iz kalır ;ayrıca lazer tehlikeli ve parçaların patolojik incelemesi yapılamıyor riskli bir durum dedi,düşün karar verirsen cerrahi olarak alırım ve dün tekrar gittiğmde başka bir doçentle de görüşecektm o bit türlü gelmedi ve ben yine diğerine gittim karar verdınmı diyince ağzımdan evet çıktı ve hemen almaya karar verdi ve ben yüzümdekileri aldırdım konuşa konuşa aldı artık konuşarak almak ne kadar doğru bilmem ama oldu bitti ,bu olay dün oldu biraz önce pansumandan geldim, ben az iz kalsın diye yüzümü çalıştırmamaya çalışıyorum artık,yani az konuşuyorum ,inşallah söylediklerim yol gösterıcı olmuştur bana özelden de sorabilirsiniz,öpüyorumma.s.

buraya resim nasıl eklenir öğretirseniz size 14 Aralık tarihinde aldırdığım dudak üstündeki ben'in kalan taze izlerini gösterebilirim. Bunlar 6 ay içinde iyice silinecekmiş.

Bu arada ferda bu kadar tahribat gören bir ben'in mutlaka kontrol ettirilmesi lazım canım hele kanatıyorsan gerçekten başına iş açabilir. Benim boynumda vardı öyle bitane doktor hiç zaman kaybetmeden hemen alalım deyip almıştı.

MİACIĞIM ben de dün gittim aldırdım Ege universitesinde ,oh rahatladım..
Canım sana bir sorum var dikiş alındıktan sonra "iz kalmaması için bir merhem bir jel ya da krem kullandınmı ve ne kadar kullandın ?"
İnternetten araştırdığım kadarıyla "contractubex" die bir jel varmış bi de kantoron yağı tavsiye ediyolar kesin çözüm deniyo bi de ne dersin sen bunlara,öpüyoruma.s.

emotionless canım geçmiş olsun hadi gözün aydın :)) evet ben scarex diye silikon bir jel kullandım. Muhtemelen sana da verecektir doktorun bu çeşit bir jel.

emotionless canım geçmiş olsun hadi gözün aydın :)) evet ben scarex diye silikon bir jel kullandım. Muhtemelen sana da verecektir doktorun bu çeşit bir jel.

Teşekkürler miacığım sonunda yaptım işte,en doğrusu da cerrahi yöntemdi galiba..
Galiba verir bana da doktorum peki canım ne kadar kullandın ve ne zmana kadar kullanacaksın bu jeli?a.s.

valla benim aynı anda silikon ameliyatım da olduğu için ikisine birden kullandım bu jeli ve en az 6 ay dedi ama ben'in izi nerdeyse hiç kalmadı artık 2 ay düzenli kullandım şimdi sadece göğsüme kullanıyorum.

"Dururu ve su" benim ne kadar çare aradığımı tahmin bile eemezsiniz iz kalmadan aldırmak adına ama ortalık sahtekar kaynıyormuş meğer yani belli bir ünvana kavuşmuş ve hala akademisyen olan insanlardan başkasına güvenmemek gerektiğini öğrendim bu araştırma sürecinde en iyi seçenek olarak :sm_confused:
İzmirde bir doktor ismini istersenz veririm,maille anlaştığımız kadaryla fotoğraf üzernden alrm ama yine de görmem gerek dedi ama ailem ve ben yine de ilk Ege Üniversitesine gitmenin faydalı olacağını düşündük,orda bir doçentle görüştük o dedi ki lazerle de alınsa her yöntemle iz kalır ;ayrıca lazer tehlikeli ve parçaların patolojik incelemesi yapılamıyor riskli bir durum dedi,düşün karar verirsen cerrahi olarak alırım ve dün tekrar gittiğmde başka bir doçentle de görüşecektm o bit türlü gelmedi ve ben yine diğerine gittim karar verdınmı diyince ağzımdan evet çıktı ve hemen almaya karar verdi ve ben yüzümdekileri aldırdım konuşa konuşa aldı artık konuşarak almak ne kadar doğru bilmem ama oldu bitti ,bu olay dün oldu biraz önce pansumandan geldim, ben az iz kalsın diye yüzümü çalıştırmamaya çalışıyorum artık,yani az konuşuyorum ,inşallah söylediklerim yol gösterıcı olmuştur bana özelden de sorabilirsiniz,öpüyorumma.s.
cnm tsk benımkıı baya buyuk tam dız kapagımda hareketlı yer yanı buyuk bıde napcamı bılmıyorum ben ıstanbuldayım va calısıyorum

benım dogum lekem baya buyuk dız kapagıma yakın hareketlı yerde ız kalma ıhtımalı yuksek bıde ıst ve calısıyorum

merhaba arkadaslar. Bundan 1 ay once sirtimdaki et benini aldirdim. nedenide ic camasir cizgisinde oldugu icin dokundukca kasinmasiydi. Dermatologa gittim, doktor bakti ve gorunuste bi tahris yok ama seni rahatsiz ediyorsa aliriz dedi ve 1 hafta sonrasinda beni aldi. Dikissiz bir yontemle aldilar ve sonrasinda hicbir kanama olmadi. 2 hafta sonra benin oldugu yer kabuk bagladi ve kabukta dustu. Suanda benin oldugu yer acik pembe renkte. Doktora tekrar gittim gostermek icin ve normal oldugunu soyledi. Aranizda boyle bir operasyon geciren var mi acaba? ve sonrasindaki iyilesme donemi nasildi? Suanda psikolojik midir bilemiyorum ama sanki o izin oldugu yer kasiniyor gibi. Bi akil verirsenin sevinirim.

Merhaba arkadaşlar,
ben de bu ben aldırma işini çok araştırdım hala araştırıyorum.Tek diyeceğim sakın lazeri düşünmeyin bile kanser yapıyomuş doktor söyledi.Ama iz mutlaka kalıyomuş.Benimki doğuştan bir ben 2,5cm uzunluk 1,5-2 cm de genişliği var.Yani baya uzun bir dikiş olucakmış:(
Böyle büyükçe bir ben aldırıpta iz kalmayan varsa lütfen bana mesaj atsın özelden...

ben burun amelıyatıyla beraber aldırıyım diorum olur mu acaba yatmısken ikiisi birden gitsin su sımsiyeh duruyo belıme dogru ya gıcık oluyorum

kızlar ben çenemden aldırdım 2 ay önce inanamıyacaksınız 70 ytl verdimm.sakın kıytırık bi yer sanmayın..plastik cerrah yaptı...adamnın gözü tok çünkü..150 dedi..ben pazarlık yaptım ve 70 olurmu dedim.hiç diretmedi tamam dedi..sit..kadıköyde..mustafa tercan googleden numarsını alabilirsinizz..

bende aldırmak istyorum benimi.hatta ege üniversitesinden gün bile almıştım ama vere vere 14mart tıp bayramına gün verdiler.o saatler arasındada doktorlar grev yapmasınmı?okadar üzülmüştümki anlatamam.2ay öncesinden kendimi ona göre hazırlamışım gidiyorum istersen eylüle gün verelim diyolar.çok kanserli hasta varmış bilmem neymiş.ozaman vermicektin gün dimi ama?
şimdi nereye gitsem napsam bilmiyorum.izmirde bana yardımcı olabilecek doktor yada hastane tavsiye edebilecek arkadaş varmı acaba????

Op.Dr Selahattin Tulunay'ı öneririm..Ben de gideceğim inşallah en kısa zamanda :Saruboceq:

miacım benimde dudaımın üstünde ben varda aldırmak istiyorum resim koymuşun ama resmin yok göremedim ben

kızlar ben çenemden aldırdım 2 ay önce inanamıyacaksınız 70 ytl verdimm.sakın kıytırık bi yer sanmayın..plastik cerrah yaptı...adamnın gözü tok çünkü..150 dedi..ben pazarlık yaptım ve 70 olurmu dedim.hiç diretmedi tamam dedi..sit..kadıköyde..mustafa tercan googleden numarsını alabilirsinizz..

merhaba yarennkara,
ben ilk defa katılıyorum aranıza. çok güzel bi site gerçekten. ben de uzun zamandır benlerimi aldırmak istiyorum ama yüz bölgesi olduğu için korkuyorum. senin aldırdığın benlerin ne durumda. iz kaldı mı? bir de aldırdıktan sonra işe falan gidilebiliyor mu yoksa kapalı mı tutmak gerekiyor? beni bilgilendirisen çok sevinirim. en kısa zamanda ben de bu işi bitirmek istiyorum. teşekkür ederim şimdiden.

bizim ailenin benleri meşhurdur.:))).iki teyzemde benlerini aldırdı
bir problem yok yani 10 dakka sürüyormuş işlem..
teyzem sabahtan gitmişti doktora lazerle aldırdı benini; öğlende ona oturmaya gittik, yemek pişirdi,iyiydi yani onu demek istiyorum ,ağrı,acı,sızlama falan filan olmuyor.rahat olun..
asıl siz bana akıl verin,gözümün yanındaki küçücük yağ tabakasını aldırmak istiyorum.çok küçük sinirimi bozuyor işte...yaptıran bilen varmı.

Back