- 4 Aralık 2018
- 894
- 842
- 103
- 30
- Konu Sahibi ikierkekannesi34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Burdayım canım. Sıfır kaçamak devam ediyorum. Yarın inşallah eksi görürüz.
InsaAllah canım bende bugün kacamak yapmadim ins. Aksamda yapmamBurdayım canım. Sıfır kaçamak devam ediyorum. Yarın inşallah eksi görürüz.
Aferim sana Bende hic kacamak yapmadim bugun cok mutluyumAy kızlar bugün yoğunluktan kafamı kaldıramadım daha yeni oturabildim ki oturma odasının oyuncaklarını toplamadım daha. Kaçamak yapmadım hiç bugün detox günümdü. Yaklaşık 2.5 lt su içtim ve 8 de kapattım yeme faslını yarın tartı günüm paylaşırım sizinle de.
Aynisi benimkine de oluyor ya da bilerek yapıyor bilemedim dün uyardım ve sefer destek olacak insalalhBen ne zman diyete baslasam benim adamin iştahı aciliyor hep ben biseyler istiyor
Cok iyi kuzum yalniz kilon da guzel almamaya bakGünaydın bu arada tartıldım 62.3 çıktım hedefim şimdilik 57. Aralıklı oruç yapacağım 11 7 arası diye düşündüm
Dün kaçtı acaba bulamadim. Farkı ya da önceki kilomuzu da yazsak daha iyi olur sankiGüncel kilom 67.25
800da iyi çok az değil benceBugün tartıştım güncel kilom 64.4 geçen haftadan bu yana -800cük vermişim moralim biraz bozuldu okadar diyete rağmen
67.95 ti canım. Evet haklısınDün kaçtı acaba bulamadim. Farkı ya da önceki kilomuzu da yazsak daha iyi olur sanki
Moralini hiç bozma canım. Önemli olan gitmesi. Yavaş yavaş da olsa gitsin. Moral bozukluğu kaçamaklara sebep olabiliyor. O yüzden hiç bozma moralini. 800 gram da çok iyi bir fark kilona göreBugün tartıştım güncel kilom 64.4 geçen haftadan bu yana -800cük vermişim moralim biraz bozuldu okadar diyete rağmen
Aksam yeme isini kacta bitiriyorsun canim ve bitirdikten sonra meyve dahi olsa birsey yiyormusun?Bugün tartıştım güncel kilom 64.4 geçen haftadan bu yana -800cük vermişim moralim biraz bozuldu okadar diyete rağmen
Ben hepimizin baslangic kilosunu ilk yoruma yazdim kizlar67.95 ti canım. Evet haklısın