- 4 Aralık 2018
- 894
- 842
- 103
- 30
- Konu Sahibi ikierkekannesi34
-
Sanirim biraz oyle olucak aksam corba yanına salata yicem insaAllahYalnız bu şekilde 2 3 yılda anca vericem bu kilolari
Benimki de öyle dün askam ona bakıp benim de canım çekti yedim sabah da ekmek tikistiryo ağzımaSanirim biraz oyle olucak aksam corba yanına salata yicem insaAllahesim yuzunden yiyorum bogazina duskun masaAllah guzel yemekler yaptiriyor bana sonrada otur ye hoopp gelsin kilolar
Biraz özel ama emzirdiğin bu süreçte regl oluyor musun? Ben ilk çocuğumu emzirdiğim süre boyunca adet görmedim 21 ay boyunca yani ve kilo da veremedim 2 kilo zor gitti o kadar çabaya rağmen sonra emzirmeye kestim ve regl oldum 50 günde 7 kilo verdim beni çok etkiliyor yani şimdi de emziriyorum kim bilir ne zaman olacağım ona bağlıyorum bu az kilo verme mevzusunuBende bu aralar veremiyrm emzirdigjm halde bakalim ne zman gidecek
Bu esler var ya onuda baslaticam yoksa bole olacak gibi degil beni zorluyor ye diyeBenimki de öyle dün askam ona bakıp benim de canım çekti yedim sabah da ekmek tikistiryo ağzıma
Evet kuzum oluyorum ilk dogumumda 6 ay olmamistim ama bunda duzenli bir sekilde oldum her ay duzenli derken gunu gunune degil ama heray oluyorum.. benim normalde adetim duzenli degildr bazen degisebiliyor 2 ay olmadigimda oluyor ama bu bekarligimdan beri varBiraz özel ama emzirdiğin bu süreçte regl oluyor musun? Ben ilk çocuğumu emzirdiğim süre boyunca adet görmedim 21 ay boyunca yani ve kilo da veremedim 2 kilo zor gitti o kadar çabaya rağmen sonra emzirmeye kestim ve regl oldum 50 günde 7 kilo verdim beni çok etkiliyor yani şimdi de emziriyorum kim bilir ne zaman olacağım ona bağlıyorum bu az kilo verme mevzusunu
Çok zorluyorum ben başla diye başlamıyor hatta bana da diyor aç bırakma kendini ye diye. Bugünde regl oldum fırının üstüne çikolata koymuş gitmiş yapılır mı bu dedim ya yemedim ama yetmeyeceğim kararlıyımBu esler var ya onuda baslaticam yoksa bole olacak gibi degil beni zorluyor ye diye
BravoooÇok zorluyorum ben başla diye başlamıyor hatta bana da diyor aç bırakma kendini ye diye. Bugünde regl oldum fırının üstüne çikolata koymuş gitmiş yapılır mı bu dedim ya yemedim ama yetmeyeceğim kararlıyım
Yarını da atlatirsam 1 ay bile yaparım ben bu şekersiz olayınıBravooo
Atlatirsin Allahin izniyle bende suan ihlamur iciyorum limonlu hem tok tutar hemde rahatlatir diye bana cok iyi geliyorYarını da atlatirsam 1 ay bile yaparım ben bu şekersiz olayını
Afiyet olsun ben pek içemiyorum bitki çayı ya biraz açsam direk midemi bulandırıyorAtlatirsin Allahin izniyle bende suan ihlamur iciyorum limonlu hem tok tutar hemde rahatlatir diye bana cok iyi geliyor
Saolasin canim Benimde turk kahvesi midemi bulandiriyor ac karnina icemiyrmAfiyet olsun ben pek içemiyorum bitki çayı ya biraz açsam direk midemi bulandırıyor
Sakin bak hurma varmi hurma al yeÇikolata yemek istiyorum biri beni durdursun
Merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli bir hafta oldu aralıklı oruca sadece iki gün tatlı yedim onun dışında az karbonhidratlı beslendim son 4 gündür regl oldum kilomda değişiklik yok sanırım regl ödemi yada oruç bir işe yaramadıbirkaç gün sonra anlarım 18 6 yaptım genelde 19 saate kadar uzattım sonuç nötr
Bebeklerden zaman var mı bende düşünüyorum ama zaman pek yok. Mutfağı temizledim çıktım evye gittim bi geldim oğlum akıllı akıllı oturyo anne ayranı döktüm de ondan oturyom diyo harika dedim iyi yapmışsın şimdi onu temizledim geri içerdeki dağınıklık da beni bekliyor çok yoruldum artıkKizlar aksamlari aranizda benim le 30 dk leslie yapamak isteyen varmi ramazana kadar yapalım en azindan
O yorgunluk hic bitmiyor kiBebeklerden zaman var mı bende düşünüyorum ama zaman pek yok. Mutfağı temizledim çıktım evye gittim bi geldim oğlum akıllı akıllı oturyo anne ayranı döktüm de ondan oturyom diyo harika dedim iyi yapmışsın şimdi onu temizledim geri içerdeki dağınıklık da beni bekliyor çok yoruldum artık
Hayir canim paketli sekerli gidalar olmicakKızlar size birşey danisacam ben daha önce yazdığım gibi tek öğün yapmaya çalışıyorum sabah 10 gibi kahvaltı yapıyorum.kuru üzüm yedim iki gündür çiğ findikla bu diyeti bozar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?