• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle zayiflamaya varmisiniz..🥰

saat kaçla kaç arası yiyorsunuz peki canım aralıklı oruçta 😊😍😍
ben arkadasın önerdiği ketojenik diyetede başlayacağım saatlerimi size denk getireyim ❤
Merhaba hosgeldin. Ben 11 7 arası yapıyorum ama çok da dikkat etmiyorum açıkçası saatlere hafta sonu 10 buçuk gibi kahvaltı ettim mesela ya da bazen 6 gibi felan yemem içmem bitmiş oluyor

Baktım biraz da meyve 2 tane serbest olabilir. 1 meyve yerine ortalama 3 tane kuru meyve de yenilebilir. Ben mümkün olduğu kadar beyaz ekmek de tüketmek istemiyorum. Pirinç patates makarnayı da yasaklayan var ama o zaman yapabileceğimi dusunmuyorum ramazan da geliyo onun için yasaklamayacagm kendime

Slm kızlar ugrayamadim aranıza gecen hafta p tesi gününden itibaren yemekhanede yemiyorum bu haftada düzenli olarak salata yiyorum öğlen akşam normal yemeğimi yiyip en geç 20.30 fa kapatıyorum. Sizinle if ve şekersiz ilerlerim . Birde hareket ekleyebilirim. Cocuklar hasta bende de vücut kırgınlığı vwr sinüzit depreşti.

Benim şekere düşkünlüğüm yok benim tek zaafım hamur işi tatlıyla çok aram yok olursa yerim aramam adet öncesi belki canım ister o kadar
Ben gluten bağımlısıyım😐

Merahaba kizlar kusura bakmayın bugun katilamadim araniza yeni bir network isine giristim ins.hayirli olur🤲 sekerli hicbirsey tuketmedim bugunden itibaren tarih atiyorum H Hayaldebaris ona gore bak 🤣🤣
Çok kötü bı gün geçirdim bugün onun için bozdum😟. Canım sıkkın olduğunda daha çok tatlı yiyesim geliyor tekrar bı güçle yarın tekrar başlayacağım umarım bu sefer olur

Back