- 4 Aralık 2018
- 894
- 842
- 103
- 30
- Konu Sahibi ikierkekannesi34
Zamanla paylasmayi düşünüyorum insaAllahSelam kolay gelsin,buna benzer tarifler var mı acaba?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zamanla paylasmayi düşünüyorum insaAllahSelam kolay gelsin,buna benzer tarifler var mı acaba?
Her sabah kilomuzu paylasiyoruz kuzum ama haftada 1 paylasmak isteyen de paylasabilir ama en azindan burayi unutmamak adina gunu kapattigini vs yazabilirsinizTeşekkür ederim canım çok şükür atlattık bakalım kayınvalidem rahatsızlanmis acile gittik yaşlılık işte
Sabah tartıldım 75.9 geldim ilk hedefim 70 olsun insülin direnci yüksek benim çok yavaş veriyorum hepimiz için hayırlısı olsun verelim su kiloları
Bu arada kuralları var mı grubun tartı günü gibi vs
Hosgeldin canim aramizaBeni de alırmısınız
MasaAllah Allah nazarlardan korusun bende 28 yasindayim 2 evladim var en buyugu 4.5 yasindaYaş 30 kilo 93 hedef şimdilik 70 evli ve 4 çocukluyum
Tamam canım Sabah yine tartılır yazarım menüler tam oturmadi aslında bugün çok küçük bi kaçamak yaptım yazmıyorum o yüzdenHer sabah kilomuzu paylasiyoruz kuzum ama haftada 1 paylasmak isteyen de paylasabilir ama en azindan burayi unutmamak adina gunu kapattigini vs yazabilirsiniz
TeşekkürlerZamanla paylasmayi düşünüyorum insaAllah
Tamam canim benimde hafiften biraz kacti gibi düğünde yarin telafi edecegim ins.Tamam canım Sabah yine tartılır yazarım menüler tam oturmadi aslında bugün çok küçük bi kaçamak yaptım yazmıyorum o yüzden
Hadi hayirli olsun canimGünaydın kızlar dün akşam itibariyle aralıklı oruca başladım bugün ilk günüm 18 6 yapmayı düşünüyorum şuan 16. Saatim sabah tartıldım 63.2 bakalım bir hafta sonra sonuç ne olacak
Aralikli oructa aksamlari birsey yememk lazim ya normalde meyveyle pek aram yok ama aksamlari canim muthis meyve cekiyorGunaydın ıyı haftalar dılerım herkese . Benım bugun dıyette 11. gunum . su ana kadar hiç kaçamak yapmadım ınsallah yapmamda . Şekeride kestiğim için diyettekı 21. gunum ramazanın ılk gunune gelıyor o gun tartılınca yazacam ınsallah . Arada yazında bırbırımıze destek olalım
Eğer basedemiyorsaniz iki kaşık yogurtla meyveli yoğurt yapın .yada meyvenin yanında küçük bir caybardagi süt veya ayran için şekerini kessinAralikli oructa aksamlari birsey yememk lazim ya normalde meyveyle pek aram yok ama aksamlari canim muthis meyve cekiyor
Allah bağışlasınMasaAllah Allah nazarlardan korusun bende 28 yasindayim 2 evladim var en buyugu 4.5 yasinda
Amin cunlemizinkini insaAllahAllah bağışlasın
Iste o zmanda orucunu bi onemi kalmiyor cignenen hicbirsey yenmemeli sivi tuketimi olmali sadeceEğer basedemiyorsaniz iki kaşık yogurtla meyveli yoğurt yapın .yada meyvenin yanında küçük bir caybardagi süt veya ayran için şekerini kessin
Bende çok denedim şekersiz günü ama hiç başarılı olamadım çok düşkünüm şekere çikolatayaGunaydın ıyı haftalar dılerım herkese . Benım bugun dıyette 11. gunum . su ana kadar hiç kaçamak yapmadım ınsallah yapmamda . Şekeride kestiğim için diyettekı 21. gunum ramazanın ılk gunune gelıyor o gun tartılınca yazacam ınsallah . Arada yazında bırbırımıze destek olalım
O bende de oluyo doğru düzgün meyve yenmiyordu evde şimdi hafta dolmadan bitiyor ,Aralikli oructa aksamlari birsey yememk lazim ya normalde meyveyle pek aram yok ama aksamlari canim muthis meyve cekiyor
illa o bogaza bsey gidecekO bende de oluyo doğru düzgün meyve yenmiyordu evde şimdi hafta dolmadan bitiyor ,