• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benimle zayiflamaya varmisiniz..🥰

Teşekkür ederim canım çok şükür atlattık bakalım kayınvalidem rahatsızlanmis acile gittik yaşlılık işte
Sabah tartıldım 75.9 geldim ilk hedefim 70 olsun insülin direnci yüksek benim çok yavaş veriyorum hepimiz için hayırlısı olsun verelim su kiloları
Bu arada kuralları var mı grubun tartı günü gibi vs
Her sabah kilomuzu paylasiyoruz kuzum ama haftada 1 paylasmak isteyen de paylasabilir ama en azindan burayi unutmamak adina gunu kapattigini vs yazabilirsiniz

Her sabah kilomuzu paylasiyoruz kuzum ama haftada 1 paylasmak isteyen de paylasabilir ama en azindan burayi unutmamak adina gunu kapattigini vs yazabilirsiniz
Tamam canım Sabah yine tartılır yazarım menüler tam oturmadi aslında bugün çok küçük bi kaçamak yaptım yazmıyorum o yüzden:oops:

Gunaydın ıyı haftalar dılerım herkese . Benım bugun dıyette 11. gunum . su ana kadar hiç kaçamak yapmadım ınsallah yapmamda . Şekeride kestiğim için diyettekı 21. gunum ramazanın ılk gunune gelıyor o gun tartılınca yazacam ınsallah . Arada yazında bırbırımıze destek olalım

Gunaydın ıyı haftalar dılerım herkese . Benım bugun dıyette 11. gunum . su ana kadar hiç kaçamak yapmadım ınsallah yapmamda . Şekeride kestiğim için diyettekı 21. gunum ramazanın ılk gunune gelıyor o gun tartılınca yazacam ınsallah . Arada yazında bırbırımıze destek olalım
Aralikli oructa aksamlari birsey yememk lazim ya normalde meyveyle pek aram yok ama aksamlari canim muthis meyve cekiyor 🤣🤣

Bende çok denedim şekersiz günü ama hiç başarılı olamadım çok düşkünüm şekere çikolataya

Back