hosgeldin canııım:) ilk yazıma bak istersen liste yapmıştım orda ben onu uyguluyorum bu aralar kilo aldım gibi hissediyorum ama tartılmayı unutuyorumMerhaba kizlar bende yeni geldim araniza ayni sorun bende de var insanlar cok zayifsin dedikce sinirlerim bozuluyo neler denediniz ise yaradi mi cok merak ediyorum. Simdiden sag olun
Baktim canim dun gece bende basladim benimde elli olmam gerek insallah kilo alirizhosgeldin canııım:) ilk yazıma bak istersen liste yapmıştım orda ben onu uyguluyorum bu aralar kilo aldım gibi hissediyorum ama tartılmayı unutuyorumbaşla sende bir an önce hazirana kadar 50 olmam gerek
inşallah canım:))Baktim canim dun gece bende basladim benimde elli olmam gerek insallah kilo aliriz
Gecmis olsun canim insallah alirsinBi istediğim gibi kilo alamadım yaaa
Hedef 55 Şimdiki kilom 49da seyrediyor. Kıyafetle filan karnım tokken 50 yi görüyorum
Eğer midenizde bi problem yoksa ya da herhangi bi sağlık probleminiz yoksa sık sık yemeye çalışın
Ben midemden rahatsızım o yüzden bazı günler su bile fazla geliyor bana ne yazık ki bu da kilo almamı, aldığım kiloyu korumamı engelliyor.
Bu aralar biraz daha iyi gibiyim
Umarım alabilirim..
Gecmis olsun canim insallah alirsin
geçmiş olsun canıım.. alırsın alırsın hiç endişelenme:)Bi istediğim gibi kilo alamadım yaaa
Hedef 55 Şimdiki kilom 49da seyrediyor. Kıyafetle filan karnım tokken 50 yi görüyorum
Eğer midenizde bi problem yoksa ya da herhangi bi sağlık probleminiz yoksa sık sık yemeye çalışın
Ben midemden rahatsızım o yüzden bazı günler su bile fazla geliyor bana ne yazık ki bu da kilo almamı, aldığım kiloyu korumamı engelliyor.
Bu aralar biraz daha iyi gibiyim
Umarım alabilirim..
sukurler olsun canimSağol canım gerçekten istediğin kadar yemek yiyebilmek bile bir nimet
kızlar merhaba herkes konu açıyor ama konuların bi devamı olmuyor. ben benimle birlikte kilo alacak arkadaş/lar arıyorum. tek başıma bi azimle başlıyorum ama sonra pes ediyorum. var mı katılan??
--program:
sabah 4 dilim ekmek kesin yememiz gerekiyor. tereyağ peynir yumurta dolu dolu bi kahvaltı şart. kahvaltı önemli kızlar atlamıyoruz
11 gibi kek süt yada poğaça benzeri şeyler.
öğle yemeği de akşam yemeği gibi olmalı. sebze yemeği yada et. yanına pilav yada makarna.
5 gibi sütlü tatlı. bana sütlaç önermişti doktor
akşam yemeği de aynı şekilde.
yatmadan önce de cici bebe
Neler yediğinizi,önerilerinizi,hedef kilonuzu,programa uyup uymayacağınızı yazın kızlar :)
hoşgeldin canım aramıza:) ben öyle 5 kilo aldım diyemeyeceğim tabi ama biraz toparlanmaya başladım. programa çok uymuyorum 1-2 öğün atlıyorum bazen o yüzden çok kilo alamıyorum. ama benim yazdığım diyete tam uyup 15 günde 1.5 kilo aldığım da göz ardı edilemez sanırımMerhaba ben de katılabilir miyimben 160 boyunda 55 kg lara çıktığımı hatırlıyorum. Şu an 42 kg yum. bir kaç senedir çok zayıfladım .her görenin yok hasta mısın yok işte yüzün kaşık kadar kalmış demelerinden sıkıldım. Ayrıca da aynada bende kendimi hiç beğenmiyorum çirkinleştim sanki hedefim 50 kg benden önce bu diyete başlayanlar zamanla işte haftada ya da ayda ne kadar aldıklarını yazarlarsa çok yardımcı olmuş olurlar.yarın sabah itibariyle zor da olsa yemeye başlıyorum.hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?