• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimle birlikte kilo almak isteyen??

Heyyy mod düşürmek yasak ben simdi ekmek arasi patates kızartması marul yapıp meyve suyuyla icicem kitir kitir yazıyorum ki canin ceksin acik hatta yemek fotolarina bak netten :-)
Afiyet olsun canım beniiim:)) bende mama yapacağım bi an once vakit geçsee:)

Afiyet olsun canım beniiim:)) bende mama yapacağım bi an once vakit geçsee:)
Sağol canim indirdim battaya :-) onu beklerken ya muz falan ye yada spor yap yada kuruyemiş cikar testçözerken aban :-) bende muz aldim spordan sonra yicem sonrada mamaa

Kızlar merhaba bende varım yarın başlıyorum sizinle yemek yemeye :) uyku düzenide çok önemli kilo alma konusunda sabah erken kalkıp en geç gece 12 ye kadar uyumuş olmamız gerekiyor :)

Kızlar merhaba bende varım yarın başlıyorum sizinle yemek yemeye :) uyku düzenide çok önemli kilo alma konusunda sabah erken kalkıp en geç gece 12 ye kadar uyumuş olmamız gerekiyor :)
Başla canım okul sayesinde uyku duzeni oluştu az cok henüz kilo alıp almadigimi bilmesemde kendimi daha dinç ve sağlıklı hissediyorum zaten sporda etkili bunda. Senin yiyecek olarak extra bi onerin var mı

Slm kızlar kolay gelsin
Okuyorum şaşırıyorum size kilo almak zormu gerçekten?
Bende sürekli diyet yapan tiplerdenim 59 U gördüm çok şükür bu sabah 1.63 boy
Hedef 55 hatta 54
Kilo almak için bol bol yiyin kızlar
Bol Yağlı kısır
Pizza
Hamburger
Çiğ köfte
Dolma
Offffffff of şuan bunları canım çekiyor ama yiyemiyorum maalesef
Şaka bi yana hanımlar inşallah sizde hedefinize ulaşırız bizde sonra ortak noktada buluşalım :KK53:
Fazla almayın vermek çok zor gerçekten
Açııııım aaaaaç
Yaa bu arada kızlar bazılarınız vücut ölçüleri vermiş o ölçüler gayet normal ama o_O

kızlar merhaba herkes konu açıyor ama konuların bi devamı olmuyor. ben benimle birlikte kilo alacak arkadaş/lar arıyorum. tek başıma bi azimle başlıyorum ama sonra pes ediyorum. var mı katılan??

--program:
sabah 4 dilim ekmek kesin yememiz gerekiyor. tereyağ peynir yumurta dolu dolu bi kahvaltı şart. kahvaltı önemli kızlar atlamıyoruz:stop:
11 gibi kek süt yada poğaça benzeri şeyler.
öğle yemeği de akşam yemeği gibi olmalı. sebze yemeği yada et. yanına pilav yada makarna.
5 gibi sütlü tatlı. bana sütlaç önermişti doktor
akşam yemeği de aynı şekilde.
yatmadan önce de cici bebe

Neler yediğinizi,önerilerinizi,hedef kilonuzu,programa uyup uymayacağınızı yazın kızlar :)

4 dilim derken hangi ekmekten 4 diim pazar ekmegimi :)

Slm kızlar kolay gelsin
Okuyorum şaşırıyorum size kilo almak zormu gerçekten?
Bende sürekli diyet yapan tiplerdenim 59 U gördüm çok şükür bu sabah 1.63 boy
Hedef 55 hatta 54
Kilo almak için bol bol yiyin kızlar
Bol Yağlı kısır
Pizza
Hamburger
Çiğ köfte
Dolma
Offffffff of şuan bunları canım çekiyor ama yiyemiyorum maalesef
Şaka bi yana hanımlar inşallah sizde hedefinize ulaşırız bizde sonra ortak noktada buluşalım :KK53:
Fazla almayın vermek çok zor gerçekten
Açııııım aaaaaç
Yaa bu arada kızlar bazılarınız vücut ölçüleri vermiş o ölçüler gayet normal ama o_O
valla zor evet istediğin kadar yiyorsun ama bi düzeni olmadıktan sonra işe yaramıyor. Inşallah istediğimiz kilolara ulaşırız:)

4 dilim derken hangi ekmekten 4 diim pazar ekmegimi :)
beyaz ekmek yiyorum ben canım:)

valla zor evet istediğin kadar yiyorsun ama bi düzeni olmadıktan sonra işe yaramıyor. Inşallah istediğimiz kilolara ulaşırız:)

beyaz ekmek yiyorum ben canım:)
Inşallah canım size bol kalorili günler bizede az kalorili günler dilerim kolay gelsin benim yerimede yiyin emi :kk77::cry:

Benbugün yine ayni lanet cumleyi duydum ay zayiflamissin naptin kendine. Bunu söyleyen kilo almayaçalıştıgimi biliyor ve kiskanc biri moral bozmak için özellikleyapmış olabilircok sinirliyim suan aradan zaman geçsin de biraz ay kac kilo aldin sen canım söylenasıl aldığını bende alayım dicem gerizekalı ya

canım daha demin tartıldım 45 olmuşum dün 46 gösteriyordu sabah ölçmeme rahmen :KK43: sabah 2yumurta teryağlı biraz ekmek ve süt içtim öğlen 1 tabak makarna şimdide 1 tabak daha yiyorum akşamda baya tıkınırım sende ilerleme var mı tatlım :KK61:

kızlar pekmez içmek kilo mu aldırıyor ben kansızım suyla karıştırıp içiyorum kilo aldırıyorsa içmeyeyim bari :KK57::KK20:

Benbugün yine ayni lanet cumleyi duydum ay zayiflamissin naptin kendine. Bunu söyleyen kilo almayaçalıştıgimi biliyor ve kiskanc biri moral bozmak için özellikleyapmış olabilircok sinirliyim suan aradan zaman geçsin de biraz ay kac kilo aldin sen canım söylenasıl aldığını bende alayım dicem gerizekalı ya
Dediğin gibi biriyse o zaman sinir etmek için demiştir, o kadar yiyorsun mantıksız boşver takılma hiç :) ben hiç değilse istediğimi yiyebiliyorum de canım hihihihihihi şaka bir yana illaki almışsındır canım moral bozmaya gerek yok. Ben bugun ikinci içeceğimi de içtim salı anca gidip alabilirim eczaneden. Yarın sabah tartılacağım:))

canım daha demin tartıldım 45 olmuşum dün 46 gösteriyordu sabah ölçmeme rahmen :KK43: sabah 2yumurta teryağlı biraz ekmek ve süt içtim öğlen 1 tabak makarna şimdide 1 tabak daha yiyorum akşamda baya tıkınırım sende ilerleme var mı tatlım :KK61:
O kadar çabuk düşmez canım kilon.ikisinden biri yanlış. Ben hiç fazla yemek yemek için kasmıyorum hatta az yiyorum diyebilirim. Sanırım sabah tahin pekmez gece mama yemem ise yarıyor. Onları dene canım. Birde içecek aldım eczaneden diyetisyen önermisti onunla da kilo alanlar var isim veremiyorum sanırsam

kızlar pekmez içmek kilo mu aldırıyor ben kansızım suyla karıştırıp içiyorum kilo aldırıyorsa içmeyeyim bari :KK57::KK20:
suyla içince iştah acıyor diye biliyorum ben

Aynen canım gittim tartindim zaten aksam ve giyinik olduğum için -1 aldim cikan sonucu 46 Başlarken 44 45 arasiydim. Bazi insanlar böyle iste neyse ben ona hava mi atarimgece yediğim tulumba tatlilariyla :-D:-D taktim mi takiyorum bende laf sokmasam rahatlamam. Bugun tam alcaktim tahin pekmez vazgeçtim yiyemem diye ama alip zorlicam kendmi madem işe yarıyor yapicak bişey yok

Aynen canım gittim tartindim zaten aksam ve giyinik olduğum için -1 aldim cikan sonucu 46 Başlarken 44 45 arasiydim. Bazi insanlar böyle iste neyse ben ona hava mi atarimgece yediğim tulumba tatlilariyla :-D:-D taktim mi takiyorum bende laf sokmasam rahatlamam. Bugun tam alcaktim tahin pekmez vazgeçtim yiyemem diye ama alip zorlicam kendmi madem işe yarıyor yapicak bişey yok
Al al bende hiç istemeden yiyorum ama mecbur.. bugun mama yapmayı düşünmüyorum çok uykum var :(

Günaydın kızlarrr:KK49: tartıldım kahvaltıdan once: 47.4:) aç karnına iyi bir sonuç benim için. Kahvaltıda 1 yumurta(malesef beyaz hariç),2 karışık tost ve tahin pekmez yidim :kk77:

Back