• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimle birlikte kilo almak isteyen??

Tek başına kilo yapmaz tahinle beraber iyi kilo yapar.ayrıca ne kadar iciyosun ki
kızlar pekmez içmek kilo mu aldırıyor ben kansızım suyla karıştırıp içiyorum kilo aldırıyorsa içmeyeyim bari :KK57::KK20:

tre i matem, post: 39420948, member: 249254"]kızlar pekmez içmek kilo mu aldırıyor ben kansızım suyla karıştırıp içiyorum kilo aldırıyorsa içmeyeyim bari :KK57::KK20:[/QUOTE]
Tek başina

Bendee geldimm kizlar. Kilo almak motivasyon isi. Ben bi motive oluyorum iki uc kili aliyorum sonra bikiyorum yaa. O yuzden hep burda beraber hadi ye falan desek belki ise yarar. Ben 47 kiloyum ve 1.62 boyum

Tek başına kilo yapmaz tahinle beraber iyi kilo yapar.ayrıca ne kadar iciyosun ki

tre i matem, post: 39420948, member: 249254"]kızlar pekmez içmek kilo mu aldırıyor ben kansızım suyla karıştırıp içiyorum kilo aldırıyorsa içmeyeyim bari :KK57::KK20:
Tek başina[/QUOTE]
Ben ictim pekmez uzun sure, annem demisti hic bisey yapmadi. Halam ben oyle aldim demisti. Belki insandan insana degisiyodur o_O

tre i matem, post: 39420948, member: 249254"]kızlar pekmez içmek kilo mu aldırıyor ben kansızım suyla karıştırıp içiyorum kilo aldırıyorsa içmeyeyim bari :KK57::KK20:
Tek başina[/QUOTE]
tahmini 1 yemek kaşığı yarım bardak ılık suyla karıştırıp içiyorum ama tadi iğrenççç :KK12:

katrbulandırır. post: 39535498 .!.:
tahmini 1 yemek kaşığı yarım bardak ılık suyla karıştırıp içiyorum ama tadi iğrenççç :KK12:[/QUOTE]
Öle midenin bulandirir.ben olsam kusardim .az da olsa pekmez kat.zaten 1 yemek kaşigi tahinin pek bi faydasi da olmaz yani

Ben 53 bucuk kiloydum 2 yıldır da böyleyim ne kilo verdim ne de aldım 9 subatta diyetisyene gittim bi diyet programı verdi diyetisyen bugün kontrole gittim ve yarım kilo almısım 54 olmusum.Cok sasırdım ve sevindim.İlginc olan da bende yag cok az fazlaymıs.Yag olarak degil sismanlamadan kilo aldırıcam sana dedi ve beyaz ekmegi yasakladı.Bikac tüyo veriyim sabah kalkar kalkmaz 5 badem 5 fındık 2 ceviz 3 kuru kayısı yiyorum.İkindiye kadar yine 2 kuru kayısı ikindi de 10 badem kuru kayısı.Aksamları gece yatmadan önce yogurt ve meyve.Beyaz ekmek yemememe ragmen kilo aldım cavdar ekmegi yiyorum.Yani bol bol badem kuru kayısı kuru üzüm fındık tüketin

Kilo konusunda bende çok takıntılıydim bir zamanlar 43 lerde geziyordum hiç 50 kiloyu görmemiştim suan 20 yaşındayım 1,69 boyundayim suan kilom 56 öğlen yemeklerinde ya makarna yada pilav bunu hergun kesin bir tabak eksik etmeyin öğlen bir dilim ekmekde yemeniz gerek ama özelliklikle boza buğday bozasi okadar çok kilo aldırıyor ki bir bardağı 390 kalori dir.Şunu unutmayın psikolojik olarak kendinizi alamıyorum diye Şartlandırmayın alicam diye inanin yeterki zaman gerektiren sabır gerektiren bi durum aldığınızı gördükçe iştahınıniz açılacaktır :) giydiklerinizi yakıştırmaya başlayınca moralinz tavan yapcaktir . 60 kiloya doğru Yol alıyorum bende sabah kahvatonizda yumurta eksik etmeyin aksamlarida et yemeğe özen gösterin . İYİ KİLO ALMALAR:)))):KK36:

Kızlarr bende bugun cicibebeye başlıyırum kilo almak istiyorum özellikle yüzden çünkü şu cümleyi duymaktan bıktım ayyy yüzün çok zayıfff ...

Arkadaslar mrb bende sipraktin şurup kullaniyorum 6 gun oldu baslayali veee 1 kilo almisim cok fena istahim acildi belki psikolojiktir ama ise yariyo

Kızlarr bende bugun cicibebeye başlıyırum kilo almak istiyorum özellikle yüzden çünkü şu cümleyi duymaktan bıktım ayyy yüzün çok zayıfff ...
bana 1 kilo aldırdı canım ama düzenli devam etmiyorum malesef.

Arkadaslar mrb bende sipraktin şurup kullaniyorum 6 gun oldu baslayali veee 1 kilo almisim cok fena istahim acildi belki psikolojiktir ama ise yariyo
ben kullandım o ilacı çok uyku yaptı gözlerimi açık Tutamıyordum bıraktım valla iştah acıyor cidden

bana 1 kilo aldırdı canım ama düzenli devam etmiyorum malesef.

ben kullandım o ilacı çok uyku yaptı gözlerimi açık Tutamıyordum bıraktım valla iştah acıyor cidden
Ama ben öglen yiyicem cicibebeyi gece yatmadan önce üşeniyorum yiyemiyorum hep başlayıp yarıda bırakıyodum öglen yiyicem artık

Bende zayıfım:KK43:((aslında kendımle barişik birisiydin ama etrafımdakıler kendımden nefret etmemı sagladılar.1.58 boy 43 kıloyum 46 yı bi türlü göremedım 2 evladım var ona ragmen zayıfım.hormonlarım herşeyım normal.yasımda 28 bişeye başlıyorum devamını getıremıyorum ben de bu sorun var.şimdi kahvaltılarımı yemeklerımı cevızlerıöı yıyorum sonrada peşine bira mayası içmeye başladım gece bebe biküvisine baslıycam bakalım

Bendede uyku yapti ilk iki gun ama alisti bunyem galiba.cici bebeye 1ay once bende baslamistim tam 3 hafta yedim yatmadan once bi kase ama tik yok skldm sonra midem bulanmaya basladi.once istahin acik olmasi lazimmis kilo almak icin ben kendimi normal insanlar kadar yiyebiliyorum zannediyormum bi hafta oncesine kadar. Yemek yedigimi yeni anladimm valla

Back