• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimle birlikte kilo almak isteyen??

Öğle yemeği için kendimi zorlamadım çünkü hiç canım istemiyordu,
Saat 17:00 cıvarında bir Şnitzel kızarttım, 4-5 tane mantar doğradım söteledim. Yanına da bi domates doğradım mayonez ketçap ile ekmekle birlikte yedim hepsini
Kızlar bu benim için inanılmaz bir başarı, 1 öğün yesem ne ala normalde mümkün değil bugünkü yediklerimi 3 gün yediklerimin toplamı normalde.
15 gündür oruç tutuyordum artık ayakta duramiyordum ne iftarda ne de sahurda iştagım olmadığı için. 2-3 gün böyle düzgün yersem ramazanın geri kalanında inşAllah tutabilirim orucumu.
Size nekadar teşekkür etsem az, yazdıklarınız motive etti beni.
unutmayalım, en önemlisi sağlık. Aşırı zayıflık sağlıksız ve bir sürü hastalık getirebiliyor yanında. Ben kendimden örnek veriyorum.
Sağlıklı ve Bol bol kilo almak üzere :KK200::nazar:

Ayy arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Ben yeniyim çok da sık giremiyorum foruma. Ben de kilo almak istiyorum yahu. Aslında iştahım var fakat besin değeri yüksek gıdalar tüketmem gerekiyor sanırım. Kilom sürekli 42 ve 45 arasında gidip geliyor. E hareketli de bir insanım,ramazanda daha zayıfladım 42 küsürlerdeyim. Acaba ne yapabilirim? Teşekkürler :)

Ayy arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Ben yeniyim çok da sık giremiyorum foruma. Ben de kilo almak istiyorum yahu. Aslında iştahım var fakat besin değeri yüksek gıdalar tüketmem gerekiyor sanırım. Kilom sürekli 42 ve 45 arasında gidip geliyor. E hareketli de bir insanım,ramazanda daha zayıfladım 42 küsürlerdeyim. Acaba ne yapabilirim? Teşekkürler :)

Merhabaaaa:KK36:
Boyun ve kilon kaç ve kaç kilo almak istiyorsun?
İştah sorunun yok ise, işin çok daha kolay.

merhaba arkadaşlar resmen sırf bu konu için üye oldum diyebilirim ben de kilo almak isitorum 22 yaşınayım ama herkes çok daha küçük durduğumu söylüyo bu konudan acaip rahatsızım hani insanlarda tuhaf bir algı var kilo alınca otomatikman yaşı büyüktür bunun gibi , zaten minyon tipliyim çok şikayetçiyim boyum 160 kilom sürekli değişiyo 43 e kadar indiğimde oluyo ama ben bi 52 53 olayım istiyorum , önceki mesajlar çok fazlaydı en sondan başladım ben de , aranızda diyetisyene bu konudan giden var mı öncelikle ?

ben bir program yazmıştım ilk mesajda iştahın varsa onu rahatlıkla uygulayabilirsin. ben 15 gün uydum 1.5 kilo aldım pes etmezsen ulaşabilirsin. ben o kadar yiyemiyorum artık:(

Bende varım lakin biz ekmeği ekmek makinesinde yapıyoruz bir dilim ekmek cok büyük ve kalın oluyor o yüzden iki dilim yiyebilirim ancak :KK72:

merhaba ben 21 yaşındayım ve çok zayıfım hayatım boyunca en fazla 44 kilo olabildim. boyum 154minyon tipliyim. yemek yemeli şeylerden hiç hoşlanmıyorum yemek yemeden kilo alınack bişeyler yok mu:) ya da ne bileyim iştahımı açacak şeyler biliyor musunuz. 21 yaşındayım ancak daha küçük gösterdiğimi söyleyenler var. fiziğim çirkin değil çok şükür. bu zayıflığın yakıştığını söylüyorlar ancak ben bir dirhem et bin ayıp örter kafasındayım yardımcı oluun lütfeen:KK57:

Bende varım lakin biz ekmeği ekmek makinesinde yapıyoruz bir dilim ekmek cok büyük ve kalın oluyor o yüzden iki dilim yiyebilirim ancak :KK72:
dilimler büyükse iyi yine:)

merhaba ben 21 yaşındayım ve çok zayıfım hayatım boyunca en fazla 44 kilo olabildim. boyum 154minyon tipliyim. yemek yemeli şeylerden hiç hoşlanmıyorum yemek yemeden kilo alınack bişeyler yok mu:) ya da ne bileyim iştahımı açacak şeyler biliyor musunuz. 21 yaşındayım ancak daha küçük gösterdiğimi söyleyenler var. fiziğim çirkin değil çok şükür. bu zayıflığın yakıştığını söylüyorlar ancak ben bir dirhem et bin ayıp örter kafasındayım yardımcı oluun lütfeen:KK57:
yemek yemeden imkansız tabiki suyla pekmez karıştırıp içebilirsin sabahları iştah açıyor o. yada bir şurup var s ile başlıyor onu alıp kullanabilirsin yalnız çok fena uyku yapıyor:)

dilimler büyükse iyi yine:)

yemek yemeden imkansız tabiki suyla pekmez karıştırıp içebilirsin sabahları iştah açıyor o. yada bir şurup var s ile başlıyor onu alıp kullanabilirsin yalnız çok fena uyku yapıyor:)

uyku yapıyosa benim için çok iyi uyku problemim var çünkü. pekmez içtim balık yağı hapları kullandım ama yok iştahım açılmadı

Merhabaaaa:KK36:
Boyun ve kilon kaç ve kaç kilo almak istiyorsun?
İştah sorunun yok ise, işin çok daha kolay.
Merhaba canım :)
boy:1.60 kilom sürekli 43 44 arasında gidip geliyor . En az 49 50 falan olmak istiyorum. Midem küçük değil yiyebiliyorum ama bazen yiyorum yiyorum doymuyorum, bazen üşeniyorum bir tabak daha yemeye gerek yok doydum diyorum ve hareketli bir insanım sürekli alıp veriyorum :KK43:
Yatmadan önce bir büyük bardağa süt tozu ve bal koyarak içiyorum , bu beni baya toparlıyor. Ama gün içinde az yiyorum. Özellikle kahvaltıları hiç midem almıyor bazen. Ama gece yemeklerini seviyorum. Düzenli şekilde sürekli aynı şekilde yemeyince de bi alıyorum bi veriyorum.

merhaba arkadaşlar resmen sırf bu konu için üye oldum diyebilirim ben de kilo almak isitorum 22 yaşınayım ama herkes çok daha küçük durduğumu söylüyo bu konudan acaip rahatsızım hani insanlarda tuhaf bir algı var kilo alınca otomatikman yaşı büyüktür bunun gibi , zaten minyon tipliyim çok şikayetçiyim boyum 160 kilom sürekli değişiyo 43 e kadar indiğimde oluyo ama ben bi 52 53 olayım istiyorum , önceki mesajlar çok fazlaydı en sondan başladım ben de , aranızda diyetisyene bu konudan giden var mı öncelikle ?

Kilomuz ve boyumuz aynı yaa: Ben de aynı dertten yakınıyorum. 25 yaşındayım,Yaşımı hiç göstermiyor muşum hem zayıf hem minyonum. 50 falan olsak süper olacak.. :)

Arkadaşlar bende 19 yaşındayım daha önceleri 47 kiloydum ama zamanla kilo verdim tahlil yaptırdık kanım 10 civarlarında çıktı kan ilacı içiyorum yemeklerden önce tahlil yaptırmadan önce 43 kiloydum 39 kiloya düştüm ve şuan 41 kiloyum 50-55 kilo olmak istiyorum. Ama ne yapsam bilmiyorum :(

Arkadaşlar bende 19 yaşındayım daha önceleri 47 kiloydum ama zamanla kilo verdim tahlil yaptırdık kanım 10 civarlarında çıktı kan ilacı içiyorum yemeklerden önce tahlil yaptırmadan önce 43 kiloydum 39 kiloya düştüm ve şuan 41 kiloyum 50-55 kilo olmak istiyorum. Ama ne yapsam bilmiyorum :KK43:

Öncelikle merhaba canım.
Ben de uzun zamandır kilo almaya çalışıyorum. Diyetisyen ablam bana süt, yoğurt ve peyniri fazla tüketmemi söyledi. O yüzden sabah kahvaltılarımı olabilidiğince erkenden yapıyorum ki gün içinde öğün sayım fazla olsun diye. Tabağımı dolduruyorum ve zorla yemeye çalışıyorum. Fix olarak benim kahvaltı menüm şudur:
1 haşlanmış yumurta( tabi haftada 4 veya 5 gün)
1 domates
1 salatalık
yiyebildiğim kadar peyaz peynir
haftada 3 veya 4 gün meyve suyu
en az 10 zeytin
Yarım ekmek
tereyağını da arada yiyorum çok yağa yüklenip kilo alma taraftarı değilim.
Tabi malesef her zaman uyamıyorum ama elimden geldiğince uymaya çalıştığımda işe yaradı fakat ramazanda çok kilo verdim :KK43:
Ama kahvaltıyı güzel bir şekilde yapınca insanın midesi genişliyor gerçekten.
Günde ana olarak 3 öğün yemeye çalışıyorum. 3 öğün de aralarda yemeye çalışıyorum. Yani toplamda 6 öğün oluyor. Fakat daha önce de dediğim gibi muntazam bir şekilde düzenli uygulamak gerekiyor. Ben 3 gün bu şekilde yiyorum alıyorum sonra iki gün aksatayım gene gidiyor kilolar. Yani kilo alıp da veremeyen insanlara şaşıyorum gerçekten. Ben bir gün yemiyim resmen 1 kilo veriyorum yaa :KK43: :KK43:

nazenindzc nin mesajlarına katılıyorum, amacım benim çok fazla birşey değil boy kilo indeksim normal olsun, sağlıklı olayım ayağa kalkınca gözüm kararmasın istiyorum , bunu da sanırım protein ağırlıklı beslenerek yapabileceğimiz yargısına vardım özellikle üstteki mesajda ve karatay diyetini biraz incelediğimde fındık fıstık badem, ve süt ürünleri tüketmeye başladım bir haftada 2 kilo aldım şişkinlık falan değil ama devamı gelmiyo çünkü eski düzenime döndüm yaz okuluna başladım dışardan yemeler gelince düzenim bozuldu

of kızlar 45.7ye düşmüşüm 1er kilo veriyorum her ay çok sinir bozucu:( şimdi makarna salatası yiyeceğim koca bir tabak,patlıcan yiyeceğim arkasından 2 şekerpare. akşamları cici bebeye devam edeceğim ramazandan önce de yemiyordum onu bıraktığım için de kilo veriyor olabilirim moralim bozuldu ya:(

ben diyeti bırakınca 3 günde 3kg alıyorum kızlar. üstelik hipertroid b12 ve demir eksikliği de var. 175 boyum. geçen hafta 66dım şimdi 70i geçtim:KK51:

:110:Kızlar cici bebenin karaciğere zarar verdiğini duyduğum an bıraktım ben cidden çok kilo aldırıyo ama bıraktığınız an kilolar tek tek kayboluyo emin olun

:KK54:Eğer sorularınız varsa sorabilirsiniz 2 haftada neredeyse 10 kilo alacağım çok az kaldı çok iyi fiziğim olsu çok mutluyum böylecede boyunuz ortaya daha iyi çıkıyor gerçekten

Back