• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

benimle birlikte kilo almak isteyen??

slm kızlar bende aynı dertteyim. 48n üzerine çıkamıyordum bi türlü şuan 52 kiloyum. önceden ne giysem zayıflıktan yakışmazdı. kamburluk daha belirgin oluıyordu.tam bi işkence. ne demiş büyüklerimiz 'bir dirhem et bin ayıp örter' öyle vallahi şuan halimden çok memnunum. nasıl oldu derseniz :
Ben 2 aylık evliyim. birazda evlilik yaradı diyorlar ama bilemicem.. sabah kahvaltısını saat 10 gibi yapıyordum iyice acıkıyordum bide aç karnına kan şurubum var onu içiyorm önce. sonra kahvaltı.. öğle yemegini 1-2 arası yiyordum ama öyle agır yemekler değil.sebze ağırlıklı. brokoli havuç karnıbahar haslama..patates. aralarda da ağzım hiç boş durmuyordu. meyve abur cubur yiyordum.akşam yemeği ne olursa yoğurt mutlaka oluyordu. gece 1-2 uyumadgm için cips kola bu tarz seyler yiyordum hep çikolata. tost tarzı yada börek türü yiyip uyuyordum.. yani ağzım hiç boş bırakmıyorum :D

Sana evlılık yaramıs canım benim kız halimizle olan hormonlarımız kadın olduktan sonra degıstıgi için bazısına yarıyor.hem cicicm ayları demek yemek içmek eglenmek mutluluk demetır:)o kisminda cok büyük faktörü oluyo

huhuuuu kızlar yazamıyorum uzun zamandır nasıl gidiyor?? benim aynı 47.7yim yahu. gerçi yemiyorum da şu sınavı atlatayım yine düzene sokacağım şu yemek işini gına geldi artık insanların laflarından başladılar yine

Merhaba kizlar bende yeni geldim araniza ayni sorun bende de var insanlar cok zayifsin dedikce sinirlerim bozuluyo neler denediniz ise yaradi mi cok merak ediyorum. Simdiden sag olun

Merhaba kizlar bende yeni geldim araniza ayni sorun bende de var insanlar cok zayifsin dedikce sinirlerim bozuluyo neler denediniz ise yaradi mi cok merak ediyorum. Simdiden sag olun
hosgeldin canııım:) ilk yazıma bak istersen liste yapmıştım orda ben onu uyguluyorum bu aralar kilo aldım gibi hissediyorum ama tartılmayı unutuyorum:KK49: başla sende bir an önce hazirana kadar 50 olmam gerek

hosgeldin canııım:) ilk yazıma bak istersen liste yapmıştım orda ben onu uyguluyorum bu aralar kilo aldım gibi hissediyorum ama tartılmayı unutuyorum:KK49: başla sende bir an önce hazirana kadar 50 olmam gerek
Baktim canim dun gece bende basladim benimde elli olmam gerek insallah kilo aliriz :KK51::KK48::KK51::KK48:

Bi istediğim gibi kilo alamadım yaaa:KK43:
Hedef 55 Şimdiki kilom 49da seyrediyor. Kıyafetle filan karnım tokken 50 yi görüyorum
Eğer midenizde bi problem yoksa ya da herhangi bi sağlık probleminiz yoksa sık sık yemeye çalışın
Ben midemden rahatsızım o yüzden bazı günler su bile fazla geliyor bana ne yazık ki bu da kilo almamı, aldığım kiloyu korumamı engelliyor.:KK42:
Bu aralar biraz daha iyi gibiyim
Umarım alabilirim..

Hedef 55 Şimdiki kilom 49da seyrediyor. Kıyafetle filan karnım tokken 50 yi görüyorum
Eğer midenizde bi problem yoksa ya da herhangi bi sağlık probleminiz yoksa sık sık yemeye çalışın
Ben midemden rahatsızım o yüzden bazı günler su bile fazla geliyor bana ne yazık ki bu da kilo almamı, aldığım kiloyu korumamı engelliyor.:KK42:
Umarım alabilirim..
Gecmis olsun canim insallah alirsin

Umarım alabilirim..
geçmiş olsun canıım.. alırsın alırsın hiç endişelenme:)

kızlar merhaba herkes konu açıyor ama konuların bi devamı olmuyor. ben benimle birlikte kilo alacak arkadaş/lar arıyorum. tek başıma bi azimle başlıyorum ama sonra pes ediyorum. var mı katılan??

--program:
sabah 4 dilim ekmek kesin yememiz gerekiyor. tereyağ peynir yumurta dolu dolu bi kahvaltı şart. kahvaltı önemli kızlar atlamıyoruz:stop:
11 gibi kek süt yada poğaça benzeri şeyler.
öğle yemeği de akşam yemeği gibi olmalı. sebze yemeği yada et. yanına pilav yada makarna.
5 gibi sütlü tatlı. bana sütlaç önermişti doktor
akşam yemeği de aynı şekilde.
yatmadan önce de cici bebe

Neler yediğinizi,önerilerinizi,hedef kilonuzu,programa uyup uymayacağınızı yazın kızlar :)

kızlarr! dün saat 1 de yemek yedim. 4 gibi tartıldım 48.8 çıktım gözlerime inanamadım. tabiki gün ortası çıkan kilo doğru değil biliyorum ama moral oldu bu biraz bana. bu sabah tartılmadım yoksa moralim bozulacak tıka basa yemeye devam

Merhaba ben de katılabilir miyim :KK45: ben 160 boyunda 55 kg lara çıktığımı hatırlıyorum. Şu an 42 kg yum. bir kaç senedir çok zayıfladım .her görenin yok hasta mısın yok işte yüzün kaşık kadar kalmış demelerinden sıkıldım. Ayrıca da aynada bende kendimi hiç beğenmiyorum çirkinleştim sanki :KK48:hedefim 50 kg :KK54: benden önce bu diyete başlayanlar zamanla işte haftada ya da ayda ne kadar aldıklarını yazarlarsa çok yardımcı olmuş olurlar.yarın sabah itibariyle zor da olsa yemeye başlıyorum.hadi hayırlısı:cool:

Merhaba ben de katılabilir miyim :KK45: ben 160 boyunda 55 kg lara çıktığımı hatırlıyorum. Şu an 42 kg yum. bir kaç senedir çok zayıfladım .her görenin yok hasta mısın yok işte yüzün kaşık kadar kalmış demelerinden sıkıldım. Ayrıca da aynada bende kendimi hiç beğenmiyorum çirkinleştim sanki :KK48:hedefim 50 kg :KK54: benden önce bu diyete başlayanlar zamanla işte haftada ya da ayda ne kadar aldıklarını yazarlarsa çok yardımcı olmuş olurlar.yarın sabah itibariyle zor da olsa yemeye başlıyorum.hadi hayırlısı:cool:
hoşgeldin canım aramıza:) ben öyle 5 kilo aldım diyemeyeceğim tabi ama biraz toparlanmaya başladım. programa çok uymuyorum 1-2 öğün atlıyorum bazen o yüzden çok kilo alamıyorum. ama benim yazdığım diyete tam uyup 15 günde 1.5 kilo aldığım da göz ardı edilemez sanırım:KK49:

Back