Benimle 5 günlük detoks yapmak isteyen var mı?

Ben bir buçuk litre su içti . Ve yarım yedigim patatesle duruyorum :/ ve annem en sevdigim yemek olan patlican közlemesi yapyor benim icim gidiyor :)

tuzu çok kullanmam zaten ama sıfır tuz çok kötü patatesi kızartıp yiyemiyomuyuz ya oda patates

Ben bir buçuk litre su içti . Ve yarım yedigim patatesle duruyorum :/ ve annem en sevdigim yemek olan patlican közlemesi yapyor benim icim gidiyor :)

Açık açık söyleyeyim yarım patatesle duracaksan butun gun boz bence sağlığından olacaksın. Kusana kadar yememiz gerekirken sen yarım patatesle duruyorum diyorsun. İstersen bugun boz patates yiyemediysen, yarın sebze gunuyle devam edersin.

tuzu çok kullanmam zaten ama sıfır tuz çok kötü patatesi kızartıp yiyemiyomuyuz ya oda patates

Ben biraz tuz atıyorum valla tuzsuz yiyemem
Yağsız kızartma yapabiliyorsan yap tabi canım serbest o sekilde

Az yiyim diye degil migdem almadi o yuzden yemedim :/

Biliyorum iştahım yok dedin zaten anladım. Ama ben dolu dolu patates yediğim halde halsizim, sen yarım patatesle daha da kötü olursun. Ekmek yemeden o patlıcandan ye bence. Hem bu saate kadar zaten biraz da olsa atmışsındır ödem.

Ekmek yemiyorum zaten yarm kalan patatesi yiyimde belki sonra iştahm kapanr tekrar :)

Aslında keşke benimki de kapansa. 1 kilo patates yemişimdir
Benim barsaklarm çalsmyor o yuzden açlk otu var sabahlari onu içiyorum faydali bie ot o da biraz iştahmi kesiyor bir de baya su içmştm ondan kapandi sanrm nasl olsa sınır yok ye

kızlar her sabah tartılacakmısınız yoksa 5 günün sonunda mı tekrar tartılacaksınız , ay ben sabredemem heralde bu kadar uğraşıyoruz inşallah işe yarar 70 in altına düşeyim bari

Bende diyet yapmstm bi ara iki dakikda bir tartlyordum sadece yarim kilo verdim

kızlar tüm ısrarlara rağmen akşam yemeğinde de patates yedim sadece umarım gece acıkmam:)

Bende oyle zor tuttum kendimi aksam yemeginde babam yoktu çok şkur yoksa halim yamandi :)

acıkırsamda artık kahve felan geçiştiricem tüm gün bozmadım gece hiiçç bozamam aman sizde bozmayın:))

sofrada canım nasıl salata istedi anlatamam:) bencede daha kolay olacak çünkü seçenek var yani bugün sadece patates bide tuzsuz zor oldu:)
Bide kızlar et gününde sabah ne yiceksiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…