Benimle 5 günlük detoks yapmak isteyen var mı?

tabi tabi otur ye bi tabak canım kızlar biraz sıkalım dişimizi ben normalde hayatta devam ettiremezdim tek ama buraya yazınca etkisi oldu tabi bide annem boşa başlama zaten yarım bırakıyosun dedi bari bunu tamamlayayım dedim

Ben normal de açlıga az cok dayanabilirdimde çikolatsz duramiyordum hele de ozel gunlerimde suan zar zor dayanyorum ama kilo veremicem sanki ya

verirsin verirsin devam et sakın bozma tatlı ihtiyacı için kuru hurma iyi gelir çikolatadan iyidir en azından:)

yani tatlı istiyosun diye dedim ben vücudu kandırmak için bi tane ye bence tamamen bozmaktansa:)

Bu diyeti biz bilmiyoruz ki :) bence de ya ben cok açm suan sabah sucuk yiyeliiim

Bi salatalk domates var acaba kabagmi tavada pişirp yesem :/ biberle birlikte

valla canım sen bilirsin ama bişeler ye bende yicem çok acıktım çünkü zaten geç yatıyorum sorun olmaz bence

ben yaptım vallahi ekmekle yemek istiyorum ama sabredelim bakalım bu kadar açlığa kilo veremezsem çok üzülürüm ya

Ben biberle domatesi bol baharatla kavurdum ekmeksiz yemek zor olcak ama :/

Eklentiler

• IMG_20150802_235427.jpg
    130,6 KB · Görüntüleme: 73
Yedim braz migdem bulandi ama doydum bakalm yarn nasl gecicek :)

ilk günde yemedinki doğru düzgün, saat 12 yi geçtiğine göre et yemeyede başlayabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…