Benimle 5 günlük detoks yapmak isteyen var mı?

Aa evet ben karıştırdım öyleyse:) nasıl gidiyo kızlar su içmeyi ihmal etmeyin:))

Kzlar regl oldgm içn agrilardan duramiyorum daha hic birsey yemedim smdi patatesi hasliyorum yeni koydum atese tartldm 58.3

ay tatlım geçmiş olsun ya ben anca sıcak duş alınca kurtuluyorum o ağrıdan belki sanada faydası olur dene istersen gerçi bu sıcak havalarda oda işkence gibi

Yok tatlm valla bu agrima hiç birsey iyi gelmiuoe bide aklnda bulunsn adetin ilk uc dort gununde banyo yapmak cok zararli

Gune bununla basladm bol su :))

Eklentiler

• IMG_20150801_142905.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 55
Bilmiyorum canm iyi araştırmak lazm ama bana hep oyle soylendi cok zararli diye ben yapmiyorum ama devamli ust degiştryorm o sekilde

Evde yapacaksak yapalım da ne sporu yapıcaz :) bizim evde bisiklet var ama suan kullanrsam ne hale gelirm blmyorm :)))

Hadi bakalım :) ben ilk gunlerimde ben egzersiz yapamıcam :/

spor için en uygun saat 16.00 diye bişey duymuştum aklınızda bulunsun kızlar ayrıca soğuk su içmakte vücudun fazladan kalori yakmasını sağlar çünkü o soğuk suyu normal vücut ısısına getirir:)

Aa evet ben karıştırdım öyleyse:) nasıl gidiyo kızlar su içmeyi ihmal etmeyin:))

Fena değil canım patates tok tuttu sanırım beni sabah 10da yedim daha yeni yeni acıkıyorum.

Kzlar regl oldgm içn agrilardan duramiyorum daha hic birsey yemedim smdi patatesi hasliyorum yeni koydum atese tartldm 58.3

Ben valla direkt agrı kesici alıyorum o gunlerde baska caresi yok.

spor yapacakmıyız kızlar:))

Ben sabah 20dk bisiklet kullandım yatarkende yarım saat falan yaparım. Bir de yuruyus + agırlık kaldırma yapcam kollarımın incelmesi lazımm

Evde yapacaksak yapalım da ne sporu yapıcaz :) bizim evde bisiklet var ama suan kullanrsam ne hale gelirm blmyorm :)))

Canım bekar mısın? Evliysen tampon kullanarak yapabilirsin spor

Valla şişeme buz gibi suyu dolduruyorum soğuk soğuk içim diye 10dk sonra ılımış oluyor hava cok sıcak:)

Patatesss 2.öğünn

Eklentiler

• 11802039_851358244912364_1339601568_n.jpg
    40,5 KB · Görüntüleme: 52
Yok bekarm ben :) kzlar babamdan cok guzel bi azar işittim çok kızdı bende surat yaptım bu sefer annemle birlik oldular aman neyse umrumda degl yapcam bu arada hic iştahm yok kzlar ya bi kucuk patatesn yarni zor yedim ;(

Eklentiler

• IMG_20150801_151859.jpg
    121,2 KB · Görüntüleme: 55
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…